Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Ania :) napisał:

Raaany jaki on jest rozkoszny <3 <3  a na końcu stwierdził że lepiej się chodzi na kolanach ?  :p 

może kombinował chodzić jak pieski :)

Posted

Właśnie nie wiem dlaczego ale jak się zbliża do psów to jest bach na kolana i szura kolanami , być może tak naśladuje psiaki :D

A jak widzi psa , kota lub jak się go spyta jak robi kotek/ piesek to dyszy tak jak zwierzaki hahahahaha nie powie że miau czy hau tylko dyszy :D

za to już dwa dni postanowił zrobić mamie bezsenne noce i o 3 robi mi pobudke żeby poplakac z 1,5 h , i najgorsze jest to że nie wiadomo dlaczego , czy go brzuszek męczy czy ząbki czy oczko bo coś mu się tam kluje , przemywam mu to rumiankiem , oby to nie był jęczmień ....

Posted
1 minutę temu, majoka napisał:

może ząbki

pocieszę Cię, że Łukasz szczekał pod bramką na przechodzących :P (na szczęście wyrósł heheh)

tylko że jak mu zaglądam w buźke to wydaje mi się że ma już wszystkie , no nie wiem , zobaczymy co będzie dzisiaj w nocy ;)

Buahahahahahahaha musiał fajnie wyglądać :D szkoda żę wyrósł z tego było by wesoło :P

Posted
22 minut temu, majoka napisał:

może ząbki

pocieszę Cię, że Łukasz szczekał pod bramką na przechodzących :P (na szczęście wyrósł heheh)

Ja tez ahahahahahahahahahahahahahs

• Upvote 1
Posted

ja to w przedszkolu bawiłam sie tylko w psy i koty... miałam koleżankę Olę która bawiła sie ze mną.... miałam straszną fazę na bawienie się psimi ogonami.. im bardziej kudłaty, długowłosy tym lepiej.... sama czesto podczas "psich" zabaw robiłam sobie różne ogony wkładając cos imitującego ogon za gumkę od rajstop czy spodni....  dobrze, że z tego wyrosłam choć sentyment do psów długowłosych pozostał :)

Posted

Aga my byliśmy przy okazji łapy Frerda u weta i dopytaliśmy o nos
u nas to 'tak na starość" 
możemy mu przemywać capivitem czyli wit. A+E i tyle
więc u nas co innego

Posted

hej laski ;)

Ja jak byłam mała to mieszkałam obok takiej firmy gdzie zawsze były szczeniaki , ja zawsze siedziałam przy bramie i się bawiłam przez płot z tymi psiakami a pan mi dawał czasami jednego i woziłam go w wózku jak niemowlę :D 

No u Nerona niestety na 99% to ta pieruńska pęcherzyca ;( ale już ma nosek ładny , poprawiło się o sterydzie ;)

Posted
6 minut temu, Ania :) napisał:

Hej ;) no to dobrze że nosek się poprawia :)

ładny już nigdy nie bedzie ale jest względnie ;)

zaraz Wam pokaże jakie miał młody u weta spotkanie :D 

tego "malego" boksera ( z filmiku który dopiero dodam ) szliśmy odwiedzić jak tylko przyjechał z hodowli a do dzisiaj go nie odwiedziliśmy a niezły kolos już z niego hehehehehe aż musieli sie spotkac u weta żeby się zobaczyć :D 

Posted
15 godzin temu, Ania :) napisał:

Hahah Fabian jest świetny :D 

Swoją drogą my pewnie też na wystawie się spotkamy dopiero :p 

Pewnie tak ;( bo kurde z tym cholernym czasem nie idzie wyrobić ;(

13 godzin temu, majoka napisał:

Aga boksera Wam brakuje. To rasa dla Fabianka :)

Boksery są przeslodkie <3 ale jakos tak mnie nie ciągnie do posiadania tej rasy ;)

Właśnie popijam lecha mojito , idelnie schłodzony jest pyszny <3 mimo iż nie przepadam za miętą to smak ma na prawde dobry ;)

No i alergia się wzmaga , już tabletki słabo dają rade , jak strace smak to się pochlastam !

Posted

cześc dziewczyny ;)

ale ja jestem łakoma , masakra , nażarłam się orzeszków zapiekanych w papryce i zapiłam piwem a nie mogę jeść przypraw zwłaszcza w okresie pyleń , oczywiscie w niedziele zdychałam ale juz nie wyglądam tak jak na załączonym obrazku :D

DSC07132.JPG

Posted

Hej hej laseczki ;)

Jakos ostatnio czasu nie mam , jak to zawsze kiedy mam drugą zmiane :/ dzisiaj ide do dentysty brrr , w koncu mi zatka dziure po wypadnietej plombie :D 

Ale weekend mam chyba wolny , szkoda tylko ze ma byc nie za ciekawa pogoda :/ w ogole mielismy jechac do zoo w poniedziałek ale kierownik mi nie dał urlopu za kare ze nie chce przyjśc do pracy w sobote na popoludniu hehehehe