Zielsko Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mili Panstwo - rezerwujcie sobie termin na przyszly rok - 29-30.05.2010 - ZKwP o/Radom planuje zawody :) Informacje po Nowym Roku. A oto informacje: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Radomiu serdecznie zaprasza na [B]Zawody Agility o wniosek na Międzynarodowego Championa Agility CACIAg i Tytuł TOP AGILITY DOG [/B] 29-30.05.2010 [B]o Data:[/B] 29-30.05.2010 [B]o Obsada sędziowska: [/B] - Nalle Jansson (Szwecja) - sędzia Mistrzostw Świata Agility 2010 w Rieden, Niemcy - Tony Griffin (Wielka Brytania) [B]o Miejsce:[/B] Klub Wiejski Wilczeniec, ul.Kościelna Droga 10, 05-092 Łomianki [URL]http://www.wilczeniec.pl/[/URL] [B]o Zgłoszenia:[/B] [URL]http://www.kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=33[/URL] [B]o Opłata startowa: [/B] - 80zł – pierwszy pies, dwa dni - 70zł – drugi i kolejny pies, dwa dni - 70zł – tylko jumpingi lub tylko agility, dwa dni - 60zł – jeden dzień [B]o Wpłaty prosimy dokonywać na konto: [/B] Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Radomiu ul. Wernera 29/31 26-600 Radom Bank Spółdzielczy Radom: 77 9147 0009 0000 0853 2000 0001 UWAGA!!! Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje materialnie zawodnika do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy wystartuje w zawodach, czy też nie. Zgłoszenie bez ponoszenia konsekwencji finansowych można wycofać tylko w porozumieniu z organizatorami do dnia [B]14 maja[/B] (włącznie). Opłatę startową prosimy przelać do [B]21.05.2010[/B] oraz przesłać dowód wpłaty emailem na adres: [EMAIL="admin@agility.strefa.pl"]admin@agility.strefa.pl[/EMAIL] [B]o Informacje dodatkowe: [/B] Wniosek o CACIAg otrzymają zwycięzcy klasy A3 w niedzielę. Wniosek ten mogą otrzymać tylko psy, które posiadają rodowód. Zwycięzcy klasyfikacji łącznej (przebiegi bez punktów karnych) Agility Open oraz Jumping Open otrzymają tytuł TOP AGILITY DOG. Zerówki będą walczyć o specjalną nagrodę w klasyfikacji łącznej dla najlepszego Strefowca i dla najlepszego Hopkowca. o Wszelkie pytania prosimy kierować na nasz e-mail [EMAIL="admin@agility.strefa.pl"]admin@agility.strefa.pl[/EMAIL] [B]Program Zawodów:[/B] [U]Sobota 29.05.2010 [/U] Agility Open – TOP AGILITY DOG A1 A2 A3 J1 J2 J3 A0 I - Najlepszy Strefowiec A0 II - Najlepszy Strefowiec J0 - Najlepszy Hopkowiec [U]Niedziela 30.05.2010 [/U] Jumping Open – TOP AGILITY DOG A1 A2 A3 – CACIAg J1 J2 J3 A0 - Najlepszy Strefowiec J0 I - Najlepszy Hopkowiec J0 II - Najlepszy Hopkowiec Quote
IraKa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Rezerwujemy. Jeszcze nie można się zapisywać ?!:hmmmm: :evil_lol: Quote
Sajko Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Za to Was uwielbiam- termin zarezerwowany:multi: Quote
Mokka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziewczyny, zróbmy już listę, bo ja też chętna. :lol: Quote
Zielsko Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Spokojnie, limitu zgloszen nie bedzie, wiec wszyscy sie zalapia, byleby nie zaplanowali sobie niczego innego w tym terminie! Quote
BeataG Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No to mój Yasser ma prawie 8 miesięcy, żeby wreszcie dojrzeć. Bo wiekowo to już teraz w Warszawie się do zerówek łapał, tylko co z tego. :evil_lol: Quote
stereo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Zielsko']wszyscy sie zalapia, byleby nie zaplanowali sobie niczego innego w tym terminie![/quote] Ja już zaplanowałam :placz: Ale mam nadzieję, że później też coś planujecie ;) Quote
Marys&Bryndza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 zaplanowane, oby sesja nie była ciężka ;) Quote
CHI Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :placz: Nas nie będzie mam ATIBOX (Światowa Wystawa Bokserów) we Wrocławiu... a teraz znów mam kogo wystawiać :razz: Życzę udanej imprezy... Quote
Mudik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Magda a czy zawody będą na Wernera w Radomiu czy w Kozienicach, bo my w tym roku musimy na samym początku zgłoszeń rezerwować nocleg, namiot czy domek z malutką odpada, to musi być, jeśli by było w Kozienicach, tylko pokój w budynku. Quote
