smoqu Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Piszcie jakie imiona są najfajniejsze i jakie najbardziej pasują do bokserów Nie ukrywam, ze zakladam ten temat też po to zeby samemu znalezx imie dla mojej małej bokserki :roll: :wink: .....moje faworyty to: Szila, Fila, Nela, Nora, Sue...jakie są wasze pomysły ( bądź miona waszych bokserów/ek?? :) Quote
Axel Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Hejka ja w prawdzie nie mam bokserka, ale mix. Niedługo mam zamiar pochwalić się nią na tym właśnie forum i mam nadzieję, że przyjmą mnie do grona bokseromaniaków :) . Ale do rzeczy moja sunia ma na imię AXA (od aksamitnej sierście jaką miała będąc szczeniakiem). Wydaje mi się, że do bokserki pasuje też imię Grajs (grace jek kto woli) od gracji, bo boklsery poruszają się z niebywałą gracją :D Quote
Marta !!! Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Mój boksio nazywa się GRAF. Początkowo chciałam po domowemu nazywać go inaczej ale jakoś tak zmiana nam nie wyszała.. ;) Co do imienia dla suczki to mnie się bardzo podoba imię jednej z naszych najlepszych polskich suczek: ALLIYAH :) Zresztą.. Duzo fajnych imionek znajdziesz napewno tu na stronie Dogomanii (jest taki specjalny dział) albo jak wolisz to zobacz sobie na strone Klubu Boksera do działu hodowle-tam są wypisane sunie z poszczególnych hodowli czy w wynikach wystaw, albo jak masz taką możliwość to w katalogach wystawowych jest tego od groma.. Moze akurat coś Ci się spodoba.. :) Quote
Jola-lubuskie Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Z tego co się doczytałam to smoqu nazwał swoja sunię Fila. Też ślicznie, prawda? Quote
Marta !!! Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Prawda, prawda.. Mnie się jednak imie FILA kojarzy mocno z rasa Fila Brasileiro (swoją drogą poza bokserem i dogiem niemieckim moją wymarzoną) ;) Quote
Siostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [b]Marta[/b], nie masz pojęcia, jak mi się Twój Graf podoba, no cuuudny. Całuski dla Niego. Pozdrawiam z Nandą. :D Quote
Marta !!! Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Dziekuję bardzo w imieniu swoim i mojego malucha.. :) Quote
Surprise Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 a ja mam Rasela, planujemy kupić drugiego [tym razem wybór padł na rasę american pit bull terrier] i będzie wabil się Debet:). A imię dla suni .. hmm.. może Megan? Quote
Boxerka_murderer Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [color=red][b]Mój box nazywa się Dex ... miał być Goliat, ale nie reagował ... Fajne imie dla boksera to jeszcze: Sizzla, Venom, Tiger, Elektra :):):):):)[/b][/color] Quote
Bodziulka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Mój bokser nazywa się po prostu Box (Bodzio), a miał być Kefirem... ciekawe kto by miała Kaca :lol: Quote
Therion Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Jestem szczęśliwym posiadaczem 2 bokserek- Sary i Grety- obydwie żółte, więc może Greta ? Quote
Tofik Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 to i ja coś dorzucę :wink: moja suńka nazywa się Maja tak ją nazwał mój synek ( chyba od pszczółki Maji ?) mnie się kojarzy z Majką Skowron- jest taka zwariowana :lol: moja propozycja ? pobyć z psem :wink: Majka dostała imię po 2 tygodniach jak już ją trochę poznaliśmy 8) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 a ja oczywiscie glosuje na Szpilke (bo oprocz mojej boksi to innej Szpilki nie znam ;)) Quote
Paulina&Gaja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Moja suczka ma na imię GAJA.podobaja mi sie jeszcze imiona INES,HEXA,HERA,WHISKI,SHILA,SZIRA,ROXI,BLONDI itd. Quote
Liza Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Moja suńka również ma na imę Greta . Wogóle wydaje mi się , że imiona niemieckie szczególnie pasija do tej rasy :) . Quote
fiona1 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Imie dla mojej suni wymyslily, a raczej skopiowaly z filmu moje corki. Nazywa sie [color=red]FIONA[/color] (po obejrzeniu Shreka). Moje dziewczyny stwierdzily, ze inni ludzie mowia, ze boksery sa brzydkie - z czym sie calkowicie nie zgadzam - a nasza sunia jest jak filmowa [color=red]FIONA[/color]- moze sie nie wszystkim podoba wyglad ale jest piekna pod kazdym innym wzgledem. Nie zamienilibysmu jej na innego pieska. I wydaje sie, ze analogicznie dla psa pasowaloby imie SHREK[color=green][/color] Quote
agbar Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 A mój mały łobuziak nazywa sie Dealer:) podoba mi sie mina celników na granicy gdy sprawdzaja jego paszport:)))) Quote
Recommended Posts