łamAga Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Hahahaha jaki Stas :D Podziwiam Was ze macie nerwy na Qwendi jeszcze xdd taka dziurę zrobić.... lekko nie jest ale dajemy rade ;) a jaką dziure wykopała pod orzechem :/ masakra , i głupie wchodzi w nią i tam spi heh normalnie bije jej na łeb ;) Quote
Aleksa. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Gdybym nie wiedziala ze to chlopak..dala bym sie nabrac ze to Stasia :P Quote
angineuuka Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Stanislawa :P Uroda typowej dziewczynki Shah Quote
*Magda* Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Jakby miał krótkie włosy, jak na chłopaka przystało, to na żadną dziewczynkę by nie wyglądał, o! A że robią z niego babę fryzurą...:P Quote
angineuuka Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Jakby miał krótkie włosy, jak na chłopaka przystało, to na żadną dziewczynkę by nie wyglądał, o! A że robią z niego babę fryzurą...:P Wygladalby :P ma babska urode :P Quote
Paulina94 Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 3 godziny temu, *Magda* napisał: Ja w nim dziewczynki nie widzę :/ Ja też jakoś nie bardzo :P Quote
łamAga Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Wczoraj miał iść do fryzjera to mu dzisiaj fote trzasne i Wam pokaże :P to stwierdzicie czy ma czy nie ma urody dziewczynki :P Quote
łamAga Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Taką mam czapę :D ale niestety ją ściągam :/ Quote
łamAga Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Na dzisiaj wystarczy ;) zaraz wychodze z domu i wróce po 23 więc miłego dzionka ;) Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Fabian czapa super jest nie ściągaj! :D Faktycznie wykopy tam niezle... choc myslalam ze gorzej jest xd Ale foty cudne :D Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Ślicznie mu w niebieskim :) Aga, wstyd! W domu tybek i ONek, a Ty Fabiana w jamniki ubierasz :P Quote
marta1624 Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Hejka :) Wpadłam akurat na fotki :D Śliczne <3 I też bym pomyliła Stasia ze Stasia gdyby nie podpis :D A Qwendi przerób na dywan :P Quote
łamAga Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Hej laseczki ;) Ania niestety dzieci nie lubią czapek i ściagają , ale bede walczyla żeby nie ściagał :D Magda tylko taki materiał laska miała :P ale będzie i z Onkiem :P jak znajde materiał :D Marta jak ją przerobie to Ci wyśle ten dywan :D :P Wczoraj byliśmy na ostatnim szczepieniu i doznałam szoku jak zobaczyłam wage Fabiana , no rece mi opadły , je za dwóch , ciągle by coś jadł a waży 9200 ehhhhh Quote
łamAga Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Maryśka będzie miała w przedszkolu jakieś przedstawienie ludowe w którym będzie występowała Ona moja siostra i szwagier , potrzebowali jakieś stroje ludowe więc moja mama im uszyła , chciała siostrze wysłać fotke jak wyszło i znalazła modeli buahahahaha oto mama tata i Stasia :D 2 Quote
łamAga Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Hej dziewczynki ;) Angi to ale masz psa kabana :P hahahaha Dzisiaj u Nas piękna pogoda , oby i swieta takie były chociaż w sumie i tak lipa bo Sebastian nawet w niedziele idzie do pracy ehhhh Macie jeszcze troche zdjęć ;) Quote
Recommended Posts