Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje Madziu ;) imprezka była super :D

Mi się ten nos Nerona mega nie podoba ;( ale jutro nie damy rady iść z nim do weta bo ja ide do pracy na rano i wracam o 20 a Sebek idzie na 11 i wraca o 19 :/ pojutrze święto więc najprędzej w środe mozemy iść 

Posted

Na początku myslalam ze On sobie to rozwala o płot ale to wygląda jak by mu skóra zasychała na nosie i pękała , to raczej nie moze być od otarcia ;(

Posted

ehhh ciągle coś .....

Ale tak z innej beczki , zawsze pisałam że mam niegrzeczne dziecko ale był dzisiaj na urodzinkach Marysi Sebastianek , synek brata mojego szwagra ( taty Marysi ) i po tym spotkaniu stwierdzam że mam mega grzeczne dziecko , Sebastin jest tak nieznośny że głowa mała , jego mamusia leżała teraz całą ciąże bo miała zagrożoną a do Sebastianka miała wynajętą opiekunkę , współczuję jej hehehehe ale już urodziła małą Gabrysie więc może okiełzna troche Sebastiana ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

No to będzie jej ciężko :/ Ja widzę po Theodorze, jak ciężko mu teraz wbić do głowy, żeby czegoś nie robił :/

Ale Sebastianek wszystkie dzieci bije i w ogóle jak mu powiesz ż" nie wolno" to stanie i zaczyna się drzeć , dosłownie drzeć , oszalała bym ....

Takie porównanie żeby przybliżyć jego wiek , chociaż ciężko okreslic bo On duży jest ogólnie ;)

DSC06987.JPG

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Wielkościowo wygląda na rówieśnika Theodora ;)

Śliczną koszulę ma Fabian :)

Możliwe że są w równym wieku ale Sebastian jeszcze dyda smoka , chodzi z lelkiem i nosi pieluchy , mówić też nie mówi :/

Dziekuje ;) ja kocham koszule <3

6 minut temu, Aleksa. napisał:

Fabianek, piękniusi! No wreszcie znalazłam mężczyznę życia!

Ola oświadczyny przyjęte :D :*

To macie jeszcze jedno ;) jest też na fb bo innego mi sie nie chce już zmniejszać ;)

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Możliwe że są w równym wieku ale Sebastian jeszcze dyda smoka , chodzi z lelkiem i nosi pieluchy , mówić też nie mówi :/

Dziekuje ;) ja kocham koszule <3

To nawet jeśli miałby 3, a nie 4 latka, to kiepsko z tym smokiem, pieluchami... :/

Ja też, ale mój Theodor już nie :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To nawet jeśli miałby 3, a nie 4 latka, to kiepsko z tym smokiem, pieluchami... :/

Ja też, ale mój Theodor już nie :D

Dokładnie , dziwnie tak , ten jego smoczek to w ogóle przy nim był taki malutki , ja niby rozpieszczam Fabiana ale nie zrobie z niego "dużego dziecka" na pewno ;)

Dlatego ja uczę Fabiana do koszul od małego :D 

Do Nathanka też mam już odłożoną koszulę na długi rękaw ale nie wiem czy nie bedzie za mała zanim nadam tą paczkę :D na razie jestem na etapie " Sebastian znieś mi ze strychu karton do zapakowania paczki dla Nathanka  " :D

Posted
12 minut temu, dOgLoV napisał:

Do Nathanka też mam już odłożoną koszulę na długi rękaw ale nie wiem czy nie bedzie za mała zanim nadam tą paczkę :D na razie jestem na etapie " Sebastian znieś mi ze strychu karton do zapakowania paczki dla Nathanka  " :D

Może na Boże narodzenie dojdzie :P

• Upvote 2