Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My jakoś przetrwalismy ten deszczowy dzien ;) ale młodemu nadal odwala , nie chce spać tylko pizga i śpiewa , już sie zastanawiałam czy nie ma duzej gorączki i majaczy ale nie , głowa ok hehe

Posted
17 godzin temu, Ania :) napisał:

Przerób już teraz po co nerwy tracić :p 

Może i racja :P

Właśnie mi młody "zafundował " tydzień "laby" :/ byłam z nim u lekarza i dostałam opiekę bo jest cały zawalony i na płuca już mu zaczęło coś włazić :/ chyba dostane na głowe przez tydzien nie wychodząc z nim na spacerki ehhhh a kierownik to myślalam ze mnie wzrokiem zabije jak zobaczył opiekę :/

Posted
3 godziny temu, Ania :) napisał:

O jaa. .. nie za fajnie. Fabian co Ty nie choruj tylko jak najszybciej wracaj do zdrowia ! 

Na całe szczescie zachowuje sie jak zdrowy , nie widac zeby mu coś było i wariuje na maxa :D do piątku oszaleje :P

2 godziny temu, Angi napisał:

Kierownika miej gleboko w dupie ;)

Zdrowia dla Fabiana :)

Staram się ale jakoś tak mam że mi głupio , zrobiłam mu problem "ilościowy" ;)

Dziękujemy :*

Godzinę temu, *Magda* napisał:

Aga, Bogdan też ma tydzień chorobowego :P

To wyślij mi go na tydzień będzie mi raźniej :P

A co jest Bodzianowi ?

Posted

Tobie ma być raźniej! A co ze mną?

Nic mu nie jest, lenia ma :D Ale tydzień chorobowego na papierku dostał ;) I nawet mi to pasuje, że będzie w domu, bo w czwartek rano, Theodor ma kontrolę u laryngologa. I w czwartek popołudniu jestem umówiona z księdzem w sprawie chrztu ;) No i jeszcze trzeba Nathanowi jechać zrobić zdjęcia i wyrobić paszport przed wyjazdem do Polski w maju ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Tobie ma być raźniej! A co ze mną?

Nic mu nie jest, lenia ma :D Ale tydzień chorobowego na papierku dostał ;)

Ty mas Nathanka i Theosia a ja tylko Fabianka :P

Doczytałam u Ciebie :D a widzisz ja nie chciałam opieki a musiałam wziąć ;)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

A Ty masz Sebka i teściową funny.gif

No to troche Was latania czeka ;)

Spadaj :P

Teściowa jest chyba w sanatorium , już leci 3 tydzień :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Damy radę ;) Do laryngologa Bogdan pojedzie sam z Theosiem :P

No to teściowa pewnie na dniach wróci :P

Bodzian jest "chory " musi siedziec w domu :P

No niestety :/ wtedy na pewno dostanę na łeb pilnując jeszcze żeby Fabian do jej pokoju nie lazł :P

Posted

A ja troszkę zalatana też byłam, bo szukaliśmy drzewek owocowych ;) A potem jeszcze trzeba było kamienie do podwórka przywieźć. No a na samym końcu pojechać z suką na jezioro :) I tak cały dzień spędziliśmy praktycznie na dworze, z przerwami w domu na karmienie Nathana :P

Posted

Super jest usłyszeć że nie jestem sama :P

Magda my w zeszły weekend kupiliśmy dwie czereśnie , jedną zółto czerwoną i czerwoną , sercówki ;) i morele ;)

Licze na fotki z tego jeziorka :D

No ale żeby nie było za wesoło to mnie też rozkłada , mam taki katar że oczywiście smaku nie czuje , w zeszłym tygodniu wypadła mi plomba z zęba i mnie z lekka boli az cała strona papy a wizyte mam dopiero na 13 maja no i mało tego wszystkiego jeszcze dostałam okres ( same baby tu sa wiec można pisac o takich rzeczach :D ) dawno nic mi nie dolegało więc mam za swoje :P

Posted

Nie mam zdjęć :P

Ja czereśnie, jabłonie i grusze mam :P Teraz chcę wiśnie, morele albo nektarynki i śliwkę ;) Ale rozbieżność cenowa jest ogromną. W jednym sklepie za drzewko 21euro, w drugim 17euro. Więc dziś pojechaliśmy obejrzeć ceny u ogrodnika. A tam co? A tam 35 euro za drzewko mdleje.gif Gdybyśmy chcieli jedno drzewko, to bralibyśmy w pierwszym lepszym miejscu, a nie tracili paliwa w aucie. Ale ja chcę 5 drzewek, więc różnica w kosztach zakupu ma znaczenie ;)

Posted
5 minut temu, Angi napisał:

Ja to dopiero bede zalatana.. 

A gdzie lecisz ? :P

4 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie mam zdjęć :P

Ja czereśnie, jabłonie i grusze mam :P Teraz chcę wiśnie, morele albo nektarynki i śliwkę ;) Ale rozbieżność cenowa jest ogromną. W jednym sklepie za drzewko 21euro, w drugim 17euro. Więc dziś pojechaliśmy obejrzeć ceny u ogrodnika. A tam co? A tam 35 euro za drzewko mdleje.gif Gdybyśmy chcieli jedno drzewko, to bralibyśmy w pierwszym lepszym miejscu, a nie tracili paliwa w aucie. Ale ja chcę 5 drzewek, więc różnica w kosztach zakupu ma znaczenie ;)

O kurczaczek , ceny niezłe , My kupowaliśmy u ogrodnika i płaciliśmy za drzewko 25 zł i 4 dyszki za magnolię , mam nadzieję że wszystko się ładnie przyjmie ;)