*Magda* Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 21 godzin temu, łamAga napisał: Nooo strasznie czas ucieka , niestety :/ dopiero co rodziłyśmy a tu już w piątek młodzi będą popitalać do przedszkola ;) Ja tu z Wami 2x rodziłam :P Quote
angineuuka Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ja tu z Wami 2x rodziłam :P byłam przy jednym :D Quote
Aleksa. Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Ja tu z Wami 2x rodziłam :P Czekamy na trzeci poród haha :D Quote
*Magda* Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 22 godziny temu, Aleksa. napisał: Czekamy na trzeci poród haha :D Nie mój :P Quote
3 x Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 ej co tu taka cisza? czy tylko mi się coś zjebało i wyświetla mi się ostatni post Magdy o niechęci do kolejnego dogoporodu? czy może to na tej zasadzie: "cisza na morzu cisza w komnacie kto się odezwie ten ściaga gacie" i nie zakumałam i wyskoczyłam jak gumka z majtek? Quote
angineuuka Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 2 godziny temu, 3 x napisał: ej co tu taka cisza? czy tylko mi się coś zjebało i wyświetla mi się ostatni post Magdy o niechęci do kolejnego dogoporodu? czy może to na tej zasadzie: "cisza na morzu cisza w komnacie kto się odezwie ten ściaga gacie" i nie zakumałam i wyskoczyłam jak gumka z majtek? Aga ma na południe do roboty, a na dodatek młody do przedszkola poszedł :D pewnie się jutro odezwie :) Quote
*Magda* Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 3 godziny temu, angineuuka napisał: Aga ma na południe do roboty, a na dodatek młody do przedszkola poszedł :D pewnie się jutro odezwie :) Albo i nie, bo młody się od niej nie odklei z tęsknoty :P Tak właśnie zrobił mój młody. Odebrałam go od niani i resztę dnia za mną chodził jak cień :D Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Zaglądam :D Fabian ogólnie nie chodzi cały czas zamną ale od rana były pytania typu " a pójdziesz jeszcze do pracy " ? albo jak jechalismy z Sebkiem do Kalisza a On zostawał u babci to sie mnie złapał i mówił że musi jechać ze mną , dopiero jak mu obiecalam że przywioze mu prezencik to mnie puścił :P wiem , bardzo wychowawcze , bardzo :P I kurde jestem na siebie mega , mega zła ;( miała bym kolejne zwierzątko , ale za bardzo się ociągałam ;( Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Zaglądam :D Fabian ogólnie nie chodzi cały czas zamną ale od rana były pytania typu " a pójdziesz jeszcze do pracy " ? albo jak jechalismy z Sebkiem do Kalisza a On zostawał u babci to sie mnie złapał i mówił że musi jechać ze mną , dopiero jak mu obiecalam że przywioze mu prezencik to mnie puścił :P wiem , bardzo wychowawcze , bardzo :P I kurde jestem na siebie mega , mega zła ;( miała bym kolejne zwierzątko , ale za bardzo się ociągałam ;( jaki prezencik? ;D Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: jaki prezencik? ;D samchodzik wadera do kolekcji :P Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: samchodzik wadera do kolekcji :P ah ;D Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ah ;D on na szczescie nie ma duzych wymagan :P Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: on na szczescie nie ma duzych wymagan :P .. do czasu pewnie ;D Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: .. do czasu pewnie ;D mam nadzieje ze nie :P chyba trzeba popryskac na pająki :/ też ostatnio miałam przygodę , wracam z pracy , patrze za kiblem siedzi wielki czarny obleśny pająk , z tych dużych takich :/ brałam prysznic ale ciągle na niego patrzyłam , bo jak by mi zniknął z oczu to już koniec , chyba bym nie wyszła z wanny :/ wytarłam sie , szybko uciekłam z łazienki i budze Sebka ze ma go zabić bo mi się chce siku a się boje usiąść na kiblu bo ten potwor tam jest , Sebek zaspany , wyzywa żę na uj go budze nie miał zamiaru w ogóle wstawać itd ale wstał , poszedł , wychodzi z łazienki i go pytam ja :" zabiles go"? Sebek: "tak" j: to czemu nie slyszałam trzaskania ? s: a po co mialem trzaskac ? j: to gdzie jest? s: leży tam koło wiadra j: to już mogłeś go spuścić w kiblu ale lampka mi sie zapaliła i sobie mysle że nawet lepiej ze go zostawił przynajmniej bede miała pewność że go zatłukł . wchodze , patrze , nic nie ma , no to do rana juz siku nie poszłam , myślałam że mi pęcherz pęknie , rano juz poszłam bo strach był mniejszy , zwlaszcza ze pajaka nie było nigdzie widać , ale pisze do Sebka że mnie okłamał a On dalej twierdził że nie kłamał że lezy miedzy wiadrem a ścianą , poszłam , podniosłam wiadro , nic nie ma , a dzisiaj mówi do mnie " ej faktycznie wtedy go nie zabiłem , jak wczoraj rozlałem wode kolo wanny i chciałem wytrzć to mi spod wanny wyleciał i tym razem już na pewno go zatłukłem :[ no rynce opadają , pozniej mi sie ludzie dziwią jak mówie że jemu to ja w nic nie wierze !!!! Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 ahahha weź ty mi nic nie mów o pająkach nawet xD zw bo ja idę robić część drugą :D wiesz jaką haha Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 9 minut temu, angineuuka napisał: ahahha weź ty mi nic nie mów o pająkach nawet xD zw bo ja idę robić część drugą :D wiesz jaką haha mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy hahahahaha Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: powróciłam XD wszystko ok ? obyło się bez strat ? :P Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: wszystko ok ? obyło się bez strat ? :P bąble i tak już zeszły ;D Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: bąble i tak już zeszły ;D ważne że włosy są na swoim miejscu hahahahaha Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: ważne że włosy są na swoim miejscu hahahahaha też xD ahahaha ale nie tne więc.. 3:) Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: też xD ahahaha ale nie tne więc.. 3:) niby tak ale wiesz co to za specyfik :D Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: niby tak ale wiesz co to za specyfik :D i tak nie robiłam całych :D dobra, kichać to :D co do pajakow, to ja nadal mam traume po tym wielkim pająku i sypiam na kanapie w pokoju ;p Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: i tak nie robiłam całych :D dobra, kichać to :D co do pajakow, to ja nadal mam traume po tym wielkim pająku i sypiam na kanapie w pokoju ;p Ja mam cały czas wrażenie że gdzieś jakiś czyha na mnie :/ w przyszłą sobote chyba wypsikam cały dom substralem ;) Quote
Recommended Posts