Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skoro to bedzie cieplutka wiosna to dlaczego by nie biegać w mini.:roflt:
[SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE][/quote]
Mariolka jeden warunek pod mini stringi:multi:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LALUNA']Mariolka nie może zmienic włosów, bo to jest jej znak rozpoznawalny. [B]Zreszta jest bardzo zapracowana, jak nie biega z psem, to występuje.

(..)

[/B]A w wolnych chwilach rozczesuje włosy swego psa by zawsze i wszędzie rozwiewały się i były tak piękne oraz oryginalne jak jej same.. :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Neo&Anti']
[SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE][/quote]

Tak, tylko nie bierzcie goscia od Cavano, bo to lichwiarz!!!!!

• 1 month later...
Posted

[quote name='Puma1']Hmmm .... 2 - 3 V i Mariolka, to my też wpisujemy do kalendrza postaramy się być :lol:[/QUOTE]
Magda - co prawda Mariolka miała na to niewielki wpływ (ale jej nie widziałam = chętnie "oblukam" :evil_lol: ) ale jak coś nie walnie to wygląda na to, że będziemy całą BBBandą...
Bo to jest 2/3 drogi do Darłowa, w którym muszę być :razz:

Pozdrawiam
CHI & BBB

• 2 weeks later...
Posted

Wiem że to co napisze to bedzie niepoprawne politycznie:), ale było tak :

idzie zmarznięty sędzia napić się gorącej kawy, szuka i nie potrafi znaleźć
ktoś z sekretariatu zauważa całą sytuacje i zdaje sobie sprawę z tego że ktoś wypił ta kawę:)
błyskawiczna reakcja - szybka zbiórka resztek kawy z kilku kubków:)
no i hasło : Panie sędzio TUTAJ JEST PANA KAWA , KTOŚ PRZESTAWIŁ
zadowolony sędzia pije kawkę i wraca do pracy, a ja nie piłem kawy przez tydzień:)

Posted

[quote name='ito']Wiem że to co napisze to bedzie niepoprawne politycznie:), ale było tak :

idzie zmarznięty sędzia napić się gorącej kawy, szuka i nie potrafi znaleźć
ktoś z sekretariatu zauważa całą sytuacje i zdaje sobie sprawę z tego że ktoś wypił ta kawę:)
błyskawiczna reakcja - szybka zbiórka resztek kawy z kilku kubków:)
no i hasło : Panie sędzio TUTAJ JEST PANA KAWA , KTOŚ PRZESTAWIŁ
zadowolony sędzia pije kawkę i wraca do pracy, a ja nie piłem kawy przez tydzień:)[/QUOTE]

:lol::lol::lol:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

W piatek i sobotę prze naszymi zawodami, tj 30-go kwietnia i 1-go maja będzie seminarium z Allanem Hansenem. Mozecie więc spedzic w Bydgoszczy 4 dni, a nie tylko marne 2.

Cenę, ilość wolnych miejsc i sposób zapisu podam w przyszłym tygodniu.

Posted

Ojj jak ja chcę na zawody. A szczególnie do Bydgoszczy, bo je uwielbiam :D No ale niestety My nie dość, ze za młodzi, to nawet do zerówek się nie nadajemy...