martak113 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witam wszystkich Mam do sprzedania worek karmy EUKANUBA puppy large breed dla szczeniaczków (15 kg). Karma jest oryginalnie zapakowana nie ruszona jeszcze. Termin ważności jest do grudnia 2010 roku. Worek posiada również bardzo praktyczny suwak dzięki któremu po otwarciu karma dłużej zachowuje swoje właściwości. Dodatkowo jeśli ktoś chętny to mogę sprzedać luzem również mniejszą ilość (drugi worek został otwarty jakieś 4 tygodnie temu przy czym otwierany tylko 2 razy, bo przesypywałam karmę do wiaderka). W hodowli moja sunia jadła właśnie tą karmę dlatego kupiłam od razu 2 worki bo taniej. Niestety po jakimś czasie moja Kala zbuntowała się przeciwko suchej karmie i nawet nie chce jej powąchać. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Karmę sprzedam taniej niż to jest w sklepach. Quote
Recommended Posts