Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ślicznie :loveu: Ale jak dla mnie za krótko... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pegaza']A wiesz dlaczego słodko wygląda ?:eviltong: bo strzyżemy u tego samego fryzjera :lol: taa Daga gdyby ona jeszce chciała spokojnie posiedziec :eviltong:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]u Gabrysi :lol: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]My zagościmy u niej w piatek ale na poprawki, bo na łysolka to jesio obcinac nie bedziemy :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
M&M&O&I Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 hehe :D mój też będzie strzyżony u p.Gabrysi :) Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Swietna fryzurka. My obcinamy tylko na taka, ale latem:p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Swietna fryzurka. My obcinamy tylko na taka, ale latem:p[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a my chyba w kwietniu pojdziemy, własnie slyszlalam w TV ze zima wraz z tymi ostatnimi przymrozkami ktore teraz mamy sie konczy :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a fryzurka jest sliczna i praktyczna :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
marlena924 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Yeah, wreszcie wiosna :razz: :multi: ;) :loveu: :lol: :p :cool1: Ale zimy to nie było... Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a my chyba w kwietniu pojdziemy, własnie slyszlalam w TV ze zima wraz z tymi ostatnimi przymrozkami ktore teraz mamy sie konczy :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a fryzurka jest sliczna i praktyczna :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Dokladnie! Tylko kurcze troche mi szkoda obcinac te dlugie wloski:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Dokladnie! Tylko kurcze troche mi szkoda obcinac te dlugie wloski:placz:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A mi nie :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W sumie nam tak duzo nie urosly bo w koncu w listopadzie byl obcinany ostatni raz hihih[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A mi nie :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W sumie nam tak duzo nie urosly bo w koncu w listopadzie byl obcinany ostatni raz hihih[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Wow, to często chodzice do fryzjera :crazyeye: Mój ma tylko co miesiąc obcinane włoski spod pupci :oops: A tak to teraz mu zapuszczamy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']Wow, to często chodzice do fryzjera :crazyeye: Mój ma tylko co miesiąc obcinane włoski spod pupci :oops: A tak to teraz mu zapuszczamy :evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Od listopada jeszcze nie byliśmy, ale juz alarm dzwoni bo lapy, uszyska i doopeczka zarośnieta :lol: a odkad korzystamy z usług fryzjerki to ja przy nim juz nic nie robie takiego kosmetycznego bo co fachowiec to fachowiec :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Megula Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hmm, pani Gabrysia? Mozna jakies szczegoly? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Megula']Hmm, pani Gabrysia? Mozna jakies szczegoly? ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ależ oczywiscie :p [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.Gabrysia jest hodowczynią Yorków, jej przydomek to AKER, mieszka w Rudzie Śląskiej i zajmuje sie obcinaniem piesków :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Niamiary na stronie jej hodowli :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Megula Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Super, szukalysmy z mama dobrego psiego salonu fryzjerskiego, ale skad mamy wiedziec komu zaufac.. Jak przypominam sobie przygode Goldenmanki :-( to lepiej isc do poleconej osoby. Zaraz poszukam strone hodowli :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Megula']Super, szukalysmy z mama dobrego psiego salonu fryzjerskiego, ale skad mamy wiedziec komu zaufac.. Jak przypominam sobie przygode Goldenmanki :-( to lepiej isc do poleconej osoby. Zaraz poszukam strone hodowli :)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja ją osobiście bardzo polecam :multi: widac, że ma podejscie do pieskow, a dzięki temu, ze posiada Yorki to wie jak maja wygladac i z pieska zrobi nam Yorka a nie np sznaucerka to czesto sie zdarza :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
koregra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pegaza']A właściwie dlaczego nie Koregra ? Przyznam się, że tez miałam opory ją ściąć na krótko, ale nie żałuje! Jest nam tak wygodniej :eviltong: mało czesanka,bródka, kucyk, łapki, ogonek i już:lol:dziewczynka piękna:loveu:[/quote] Bo Cori by już wogóle nie było widać jest za mała i wyglądałaby jak mała parówka. Włoski dodajaą jej troszkę ciałka ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='koregra']Bo Cori by już wogóle nie było widać jest za mała i wyglądałaby jak mała parówka. Włoski dodajaą jej troszkę ciałka ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W Świętochłowicach jak byłam na wystawie to spotkaliśmy takiego maleńskiego Yoreczka obciętego własnie tak na sceniorka i wygolonego na grzbiecie, dałabym sobie głowe uciąć, że to był szczeniaczek, był wielkości Coruni, wyglądał przesłodko, a Oskar przy nim/niej jak taki maczo wyglądał haha[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
daria1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Chyba jednak pieski o gabarytach Cori lepiej wyglądają gdy mają długi włos;) Quote
Pegaza Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A ja osobiście znam yorka z tych zwanych "miniaturką' i jest ostrzyżony na króciutko wygląda słodko jak szczeniorek malutki:loveu: Zresztą moja Pipi tez nie nalezy do standartowych yorków a ładnie jej w tej fryzurce.Moze kiedyś Koregra zmienisz zdanie ;) a myśle że żałować niebędziesz tak jak ja:eviltong: Quote
koregra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zobaczymy. Jak na razie to jej nie podcinam nawet bo ma fajowe kolorki:loveu: Quote
Pegaza Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Goldenmanka coś widze że wiosna idzie ja zaczęłam potem Daga teraz Ty:eviltong: Zapewne nie poznasz swojego psa taki szykowny wyjdzie :lol: Quote
owczarnia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O, przepraszam, Fuzlak był u fryzjera już w połowie lutego :eviltong:. Zresztą, on chodzi cały rok. Quote
owczarnia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No proszę, to po co ja wklejam te zdjęcia ;) :lol:? Quote
Recommended Posts