Zielsko Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Wedlug moich informacji, ani tu ani tu. Obiecuje wiecej informacji i zgloszenia wkrotce. Quote
Sylwia i Roxi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Zielsko']Wedlug moich informacji, ani tu ani tu. Obiecuje wiecej informacji i zgloszenia wkrotce.[/QUOTE] Jeśli można zapytać-kiedy mniej więcej nastąpi to ,,wkrótce"? Zależało by nam na info gdzie będą zawody, to dość istotne :) Quote
Zielsko Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Wiecej informacji i link do zgloszen w pierwszym poscie - Zapraszamy :) Quote
Sylwia i Roxi Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Mam pytanie: dlaczego zerówki mają przebiegi jeden po drugim, niemal bez przerwy? Czy będą 2 ringi? Czy starty zerówek będą popołudniu i jeśli tak to czy musimy rano jechać się zgłosić? Quote
Zielsko Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='Sylwia i Roxi']Mam pytanie: dlaczego zerówki mają przebiegi jeden po drugim, niemal bez przerwy? Czy będą 2 ringi? Czy starty zerówek będą popołudniu i jeśli tak to czy musimy rano jechać się zgłosić?[/QUOTE] Beda dwa ringi, a przebiegi podane sa po prostu lista przebiegow, ktore odbeda sie danego dnia, dla informacji. Harmonogram i podzial co sie odbywa na ktorym ringu zostanie podany po zamknieciu zgloszen. Quote
Zielsko Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Program Zawodów: Sobota 29.05.2010 8:00 - 8:30 - Przyjmowanie psów 8:45 Zapoznanie z torem 9:00 - Rozpoczęcie biegów Ring 1 - Sędzia: Nalle Jansson A1 A2 A3 Agility Open - TOP AGILITY DOG J1 J3 Ring 2 - Sędzia: Tony Griffin A0 I Najlepszy Strefowiec A3 A2 A0 II Najlepszy Strefowiec J0 I Najlepszy Hopkowiec J2 J0 II Najlepszy Hopkowiec Niedziela 30.05.2010 8:45 Zapoznanie z torem 9:00 - Rozpoczęcie biegów Ring 1 - Sędzia: Nalle Jansson J0 III Najlepszy Hopkowiec A3 - CACIAg A0 III Najlepszy Strefowiec A1 A2 J2 Ring 2 - Sędzia: Tony Griffin A1 Jumping Open - TOP AGILITY DOG J3 J0 IV J1 Quote
marider Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dzieki za fajne zawody oraz pokrecone tory, teren super, pogoda dopisala (wczoraj udalo sie zamknac zawody i rozdac nagrody tuz przed sama mega-ulewa) a i ognisko i kielbaski z kija sobie zrobilismy w osrodku ;) Noblas dostal kolejna :bluepaw: po czym w niedziele wystartowal juz w A2 :Cool!: a ja sobie daje medal za wytrwalosc - "niefajnie " sie biega z obrzekiem pluc + (jednak) polamanymi zebrami i na prochach ale jakos dalem rade.. :eek2: Quote
Saga200 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Super organizacja i miejsce. Startowaliśmy w zerówkach i mimo dwóch DISów (jumping, a potem agility), to jestem całkowicie zadowolona z mojego debiutu z Bridą, a w szczególności z ostatniego przebiegu w niedzielę - zdobyła chyba jedną odmowę, ale nie jestem pewna, bo nie mogłam czekać do końca. Czekam na fotorelację i filmy, na których może gdzieś się pałętała czarna kropkowata. Można ją rozpoznać po: 4 krotnym nieudanym wejściu do tunelu na pierwszym jumpingu, chyba trzy-krotnym wejściu na palisadę, gdzie się młode ślizgało, ale w końcu pokonało, no i gdzie bało się przejść przez kładkę, mimo chyba 4 starań. Ale i tak się cieszę, że tak dobrze nam poszło, i Brida pokonała wszystkie przeszkody, oprócz kładki. Quote
Bzikowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Może ktoś jeszcze nie jest zarejestrowany na agilitowym więc zapodaję swoje zdjęcia z tych zawodów także tutaj: [url]http://picasaweb.google.com/cubree/ZawodyAgilityOmianki2930052010#[/url] Quote
kingula Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Fotki z imprezy: [URL="http://psia.tv/galeria-72-zawody-agility-o-tytu%C5%82-top-agility-dog-%C5%81omianki-29-30-05-2010.html"]http://psia.tv/galeria-72-zawody-agility-o-tytu%C5%82-top-agility-dog-%C5%81omianki-29-30-05-2010.html[/URL] Quote
Recommended Posts