Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się boję, że mi drzewka padną w drodze, dlatego z Polski nie wezmę :/ Pomijam fakt, że pewnie i tak nie będzie miejsca w aucie, w drodze powrotnej :D Dlatego, pojedziemy po te najtańsze, bo jak się nie przyjmą, to chociaż mniej kasy stracimy ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ja się boję, że mi drzewka padną w drodze, dlatego z Polski nie wezmę :/ Pomijam fakt, że pewnie i tak nie będzie miejsca w aucie, w drodze powrotnej :D Dlatego, pojedziemy po te najtańsze, bo jak się nie przyjmą, to chociaż mniej kasy stracimy ;)

To co Ty chcesz z tej Polski zwozic ? :P

Posted
Teraz, Aleksa. napisał:

To co Ty chcesz z tej Polski zwozic ? :P

Pół bagażnika zajmuje Tora :P W drugiej połówce muszę zmieścić wózek, łóżeczko turystyczne dla Nathana i nasze torby z ubraniami :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Pół bagażnika zajmuje Tora :P W drugiej połówce muszę zmieścić wózek, łóżeczko turystyczne dla Nathana i nasze torby z ubraniami :P

Kłopocik :D

Posted

Magda My tez tak myśleliśmy i bralismy drzewka z targu bo taniej , i każde padało , w tym roku sprawdzimy te od ogrodnika ;)

Angi nie zazdroszcze remonu , ja mam cały czas białe podłogi , oszaleć idzie , nawet fot nie da sie robić bo siara wstawić z tak ujebaną podłogą ;( 

Magda nie zapomnij że jeszcze musi wejść Bodzian i Theoś :P

A taką naklejkę dostał Fabian od Pani doktor :D

No i zabawa klockami , jeszcze w długich włoskach bo wieczorem go ogoliłam :D

20160411_123634.jpg

20160412_110043.jpg

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

I to remont wlasnego pokoju ahah. 

Ale po remoncie bedziesz zadowolona ;)

Ja chce na jednej ze ścian napis , coś w tym stylu 

naklejka-na-sciane-motyw-620.jpg

ale boje sie czy mi napis nie zejdzie razem ze ścianą :/

Posted

Ja rozglądam się za nowymi meblami do pokoju..jakie to wszystko drogie. Do tego przez moje ogromne okno tarasowe nie mam jak za bardzo innych mebli ustawić. :/ Bede szukala, ale obawiam się, ze jednak zbyt dużo kasy będzie trzeba wydac

Posted

Wszyscy remonty i ja też :p dzisiaj kupiliśmy płytki i geberit do łazienki :p a jeszcze pozostają drzwi do prysznica i z tym mamy największy problem ... a najbardziej boję się tego bałaganu ..

O drzewach nic nie powiem bo się nie znam xd jedyne co to pelargonie dzisiaj kupiłam :p 

Posted
14 godzin temu, Ania :) napisał:

Wszyscy remonty i ja też :p dzisiaj kupiliśmy płytki i geberit do łazienki :p a jeszcze pozostają drzwi do prysznica i z tym mamy największy problem ... a najbardziej boję się tego bałaganu ..

O drzewach nic nie powiem bo się nie znam xd jedyne co to pelargonie dzisiaj kupiłam :p 

U mnie remont łazienki trwał 2 tygodnie :/

14 godzin temu, dOgLoV napisał:

Magda nie zapomnij że jeszcze musi wejść Bodzian i Theoś :P

Ja mówię o bagażniku, a nie o siedzeniach :P

Posted

Remonty są złem :/ tylko bałagan i oszaleć idzie :/ jedyne pocieszenie to takie że kiedyś się konczy i w pokoju ładnie wyglą ;) ale u nas daleka dupa oka ehhh jeszcze Panele trzeba położyć meble kupić , umeblować , ja bym chciala żeby remont trwał jeden dzień :P

Ale u Nas dzisiaj śliczna pogoda , a ja uziemiona ehhhh , cały czas tylko pranie , sprzątanie i gotowanie :/ ja chce na spacerek !!!! 

Posted

U mnie remont będzie trwał dłużej bo teraz na dniach wchodzi hydraulik po nim elektryk a później facet od wykonczeniowki i z nim nie wiadomo za bardzo kiedy będzie bo w ostatniej chwili go "zamowilismy" ... a i jeszcze jakoś teraz okna będą mi wymieniać w kuchni i łazience :p także... do kogo mogę się wprowadzić ? xd 

Posted

Magda chcesz to podeśle Ci Pepsiaka i go przerobisz na dywanik bo ja nie umiem :P

Ania ja bym Cię przygarnęła ale sama mam remont :P

Ola mi przeszkadza bo kłaczy ale jak już spi to mi żal ją budzić i tak zostaje zazwyczaj i upewniam ją tym sposobem że tak może ;( i tak sie ciesze że to nie Ibri tylko Pepsiak ;)

Posted

Ania, wbijaj do mnie ;)

Olu, jestem zwierzolubna, ale nie toleruję zwierząt w łóżku :/ A w łóżeczku już tym bardziej, bo nigdy nie wiesz czy czasem kot nie wskoczy jak dziecko śpi :/

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Ja właśnie jem chlebek, do tego jajko, pomidor i mozarella :)

Brzmi smacznie ;) własnie chodzi za mną taka jakaś sałatka nowalijkowa ;)