Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Hahahaha jaki Stas :D 

Podziwiam Was ze macie nerwy na Qwendi jeszcze xdd taka dziurę zrobić....

lekko nie jest ale dajemy rade ;) 

a jaką dziure wykopała pod orzechem :/ masakra , i głupie wchodzi w nią i tam spi heh normalnie bije jej na łeb ;)

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Jakby miał krótkie włosy, jak na chłopaka przystało, to na żadną dziewczynkę by nie wyglądał, o! A że robią z niego babę fryzurą...:P

Wygladalby :P ma babska urode :P

Posted

Hej laseczki ;)

Ania niestety dzieci nie lubią czapek i ściagają , ale bede walczyla żeby nie ściagał :D

Magda tylko taki materiał laska miała :P ale będzie i z Onkiem :P jak znajde materiał :D

Marta jak ją przerobie to Ci wyśle ten dywan :D :P

Wczoraj byliśmy na ostatnim szczepieniu i doznałam szoku jak zobaczyłam wage Fabiana , no rece mi opadły , je za dwóch , ciągle by coś jadł a waży 9200 ehhhhh

Posted

Maryśka będzie miała w przedszkolu jakieś przedstawienie ludowe w którym będzie występowała Ona moja siostra i szwagier , potrzebowali jakieś stroje ludowe więc moja mama im uszyła , chciała siostrze wysłać fotke jak wyszło i znalazła modeli buahahahaha 

oto mama tata i Stasia :D

DSC_0085.JPG

• Upvote 2
Posted

Hej dziewczynki ;)

Angi to ale masz psa kabana :P hahahaha 

Dzisiaj u Nas piękna pogoda , oby i swieta takie były chociaż w sumie i tak lipa bo Sebastian nawet w niedziele idzie do pracy ehhhh

Macie jeszcze troche zdjęć ;)

DSC06935.JPG

DSC06939.JPG

DSC06940.JPG

DSC06942.JPG

DSC06944.JPG