Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 13.05.2016 o 10:28, Ania :) napisał:

To jedźcie do zoo w weekend :p 

Właśnie w weekend nie chcemy jechać bo w zeszłym roku pojechaliśmy i do afrykanarium wejść nie szło tyle było ludzi :/ nie chce nam się przeciskać jeszcze z wózkiem w takim tłumie ;) pojedziemy w przyszły poniedziałek , może ;) zależy od pogody i od kierownika czy mi da urlop ;)

10 godzin temu, Aleksa. napisał:

Co za złośliwy człowiek z tego szefa..

Ano :/ ale i tak go lubie hehehehe nie jest zły , wiesz jego goni góra więc On goni nas , a pod Nami nie ma nikogo więc My nie mamy kogo gnać :D

Qurwa ale mnie Pepsi podrapała , chciała wskoczyć na stół i spotkała ją kara buahahahahha a mnie przy okazji :P źle chyba obliczyła odległość i nie doleciała a że byłam obok stołu to ratując się wbiła się w moją noge maupa jedna :/

Posted

A to w zoo będziesz ? :D

Qurwa Sebek kosił trawe i nie mogłam otworzyc okna zeby mi pyłków nie nawlatywało to teraz mnie zawołał obok do pokoju a tam okno otwarte i znowu padam ;( jebane pyłki ;( Angi miałaś kiedys doczynienie z jonizatorem powietrza ? daje to coś w alergii ? ;)

Posted

Cześć łamAga :)

O 11.05.2016 o 09:30, dOgLoV napisał:

Magdy nie ma to i dogo jakieś takie mało ruchliwe ;)

O 11.05.2016 o 09:49, Ania :) napisał:

No to prawda :p nic się tu nie dzieje ..

Jestem niezastąpiona :)

Posted
4 minuty temu, Angi napisał:

Na zawodach bede ;) w parku poludniowym (?) 

Nie mialam, ale jakos bezsensu mi sie wydaje :D

Szkoda ze nie w zoo bo byśmy się umówiły , na zawody pewnie by Sebek nie chciał jechać ;(

Już nie wiem co by tu wymyslic zeby sie nie męczyć :/

3 minuty temu, *Magda* napisał:

Cześć łamAga :)

Jestem niezastąpiona :)

oooo hello :D

No ba ! zawsze Ci to powtarzałam :D

Posted

Hej Aga :) no w sumie fakt w week na pewno tam tłumy są. To oby wam się udało w następnym tygodniu :) my już z pół roku albo więcej wybieramy się do zoo  i dojechać nie możemy :p 

Posted

My mieliśmy do zoo jechać w kwietniu ale nam nie wyszło ;)

Hejka córeczko :D ;)

Jaką macie dzisiaj pogodę ? bo My nie za ciekawą :/ a chciałam iść do mamy na działke piwko wypić na powietrzu :/

Posted

Pościel zamawiam na allegro bo jest ta sama cena co u nas na targ już wliczając koszt przesyłki a na targu nie ma takiego wyboru wzorów , a wiem że gatunkowo jest mega , można prac i prac i prac i nic się nie dzieje ;)

Magda nie ma w brązie :P są tylko takie http://allegro.pl/posciel-satyna-bawelniana-160x200-dwustronna-super-i6142074028.html

Marta to zazdroszczę , Nam dzisiaj nawet udało się zmoknąć :/

Ale dzisiaj Psy wystraszyly Sebastiana a Sebastian mnie , normalnie ręce mi sie trzęsły i myślałam że padnę na zawał , robiłam w kuchni gofry a Sebek siedział w pokoju z młodym , nagle słysze z pokoju " Qurwa Aga " i Sebek leci do mnie z wrzaskiem no to ja milion myśli na minute i z przerażeniem w oczach że z młodym sie coś stało a Sebek do mnie " furtka jest otwarta a psy na ulicy" mało tego jakiś koleś się darł pod oknem z samochodu żeby ktoś wyszedł złapać psy więc Sebek myślał że kogoś pogryzły , ale na szczescie wszystko skonczyło sie dobrze , Neron sam wrócił na posesje jak tylko Sebka zobaczył a Qwendi przyszła jak ją zawołał . Oczywiście furtka była otwarta przez głupotę bo jak wracalismy ze spaceru to Sebastian otwierał furtkę a młody mi uciekł wiec za nim pobiegłam a że pobiegł z drugiej strony domu to bliżej miałam do drugiej furtki i nią weszłam na podwórko a Sebek myślał że zaraz wróce i zostawił mi brame otwartą :/

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Hahaha :D

Ale Qwendi za posesją jest chyba "normalna" i nie gryzie ludzi?

tak Qwendi poza posesją ma wyjeb...ne na wszystko , byle se połazić i powąchać ale ludzie się jej boją , zwłaszcza że za płotem zachowuje się jak "lew" , poza tym coraz częściej słyszy się ostatnio w wiadomościach o pogryzieniu przez tą rasę :/