Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam, ze odkopuję temat ale po co zakładac następny..
po pierwsze jestem wielką fanką psów faraona dzięki dziewczyie która ma stronę na której robi szablony i opiekuje się stronami..tak zakochałam się w tych psach.
CZy są wogóle jakieś hodowle w polsce? nigdy nie wiedziałam tego psa na żywo wiec jeżeli ktoś kto ma psa faraona jedzie na wystawe niecfh mida info bo musze wiedzieć gdzie szukać a naprawdę chce zobaczyć psa tej rasy :P

Posted

Hodowli faraonów w polsce obecnie nie ma. Na wystawach pojawiają sie dwa psy bedące w rekach czeskich. Podobno ( bo nie potwierdzone) jest tez jakis młody import pies we wrocławiu. Czeszki pojawiają sie oczywiscie najcześciej na wystawach na południu i niektórych klubowych V grupy.

Posted

Basenji, z tego co ostatnio pisała mi Blahutowa to prawdopodobnie one najlbiżej bedą na wystawie w Katowicach.A na wygłaskanie moich uszatych zapraszam do NDM na klubową 8-)

PUENTA imszar, pewnie cie moja odpowiedz nie usatysfakcjonuje, ale faraon kosztuje od 1500 do 8000 zł :cool2:

Posted

Asiaczek, tak jasne, ale gdzie charakter, temperament, wiesz jakie te psy sa, to albo sie kocha albo nie, albo to odpowiada albo nie.
Ja chyba jestem dziwna ale nie potrafie tego zrozumiec. :)

Posted

legionowo mam pod nosem i chyba dla relasku pojadę.napewno będę pod wrażeniem bo na wszystkich wystawach na któryvhbyłam do tej pory to wystawiałam więc wogóle byłam pod tkaim wrażeniem że żadnego psa nie ogladalam

Posted

[quote name='Basenji']Na faraonka mama się nie zgodzi.
Lepsze byłoby jakieś mniejsze zwierzątko.
I też podobne i z Afryki.
Zgadnij jakie?

zdrówko:flasings:[/quote]
powiem jedno nie mam głowy do myślenia :)
a po drugię nie chcę namawiać mamy na psa.Mam swoją Sonię (puentę).Pies faraona to czysta pasja :)

Posted

[quote name='PUENTA imszar']
A i jeszcze jedno..mogę kontakt do tyvh osób co moją te psiaki...[/quote]
poszukaj w tematach na pierwotnych tutaj jest wiele info kto, gdzie hoduje8-)

• 4 years later...