Ania :) Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Raaany jaki on jest rozkoszny <3 <3 a na końcu stwierdził że lepiej się chodzi na kolanach ? :p Quote
mar....ka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 21 godzin temu, Ania :) napisał: Raaany jaki on jest rozkoszny <3 <3 a na końcu stwierdził że lepiej się chodzi na kolanach ? :p może kombinował chodzić jak pieski :) Quote
łamAga Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Właśnie nie wiem dlaczego ale jak się zbliża do psów to jest bach na kolana i szura kolanami , być może tak naśladuje psiaki :D A jak widzi psa , kota lub jak się go spyta jak robi kotek/ piesek to dyszy tak jak zwierzaki hahahahaha nie powie że miau czy hau tylko dyszy :D za to już dwa dni postanowił zrobić mamie bezsenne noce i o 3 robi mi pobudke żeby poplakac z 1,5 h , i najgorsze jest to że nie wiadomo dlaczego , czy go brzuszek męczy czy ząbki czy oczko bo coś mu się tam kluje , przemywam mu to rumiankiem , oby to nie był jęczmień .... Quote
mar....ka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 może ząbki pocieszę Cię, że Łukasz szczekał pod bramką na przechodzących :P (na szczęście wyrósł heheh) Quote
łamAga Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: może ząbki pocieszę Cię, że Łukasz szczekał pod bramką na przechodzących :P (na szczęście wyrósł heheh) tylko że jak mu zaglądam w buźke to wydaje mi się że ma już wszystkie , no nie wiem , zobaczymy co będzie dzisiaj w nocy ;) Buahahahahahahaha musiał fajnie wyglądać :D szkoda żę wyrósł z tego było by wesoło :P Quote
mar....ka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 15latek ujadający pod bramą heheh (ale wiesz ile mu się natłumaczyłam, głupio mi trochę było hehe) 5-ki już mu wyszły ??? Quote
angineuuka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 22 minut temu, majoka napisał: może ząbki pocieszę Cię, że Łukasz szczekał pod bramką na przechodzących :P (na szczęście wyrósł heheh) Ja tez ahahahahahahahahahahahahahs 1 Quote
jolkablaszczyk Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 ja to w przedszkolu bawiłam sie tylko w psy i koty... miałam koleżankę Olę która bawiła sie ze mną.... miałam straszną fazę na bawienie się psimi ogonami.. im bardziej kudłaty, długowłosy tym lepiej.... sama czesto podczas "psich" zabaw robiłam sobie różne ogony wkładając cos imitującego ogon za gumkę od rajstop czy spodni.... dobrze, że z tego wyrosłam choć sentyment do psów długowłosych pozostał :) Quote
3 x Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Aga my byliśmy przy okazji łapy Frerda u weta i dopytaliśmy o nos u nas to 'tak na starość" możemy mu przemywać capivitem czyli wit. A+E i tyle więc u nas co innego Quote
łamAga Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 hej laski ;) Ja jak byłam mała to mieszkałam obok takiej firmy gdzie zawsze były szczeniaki , ja zawsze siedziałam przy bramie i się bawiłam przez płot z tymi psiakami a pan mi dawał czasami jednego i woziłam go w wózku jak niemowlę :D No u Nerona niestety na 99% to ta pieruńska pęcherzyca ;( ale już ma nosek ładny , poprawiło się o sterydzie ;) Quote
łamAga Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 6 minut temu, Ania :) napisał: Hej ;) no to dobrze że nosek się poprawia :) ładny już nigdy nie bedzie ale jest względnie ;) zaraz Wam pokaże jakie miał młody u weta spotkanie :D tego "malego" boksera ( z filmiku który dopiero dodam ) szliśmy odwiedzić jak tylko przyjechał z hodowli a do dzisiaj go nie odwiedziliśmy a niezły kolos już z niego hehehehehe aż musieli sie spotkac u weta żeby się zobaczyć :D Quote
Ania :) Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Hahah Fabian jest świetny :D Swoją drogą my pewnie też na wystawie się spotkamy dopiero :p Quote
mar....ka Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Aga boksera Wam brakuje. To rasa dla Fabianka :) Quote
łamAga Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 15 godzin temu, Ania :) napisał: Hahah Fabian jest świetny :D Swoją drogą my pewnie też na wystawie się spotkamy dopiero :p Pewnie tak ;( bo kurde z tym cholernym czasem nie idzie wyrobić ;( 13 godzin temu, majoka napisał: Aga boksera Wam brakuje. To rasa dla Fabianka :) Boksery są przeslodkie <3 ale jakos tak mnie nie ciągnie do posiadania tej rasy ;) Właśnie popijam lecha mojito , idelnie schłodzony jest pyszny <3 mimo iż nie przepadam za miętą to smak ma na prawde dobry ;) No i alergia się wzmaga , już tabletki słabo dają rade , jak strace smak to się pochlastam ! Quote
łamAga Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 cześc dziewczyny ;) ale ja jestem łakoma , masakra , nażarłam się orzeszków zapiekanych w papryce i zapiłam piwem a nie mogę jeść przypraw zwłaszcza w okresie pyleń , oczywiscie w niedziele zdychałam ale juz nie wyglądam tak jak na załączonym obrazku :D Quote
łamAga Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Magdy nie ma to i dogo jakieś takie mało ruchliwe ;) Quote
łamAga Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Hej hej laseczki ;) Jakos ostatnio czasu nie mam , jak to zawsze kiedy mam drugą zmiane :/ dzisiaj ide do dentysty brrr , w koncu mi zatka dziure po wypadnietej plombie :D Ale weekend mam chyba wolny , szkoda tylko ze ma byc nie za ciekawa pogoda :/ w ogole mielismy jechac do zoo w poniedziałek ale kierownik mi nie dał urlopu za kare ze nie chce przyjśc do pracy w sobote na popoludniu hehehehe Quote
Recommended Posts