Meguś Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Skoro to bedzie cieplutka wiosna to dlaczego by nie biegać w mini.:roflt: [SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE][/quote] Mariolka jeden warunek pod mini stringi:multi: Quote
Neo&Anti Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 i to koronkowe recznie robione przez góralki w koniakowie. Quote
sonia123 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='LALUNA']Mariolka nie może zmienic włosów, bo to jest jej znak rozpoznawalny. [B]Zreszta jest bardzo zapracowana, jak nie biega z psem, to występuje. (..) [/B]A w wolnych chwilach rozczesuje włosy swego psa by zawsze i wszędzie rozwiewały się i były tak piękne oraz oryginalne jak jej same.. :eviltong: :evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jednym słowem Mariolka jest bardzo 'wielofunkcyjna' :diabloti: Ideał kobiety XXI wieku :diabloti: Quote
PATIszon Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Neo&Anti'] [SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE][/quote] Tak, tylko nie bierzcie goscia od Cavano, bo to lichwiarz!!!!! Quote
Magda i Saga Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Co tu sie wyprawia w tym temacie!!! O psich zawodach ma być a nie o koronkach z Koniakowa, nawet na Mariolce! Quote
Neo&Anti Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kto to w ogóle jest ta Mariolka? że zamiast o zawodach to o jej d.... się pisze. Zawody tuż tuż :megagrin: Quote
Dynamique Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Neo&Anti']Kto to w ogóle jest ta Mariolka? że zamiast o zawodach to o jej d.... się pisze. Zawody tuż tuż :megagrin:[/quote] Jak można nie znać Mariolki :confused: Quote
sonia123 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ([B][SIZE=2]Chyba Anti, jeżeli chodziło ci o psa ...[/SIZE][/B]):evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='ewka i haker']Dominika myśle ze Neo ja zna:)[/quote] Aaaaa... to taka przykrywka, tak ? :eviltong: Quote
M&T Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 My może się zjawimy :) W końcu kiedyś trzeba zadebiutować ;) Quote
Puma1 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hmmm .... 2 - 3 V i Mariolka, to my też wpisujemy do kalendrza postaramy się być :lol: Quote
CHI Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Puma1']Hmmm .... 2 - 3 V i Mariolka, to my też wpisujemy do kalendrza postaramy się być :lol:[/QUOTE] Magda - co prawda Mariolka miała na to niewielki wpływ (ale jej nie widziałam = chętnie "oblukam" :evil_lol: ) ale jak coś nie walnie to wygląda na to, że będziemy całą BBBandą... Bo to jest 2/3 drogi do Darłowa, w którym muszę być :razz: Pozdrawiam CHI & BBB Quote
Magda i Saga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Sędzią zawodów będzie Allan Hansen Quote
ito Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czy to ten co tak strasznie zmarzł w Kozienicach, a potem mu jeszcze ciepła kawę wypili:) Quote
ito Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wiem że to co napisze to bedzie niepoprawne politycznie:), ale było tak : idzie zmarznięty sędzia napić się gorącej kawy, szuka i nie potrafi znaleźć ktoś z sekretariatu zauważa całą sytuacje i zdaje sobie sprawę z tego że ktoś wypił ta kawę:) błyskawiczna reakcja - szybka zbiórka resztek kawy z kilku kubków:) no i hasło : Panie sędzio TUTAJ JEST PANA KAWA , KTOŚ PRZESTAWIŁ zadowolony sędzia pije kawkę i wraca do pracy, a ja nie piłem kawy przez tydzień:) Quote
Dynamique Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='ito']Wiem że to co napisze to bedzie niepoprawne politycznie:), ale było tak : idzie zmarznięty sędzia napić się gorącej kawy, szuka i nie potrafi znaleźć ktoś z sekretariatu zauważa całą sytuacje i zdaje sobie sprawę z tego że ktoś wypił ta kawę:) błyskawiczna reakcja - szybka zbiórka resztek kawy z kilku kubków:) no i hasło : Panie sędzio TUTAJ JEST PANA KAWA , KTOŚ PRZESTAWIŁ zadowolony sędzia pije kawkę i wraca do pracy, a ja nie piłem kawy przez tydzień:)[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Magda i Saga Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Pierwszy raz słyszę tą historię. Spoko, u nas nie będzie obciachu z kawą. Wyznaczymy specjalna osobę do opieki nad...kawa sędziego. Quote
michal_unga Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mudikowo-szpicowy skład też planuje znowu pojawić się na zawodach ( i wystawie ) w Bydgoszczy. Jedynie musimy ustalić, kto będzie biegać, a kto opiekować się naszą Olusią. Quote
Magda i Saga Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 W piatek i sobotę prze naszymi zawodami, tj 30-go kwietnia i 1-go maja będzie seminarium z Allanem Hansenem. Mozecie więc spedzic w Bydgoszczy 4 dni, a nie tylko marne 2. Cenę, ilość wolnych miejsc i sposób zapisu podam w przyszłym tygodniu. Quote
Junka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ojj jak ja chcę na zawody. A szczególnie do Bydgoszczy, bo je uwielbiam :D No ale niestety My nie dość, ze za młodzi, to nawet do zerówek się nie nadajemy... Quote
Gosia&Fuks Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Magda i Saga']W piatek i sobotę prze naszymi zawodami, tj 30-go kwietnia i 1-go maja będzie seminarium z Allanem Hansenem.[/QUOTE] Wysłałam PW Quote
Recommended Posts