łamAga Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 O 13.05.2016 o 10:28, Ania :) napisał: To jedźcie do zoo w weekend :p Właśnie w weekend nie chcemy jechać bo w zeszłym roku pojechaliśmy i do afrykanarium wejść nie szło tyle było ludzi :/ nie chce nam się przeciskać jeszcze z wózkiem w takim tłumie ;) pojedziemy w przyszły poniedziałek , może ;) zależy od pogody i od kierownika czy mi da urlop ;) 10 godzin temu, Aleksa. napisał: Co za złośliwy człowiek z tego szefa.. Ano :/ ale i tak go lubie hehehehe nie jest zły , wiesz jego goni góra więc On goni nas , a pod Nami nie ma nikogo więc My nie mamy kogo gnać :D Qurwa ale mnie Pepsi podrapała , chciała wskoczyć na stół i spotkała ją kara buahahahahha a mnie przy okazji :P źle chyba obliczyła odległość i nie doleciała a że byłam obok stołu to ratując się wbiła się w moją noge maupa jedna :/ Quote
angineuuka Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Ja za 2 tygodnie bede we Wrocku :3 28.05 zapraszam na spotkanie Shah Quote
łamAga Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 A to w zoo będziesz ? :D Qurwa Sebek kosił trawe i nie mogłam otworzyc okna zeby mi pyłków nie nawlatywało to teraz mnie zawołał obok do pokoju a tam okno otwarte i znowu padam ;( jebane pyłki ;( Angi miałaś kiedys doczynienie z jonizatorem powietrza ? daje to coś w alergii ? ;) Quote
angineuuka Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Na zawodach bede ;) w parku poludniowym (?) Nie mialam, ale jakos bezsensu mi sie wydaje :D Quote
*Magda* Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Cześć łamAga :) O 11.05.2016 o 09:30, dOgLoV napisał: Magdy nie ma to i dogo jakieś takie mało ruchliwe ;) O 11.05.2016 o 09:49, Ania :) napisał: No to prawda :p nic się tu nie dzieje .. Jestem niezastąpiona :) Quote
łamAga Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Na zawodach bede ;) w parku poludniowym (?) Nie mialam, ale jakos bezsensu mi sie wydaje :D Szkoda ze nie w zoo bo byśmy się umówiły , na zawody pewnie by Sebek nie chciał jechać ;( Już nie wiem co by tu wymyslic zeby sie nie męczyć :/ 3 minuty temu, *Magda* napisał: Cześć łamAga :) Jestem niezastąpiona :) oooo hello :D No ba ! zawsze Ci to powtarzałam :D Quote
łamAga Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 7 minut temu, Angi napisał: Popytaj sie innych alergikow ;) Spytam sie mojej Pani alergolog jak się w koncu do niej dostane .... Quote
Ania :) Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Hej Aga :) no w sumie fakt w week na pewno tam tłumy są. To oby wam się udało w następnym tygodniu :) my już z pół roku albo więcej wybieramy się do zoo i dojechać nie możemy :p Quote
łamAga Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 My mieliśmy do zoo jechać w kwietniu ale nam nie wyszło ;) Hejka córeczko :D ;) Jaką macie dzisiaj pogodę ? bo My nie za ciekawą :/ a chciałam iść do mamy na działke piwko wypić na powietrzu :/ Quote
łamAga Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Ładną pościel zamówiłam ? :D i cały czas myślę czy jednak nie za jasna na nasze "zoo" hmmm Quote
Ania :) Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Bardzo ładna ! :) gdzie zamawiasz ? ja muszę kupić z dwa komplety pościeli... Quote
*Magda* Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Śliczna pościel :) Dla mnie poproszę taką, ale w brązie :P Quote
Aleksa. Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 38 minut temu, *Magda* napisał: Śliczna pościel :) Dla mnie poproszę taką, ale w brązie :P To trzeba sobie kupić Quote
marta1624 Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Hejka :) O, pościel w moim klimacie :D A pogodę mam ladną- wczoraj słońce, dzisiaj słońce :) Quote
łamAga Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Pościel zamawiam na allegro bo jest ta sama cena co u nas na targ już wliczając koszt przesyłki a na targu nie ma takiego wyboru wzorów , a wiem że gatunkowo jest mega , można prac i prac i prac i nic się nie dzieje ;) Magda nie ma w brązie :P są tylko takie http://allegro.pl/posciel-satyna-bawelniana-160x200-dwustronna-super-i6142074028.html Marta to zazdroszczę , Nam dzisiaj nawet udało się zmoknąć :/ Ale dzisiaj Psy wystraszyly Sebastiana a Sebastian mnie , normalnie ręce mi sie trzęsły i myślałam że padnę na zawał , robiłam w kuchni gofry a Sebek siedział w pokoju z młodym , nagle słysze z pokoju " Qurwa Aga " i Sebek leci do mnie z wrzaskiem no to ja milion myśli na minute i z przerażeniem w oczach że z młodym sie coś stało a Sebek do mnie " furtka jest otwarta a psy na ulicy" mało tego jakiś koleś się darł pod oknem z samochodu żeby ktoś wyszedł złapać psy więc Sebek myślał że kogoś pogryzły , ale na szczescie wszystko skonczyło sie dobrze , Neron sam wrócił na posesje jak tylko Sebka zobaczył a Qwendi przyszła jak ją zawołał . Oczywiście furtka była otwarta przez głupotę bo jak wracalismy ze spaceru to Sebastian otwierał furtkę a młody mi uciekł wiec za nim pobiegłam a że pobiegł z drugiej strony domu to bliżej miałam do drugiej furtki i nią weszłam na podwórko a Sebek myślał że zaraz wróce i zostawił mi brame otwartą :/ Quote
*Magda* Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Hahaha :D Ale Qwendi za posesją jest chyba "normalna" i nie gryzie ludzi? Quote
łamAga Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Hahaha :D Ale Qwendi za posesją jest chyba "normalna" i nie gryzie ludzi? tak Qwendi poza posesją ma wyjeb...ne na wszystko , byle se połazić i powąchać ale ludzie się jej boją , zwłaszcza że za płotem zachowuje się jak "lew" , poza tym coraz częściej słyszy się ostatnio w wiadomościach o pogryzieniu przez tą rasę :/ Quote
łamAga Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Neron ma tak przej...ane z młodym że woli siedziec na dworze , ostatnio nawet całe noce :D a taki rampersik ostatnio młodemu kupiłam <3 Quote
Aleksa. Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Moja dora dwa razy chyba w zyciu mi uciekla ..ale.nie bylo tak kolorowo. Dobrze, ze nic sie nie stalo:) Quote
Ania :) Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 O ja Cię dobrze że nikomu nic się nie stało i Qwendi i Neron są normalni po za bramą :) no i dobrze że gdzieś dalej nie poszli. Quote
Recommended Posts