*Magda* Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 5 minut temu, majoka napisał: a może to sugestia, abyś matka o siostrzyczkę się postarała :P Jak ja teraz mówię Theodorowi o siostrzyczce, to słyszę, że nie chce, bo będzie trzeba się bawić lalkami, a nie autkami, a on nie chce :D 1 Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jak ja teraz mówię Theodorowi o siostrzyczce, to słyszę, że nie chce, bo będzie trzeba się bawić lalkami, a nie autkami, a on nie chce :D To niech zachce :D on nie ma nic do gadania buahahaha, rodzice do roboty póki chcesz :D 1 Quote
łamAga Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Ooo nie , jak już to drugi chłopiec :D no ale cóż , Sebka nawet nie przekonuje 500+ buahahahahahahahahaha Quote
Ania :) Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Fabian jest przeslodki i jak ładnie opiekuje się lala :D Qwendi taki ładny płot zjadasz..byś się wstydzila.. Quote
*Magda* Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 13 godzin temu, Aleksa. napisał: To niech zachce :D on nie ma nic do gadania buahahaha, rodzice do roboty póki chcesz :D Nie mogę zajść w ciążę minimum przez rok czasu :P 6 godzin temu, dOgLoV napisał: Ooo nie , jak już to drugi chłopiec :D no ale cóż , Sebka nawet nie przekonuje 500+ buahahahahahahahahaha To może namów go na dwójkę, to będzie 1000+ :D Quote
łamAga Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 10 godzin temu, Ania :) napisał: Fabian jest przeslodki i jak ładnie opiekuje się lala :D Qwendi taki ładny płot zjadasz..byś się wstydzila.. Dzięki <3 Pewnie jej się nie podoba dlatego postanowiła go zjeść :P 9 godzin temu, *Magda* napisał: Nie mogę zajść w ciążę minimum przez rok czasu :P To może namów go na dwójkę, to będzie 1000+ :D Ale chyba nie od razu :P Quote
łamAga Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Hejka laski ;) Co ta u Was ? bo ja już mam tego tygodnia dosyć , wymiękam psychicznie ;) Quote
łamAga Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Qulfa ale Wy dzisiaj gadatliwe jesteście Więc ide sobie spać :P dobranoc ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Dzień dobry :P Dzisiaj się dowiedziałam że Sebek ma swój pokój buahahahahaha 2 Quote
mar....ka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Mój ma też swój samochód heheh, w sumie to wszystko jego Quote
łamAga Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 6 minut temu, majoka napisał: Mój ma też swój samochód heheh, w sumie to wszystko jego w sumie fakt , Sebka też jest wszystko ale mnie dzisiaj rozsmieszył tym tekstem że pędzelek jest u niego w pokoju buahahahaha Quote
mar....ka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 chłopy to z jednej matrycy zeszli....każdy taki sam (a Ty chcesz braciszka dla Fabianka...) Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 A mój Bogdan, nie ma swojego pokoju :P Ale za to ma swój garaż Quote
łamAga Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Hahahahaha każdy facet ma coś swojego jak widać :D majoka bo ja twierdze że dziewczynki są trudniejsze w "obsłudze " :P Hejka Ola ;) u Nas mało ciekawie , Fabian chory , jednak zaraził się od Staśka , temperatura , katar , kaszel , brak spacerków daje mu się we znami i wariuje jak szalony ;) Quote
łamAga Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Hahahaha pomagał z rączką w farbie :P Widziałycie w wiadomociach ? :/ http://www.tvn24.pl/pomorze,42/tczew-9-latka-pogryziona-przez-psy-ktore-byly-postrachem-osiedla,633918.html Quote
łamAga Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 9 minut temu, Aleksa. napisał: Nie oglądam TV, ale masakra.. :/ No , masakra :/ Oki to ja spać ide , dzisiaj standardowo zaspałam do pracy i znowu nie mogłam oczu otwartych utrzymać , jutro pewnie będzie podobnie bo już późno jest a ja o 5 wstaje , ale dzisiaj skonczyłam malowanie pokoju to jutro może więcej tutaj posiedzę ;) Więc do juterka ;) Quote
Recommended Posts