Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

To " coś " było bliżej niż laptop :P myślał że będzie jednak bardziej "Polskie" imię ;)

Magda bo to jest zaraźliwe :P

laski mogę tabletke przeciwbólową popić piwem ?

To niech Sebek ma pretensje do Oli :D :P

Jaką tabletkę? Paracetamol?

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

To niech Sebek ma pretensje do Oli :D :P

Jaką tabletkę? Paracetamol?

hahahahahaha powiem mu że ma napisać zażalenie do Oli :P

Panadol ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Czyli paracetamol :P Możesz ;)

dzieki :* zaczęłam już pić piwo a ząb mnie zaczął napierdzielać ;) ale spoko , 13 już blisko buahahaha 

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To rób drugą córkę, to może Nathan też będzie Twoim zięciem :)

Powiem Ci, że od jakiegoś czasu już się stara czuję i chęć na dziecko mi przeszła. Gdybym miała jedno, to na pewno chciałabym jeszcze. Nawet teraz gdy mama była w szpitalu, to jakoś raźniej z rodzeństwem, można pogadać, w jeden dzień ja pojadę , w inny siora.

Posted

O ja pierdykam , ale bym żarła te lody , była bym mega gruba ale dla takiego smaku było by warto :D jak bym go czuła ;(

Sebkowi Nathan kojarzy sie z "Ojcem Natankiem " hahahahahaha a mi się mega mega mega podoba <3

Ale tematy dziecięce macie :D

Posted
6 minut temu, majoka napisał:

kiedyś o czwórce myślałam, ale po 35 chęć mi przeszła...może też to wynika z tego, że Łukasz ma rocznikowo już 15

Czwórka to już dużo :/

Jakby mnie Bogdan posłuchał, to moje dziecko miałby już 14 lat, a nie 4 :P I wtedy na bank miałabym już "trójkę" :)

5 minut temu, dOgLoV napisał:

O ja pierdykam , ale bym żarła te lody , była bym mega gruba ale dla takiego smaku było by warto :D jak bym go czuła ;(

Sebkowi Nathan kojarzy sie z "Ojcem Natankiem " hahahahahaha a mi się mega mega mega podoba <3

Ale tematy dziecięce macie :D

Też bym je jadła :)

A kto to "Ojciec Natanek"??

Bo my na Ciebie i Sebka chcemy wpłynąć :)

Posted

a wydawałoby się, że chłopom wszystko obojętne i to niby wyobraźnia kobiet wybujała... A w ogóle to wolałam, żeby Gabrysia była Marysią (Basia też mi się podobała), ale jak zwykle znawca imion zabrał głos heheh (chociaż Gabrysia też była moim pomysłem,po prostu Marysię skreślił z listy)

Posted

Ja zawsze chciałam mieć trójeczkę a pozniej jak moim ulubionym serialem stał się serial " rodzina zastepcza" to chciałam dwoje swoich i dwoje adoptowanych :P

Jak Sebkowi powiedziałam jak daliście na imie to pierwsze co powiedział to " wiedz że coś się dzieje " , ojciec Natanek to taki ksiądz , ma dziwne kazania 

No to raczej tylko na Sebka musiały byście wpłynąć :P

Posted

W pracy jest :P

Jego słowa sa takie :

" Jak wygrasz w totka i będziemy mogli sobie pozwolić na to że nie będziesz musiała chodzić do pracy to możemy mieć jeszcze nawet 3 dzieci ale póki co sama widzisz że mamy problem z jednym dzieckiem gdzie je dać jak idziemy do pracy a co dopiero z kolejnymi by było "

No i ja by sie tak zastanowić to trochę racji niestety ma :/