angineuuka Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 58 minut temu, mar....ka napisał: a ja mam wakacje i teoretycznie powinnam spać ile chce, ale przed 7 przyjeżdżają drogowcy (mamy remont za oknem) i się zaczyna współczuję xD Quote
*Magda* Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 12 godzin temu, mar....ka napisał: a ja mam wakacje i teoretycznie powinnam spać ile chce, ale przed 7 przyjeżdżają drogowcy (mamy remont za oknem) i się zaczyna To Ty nie wiesz, że tak jest zawsze? Zaczynają się wakacje, to drogowcy szaleją :D Quote
mar....ka Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 ale oni od maja szaleją, 10 lipca mieli skończyć- jutro na whatsie zrobię Ci zdjęcie Quote
łamAga Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 Mi tam by nie przeszkadzały roboty drogowe w spaniu :P cześć laski ;) Quote
łamAga Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 Spacerek był oczywiście tydzien temu a ja nie miałam nawet czasu fot dobrze przejrzeć a obiecałam Ani że tym razem dostanie szybciej ;( Nikt tu nie zagląda to dam chociaż jedną fote ;) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Twój szczeniak to już wygląda jak dorosły pies :P Quote
łamAga Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 7 minut temu, Aleksa. napisał: Twój szczeniak to już wygląda jak dorosły pies :P Ojjjj jeszcze jest malutka :P Quote
mar....ka Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 ej ja zaglądam... dawaj więcej fot i nagadaj Ani, by na dogo wróciła. Najlepsza jest Qwenda, ona zawsze ma na wszystko olewkę :P Quote
łamAga Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Mam takie zaległości w dodawaniu fotek że już się w nich gubie :P Qwendi zawsze miała na wszystko wyj.....ne :P Dzisiaj już też nie zdąże ani fotek dodac ani Was poodwiedzać bo caly dzień zabiegany , tu spacerek , tu bajkoland , tu działka mamy , no i młody dopiero padł bo w dzien sobie też zrobił drzemkę , ale mam nadzieję że jutro uda mi się tutaj wejśc na ploty i dodac fotki :) Macie jedną z dzisiaj ;) i uciekam spać bo jutro o 5 pobudka :/ dobranoc ;) 1 Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ależ świetne zdjęcia :) Bardzo podobają mi się z meetingu Alinowo-Aniowo-Agowego :D Nie leń się, zarzuć nowymi-zaległymi zdjęciami ;D Quote
mar....ka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 kocham zdjęcia dzieci z psami, w ogóle wywołujcie foty, czas leci- pliki gdzieś giną, pamięć ludzka się zaciera, a to leży w albumie pozostaje Quote
*Magda* Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 ŁamAga, od razu pomyślałam o Twojej teściowej :D Quote
Aleksa. Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Mam nadzieję, że niedługo sytuacja z teściową się uspokoi :))) Quote
łamAga Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Kurcze dzien jest za krótki ;( Ja tez uwielbiam zdjęcia dzieci ze zwierzakami <3 , muszę zacząć wywoływac bo już mam tyle tego że masakra .... Ola sytuacja z teściową nigdy się nie uspokoi ;) więc taki zestaw jaki Magda proponuje bym jej podarowała z miłą chęcią :P Quote
Aleksa. Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 To niech się wyprowadzi, a nie będziesz jej coś sponsorowała :D Quote
łamAga Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: To niech się wyprowadzi, a nie będziesz jej coś sponsorowała :D w sumie fakt :D ale taka ławkę z procą to dlaczego by jej nie zafundować :D macie kilka fot ;) Quote
Tyśka) Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Fabian nie chciał dołączyć do pluskających się piesełków? :D Quote
łamAga Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 5 godzin temu, Aleksa. napisał: Błotna zabawa huhu :D Woda była przejrzysta do momentu jak te dwa ogry tam nie wskoczyły , w sekunde zrobiło się błoto :D 2 godziny temu, *Magda* napisał: Fajną koszulkę ma Fabian :) dziękuje :* 12 minut temu, Tyś(ka) napisał: Fabian nie chciał dołączyć do pluskających się piesełków? :D Oj chciał ale mu nie kazałam :P Quote
łamAga Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 laski , jaką dzisiaj dużą cme widziałam w pracy to masakra , nigdy tak duzego okaza nie widziałam , mam foty ale nie oddają jej wielkości w realu :D i macie głupka co wszędzie wlezie :P Quote
Recommended Posts