lidush Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No właśnie, jakoś o buldożkach nikomu się nie chce pisać :(
anii Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='lidush']No właśnie, jakoś o buldożkach nikomu się nie chce pisać :([/quote] JEst bardzo fajne Forum dla buldozkow i pewnie tam wiekszosc buldofanow :wink: wywialo 8)
Draczyn Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Ostatnio powstało Forum buldoga Franuskiego w internecie prowadzone przez buldomaniaka Romana, właściciela hodowli Minimolos, mającego śliczne pieski. Buldożki to najkochańsze i najmądrzejsze psy na świecie. Pozdrawiam buldomaniaków :o :( :roll:
Draczyn Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Przepraszam, to nie nazywa się forum, ale Serwis Buldoga Francuskiego. Jest tam również pogadaśna księga gości. Na której autor serwisu, lub zainteresowani hodowcy, chętnie odpowiedzą na wasze pytania. Pozdrawiam :-? :wink: :lol: :( :o 0X
Draczyn Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 dlaczego nikt nie chce rozmawiać o buldożkach, a to takie najpiękniejsze "paskudy" pod słońcem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [img]http://buldogfrancuski.com/galeria/buldog20.gif[/img] [img]http://buldogfrancuski.com/galeria/buldog21.gif[/img] [img]http://buldogfrancuski.com/galeria/buldog22.gif[/img] [img]http://buldogfrancuski.com/galeria/buldog23.gif[/img] [img]http://buldogfrancuski.com/galeria/buldog24.gif[/img]
Draczyn Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Spis hodowli buldogów francuskich jest na serwisie buldoga francuskiego w internecie. W okolicach Szczecina w Choszczne jest hodowla Matasz - jej adras jest w serwisie
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Czy już znależliście swego buldożka i gdzie. Pozdrawiam
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Chciałam tu zwrócić się do maatruusia. Wypowiedziałaś się negatywnie o jednej z hodowli - nazwałaś ją fabryką. Chciałabym się zapytać, czy tam byłaś, czy też tylko opowiadasz zasłyszane plotki. Myśle że raczej - to drugie. Nie można tak krzywdzić ludzi w wyłącznie na podstawie pplotek, zasłyszanych od zazdrośników. Jedż, zobacz i dopiero się wypowiadaj. Pozdrawiam cię.
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Podtrzymuję tematy, jak mogę do powrotu Anutki. Nikt nie chce rozmawiać o buldożkach 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Spis hodowli Buldogów Francuskich w Polsce jest na Serwisie Buldoga Francuskiego który akurat prowadzę: [url]http://www.buldogfrancuski.com[/url] , są tam też aktualne i planowane mioty w tej rasie.
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Witam wszystkich miłosników buldożków , i nie tylko. Udało mi się , Pani Krystyno , chyba zaistnieć w Internecie. I tak jak obiecałam żywo reaguje na tematy mnie dotyczące. Pierwsza refleksja Maartuusiu , jestem zaskoczona , że jesteś studentką myślałam że głos zabiera dziecko z pierwszych klas szkoły podstawowej. Jestem pedagogiem z wykształcenia .Albo więc blefujesz ,albo ........... Skąd tyle niechęci do mojej skromnej osoby nie rozumiem . Nie miałyśmy okazji się poznać , i mam nadzieję że tak pozostanie. Jeszcze nie masz BF a już intrygujesz . Obrzydliwe brrrr. Elżbieta Rusos
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Elżbietarusos na dogomanii wszyscy mówią sobie po imieniu, jesteś nowa więc Ci wybaczam. Fajnie że przyszlaś . Nareszcie nie będę rożmawiać samaz sobą :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maartuusia jesteś obrzydliwa :evil: :evil: :evil: Byłaś tam? Widziałaś tą hodowlę? Najłatwiej puszczać domysły :evilbat: Większość psów to weterani! A strona [url]www.100pociech.com[/url] to nie jest strona hodowli, tylko Forum....
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Soorki Nie mam nic przeciwko mówieniu sobie na Ty. Ponoszę jednak odpowiedzialność za to co piszę , nie chcę więc być anonimowa Elką , poza tym mam ładne nazwisko ( długo na nie czekałam ha , ha , ha) , poczucie humoru etc.
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 I to nie tylko zwykłe forum, ale forum nieznoszące wszystkich pozostałych hodowców. Fajne forum Co? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Minimolos, jak się rozejżysz, to zobaczysz, że już kilka razy reklamowałam twoje forum, ale dobrego nigdy nie za wiele. Cieszę się ogromnie, że jesteście :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Znów się machnęłam. Nie forum, a SERWIS, Przepraszam
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Draczyn']I to nie tylko zwykłe forum, ale forum nieznoszące wszystkich pozostałych hodowców. Fajne forum Co? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] No to fajne Forum :o Jak nie lubią hodowców to nam pewno nawrzucają :D
elżbietarusos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Zapomniałam dopisać , że mam najpiękniejsze psy na świecie. We Włocławku wystawię cztery weteranki w buldożkach PIRANIĘ Draczyn - 8 lat , CYNTHIE Hokus Pokus 9 lat , DONNE MARY Tangulska Góra ,-8 lat, PESTKE Piaśniacka Chata 11 lat .Mogłabym więcej ale BABA JAGA Pro Publico Bono i BRZUCHATA BABA Pro Publico Bono nie lubią zbytnio atmosfery wystaw. Nie ma ładniejszych emerytek od moich , chyba zaszpanuję nimi też w Poznaniu . Mam nadzieję że znajdą się chętni do ich wystawienia , mam za mało rąk do wystawiana.
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Widziałem, Widziałem, Draczyn dzięki za reklamę Serwisu BF :calus:
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Minimolos jesteś zdolniejszy odemnie. Ja też bym chciała mieć zdjęcie takiego fajnego buldożka, anie umiem go wkleić. Muszę jeszcze popróbować może sie uda. Ale z moimi komputerowymi zdolnościami, to słaba nadzieja 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ja chętnie wystawię Piranię, jeśli się ona na to zgodzi, ale będzie konkurentką Pacynki więc nie wiem, czy Marek na to pójdzie
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie ma to jak "dojrzała kobieta" :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Jak będę wolny to pomogę wystawiać :lol:
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Draczyn podam ci wieczorem wskazówki jak wkleić taką miniaturkę :D
Recommended Posts