*Magda* Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ja się boję, że mi drzewka padną w drodze, dlatego z Polski nie wezmę :/ Pomijam fakt, że pewnie i tak nie będzie miejsca w aucie, w drodze powrotnej :D Dlatego, pojedziemy po te najtańsze, bo jak się nie przyjmą, to chociaż mniej kasy stracimy ;) Quote
angineuuka Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 a musze po farbe do pokoju jechac i inne gowna na remont. Jeszcze po rzeczy na wesele ( bielizna, kosmetyki, buty i takie tam..) Quote
Aleksa. Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja się boję, że mi drzewka padną w drodze, dlatego z Polski nie wezmę :/ Pomijam fakt, że pewnie i tak nie będzie miejsca w aucie, w drodze powrotnej :D Dlatego, pojedziemy po te najtańsze, bo jak się nie przyjmą, to chociaż mniej kasy stracimy ;) To co Ty chcesz z tej Polski zwozic ? :P Quote
*Magda* Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: To co Ty chcesz z tej Polski zwozic ? :P Pół bagażnika zajmuje Tora :P W drugiej połówce muszę zmieścić wózek, łóżeczko turystyczne dla Nathana i nasze torby z ubraniami :P Quote
Aleksa. Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Pół bagażnika zajmuje Tora :P W drugiej połówce muszę zmieścić wózek, łóżeczko turystyczne dla Nathana i nasze torby z ubraniami :P Kłopocik :D Quote
łamAga Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 Magda My tez tak myśleliśmy i bralismy drzewka z targu bo taniej , i każde padało , w tym roku sprawdzimy te od ogrodnika ;) Angi nie zazdroszcze remonu , ja mam cały czas białe podłogi , oszaleć idzie , nawet fot nie da sie robić bo siara wstawić z tak ujebaną podłogą ;( Magda nie zapomnij że jeszcze musi wejść Bodzian i Theoś :P A taką naklejkę dostał Fabian od Pani doktor :D No i zabawa klockami , jeszcze w długich włoskach bo wieczorem go ogoliłam :D Quote
łamAga Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: I to remont wlasnego pokoju ahah. Ale po remoncie bedziesz zadowolona ;) Ja chce na jednej ze ścian napis , coś w tym stylu ale boje sie czy mi napis nie zejdzie razem ze ścianą :/ Quote
Aleksa. Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ja rozglądam się za nowymi meblami do pokoju..jakie to wszystko drogie. Do tego przez moje ogromne okno tarasowe nie mam jak za bardzo innych mebli ustawić. :/ Bede szukala, ale obawiam się, ze jednak zbyt dużo kasy będzie trzeba wydac Quote
angineuuka Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 No javwszystko do wymiany.. nawet panele :P Quote
Ania :) Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Wszyscy remonty i ja też :p dzisiaj kupiliśmy płytki i geberit do łazienki :p a jeszcze pozostają drzwi do prysznica i z tym mamy największy problem ... a najbardziej boję się tego bałaganu .. O drzewach nic nie powiem bo się nie znam xd jedyne co to pelargonie dzisiaj kupiłam :p Quote
*Magda* Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 14 godzin temu, Ania :) napisał: Wszyscy remonty i ja też :p dzisiaj kupiliśmy płytki i geberit do łazienki :p a jeszcze pozostają drzwi do prysznica i z tym mamy największy problem ... a najbardziej boję się tego bałaganu .. O drzewach nic nie powiem bo się nie znam xd jedyne co to pelargonie dzisiaj kupiłam :p U mnie remont łazienki trwał 2 tygodnie :/ 14 godzin temu, dOgLoV napisał: Magda nie zapomnij że jeszcze musi wejść Bodzian i Theoś :P Ja mówię o bagażniku, a nie o siedzeniach :P Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Remonty są złem :/ tylko bałagan i oszaleć idzie :/ jedyne pocieszenie to takie że kiedyś się konczy i w pokoju ładnie wyglą ;) ale u nas daleka dupa oka ehhh jeszcze Panele trzeba położyć meble kupić , umeblować , ja bym chciala żeby remont trwał jeden dzień :P Ale u Nas dzisiaj śliczna pogoda , a ja uziemiona ehhhh , cały czas tylko pranie , sprzątanie i gotowanie :/ ja chce na spacerek !!!! Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Młody dzisiaj uwziął się na Ibri i cały czas za nią lata :D A Pepsi jest niereformowalna :/ Quote
angineuuka Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 U mnie remont moment musi trwac. Wracamy we wtorek, a tata w niedziele jedzie. A meble na sztuki bede musiala kupowac :/ Quote
*Magda* Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ja bym Lumpka przerobiła na pasztet, jakby mi wskoczył do łóżeczka, tak jak robi Wam to Pepsi :/ Quote
Ania :) Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 U mnie remont będzie trwał dłużej bo teraz na dniach wchodzi hydraulik po nim elektryk a później facet od wykonczeniowki i z nim nie wiadomo za bardzo kiedy będzie bo w ostatniej chwili go "zamowilismy" ... a i jeszcze jakoś teraz okna będą mi wymieniać w kuchni i łazience :p także... do kogo mogę się wprowadzić ? xd Quote
Aleksa. Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 A czemu Wam przeszkadza kot, jak wskoczy do łóżeczka ? :P przecież tylko śpi ;p Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Magda chcesz to podeśle Ci Pepsiaka i go przerobisz na dywanik bo ja nie umiem :P Ania ja bym Cię przygarnęła ale sama mam remont :P Ola mi przeszkadza bo kłaczy ale jak już spi to mi żal ją budzić i tak zostaje zazwyczaj i upewniam ją tym sposobem że tak może ;( i tak sie ciesze że to nie Ibri tylko Pepsiak ;) Quote
*Magda* Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ania, wbijaj do mnie ;) Olu, jestem zwierzolubna, ale nie toleruję zwierząt w łóżku :/ A w łóżeczku już tym bardziej, bo nigdy nie wiesz czy czasem kot nie wskoczy jak dziecko śpi :/ Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Qurwa oglądam Top Chefa i głodna sie robie :P Quote
*Magda* Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ja właśnie jem chlebek, do tego jajko, pomidor i mozarella :) Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Ja właśnie jem chlebek, do tego jajko, pomidor i mozarella :) Brzmi smacznie ;) własnie chodzi za mną taka jakaś sałatka nowalijkowa ;) Quote
*Magda* Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ja mam pustą lodówkę i tylko to miałam :D Ale jutro jadę na zakupy ;) Quote
Recommended Posts