łamAga Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Ja też bym się tam pobawiła jak by nikt nie patrzył :P Magda Oni mieli swój świat , każdy w inną strone leciał :P Quote
Aleksa. Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Jak dodając na dogo foto-klikniesz w nie dwa razy możesz zmienić rozmiar :D Quote
łamAga Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Jak dodając na dogo foto-klikniesz w nie dwa razy możesz zmienić rozmiar :D O widzisz jakie fajne to nowe dogo :D a ludzie tak narzekają :P Quote
Ania :) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Tyle ze jak jest mega duże zdjęcie to się nie chce załadować i trzeba i tak trochę zmniejszyć :p ja zawsze tak muszę robić . A bajkolandow mam dosyc po tym jak w nim pracowałam :p Quote
łamAga Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Ania to już widze jaką miałaś zabawe jak wszystkie dzieciaki wyszły :D :P Macie troche psów ;) Qwendi jest na lince bo Sebek był z nimi sam i nie chciał żeby mu się rozbiegły ;) Quote
Aleksa. Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Fajnego masz tego faceta :D nawet na spacer z psami sam z siebie pójdzie :D Quote
*Magda* Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 A już myślałam, że Qwendi z cieczką i dlatego na lince ;) Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Boże jaki Fabiś słodki i faktycznie podobny do taty. A psy aż miło zobaczyć, chyba z pół roku temu były ich foty heheh Quote
łamAga Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Dziękuję dziękuję ;) Fabian to cały tatuś i wyglądem i charakterem niestety :P Może uda mi się jeszcze dzisiaj coś wstawić ;) Przechwaliłam pogodę i dzisiaj leje :/ fajnie się popłynie rowerem do pracy grrr 1 Quote
łamAga Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Mam minute czasu między praniem a odkurzaniem to wstawie reszte zdjęć jakie mam ;) Quote
*Magda* Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Aga, Ty na dogo o tej porze?! Śliczne, słoneczne zdjęcia :) Ja dziś mam słoneczko i oby zostało jak najdłużej :) Quote
łamAga Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 jakoś udało mi się tutaj dotrzeć :P U Nas dzisiaj leje , ale zapowiadali że tydzien bedzie mokry , w weekend ma być niby cieplej , zobaczymy ;) Quote
Ania :) Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Kurde ciągle jakoś mi nie po drodze żeby się wybrać na te pola :p Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 w ogóle jak u Was równo, u mnie górki, pagórki i inne takie tam Quote
Aleksa. Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 No no, ile tu fotek ! Jakie słoneczko było :) Quote
*Magda* Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Hej Aga :) Ja mam nadzieję, że Ty nie jesteś w pracy :/ Quote
łamAga Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Taaaak psy sie troche wyszalały ;) Teren super ale już niedługo go nie będzie ;( Ania jak widać na załączonych obrazkach te pola za chwilę przestaną istnieć ;( będzie tam szła obwodnica ;( Magda byłam w pracy na rano ;) często tak ide że w piątek mam popołudniówke a w sobote rano , i zawsze było ok a dzisiaj tragedia ;( budzik zadzwonił , zacisnęłam ale włączyła mi się na szczęście drzemka bo bym jak zwykle na rano zaspała , wstałam po drzemce , głowe chciało mi rozdupcyć tak mnie bolała , katar miałam taki że oddychac nie mogłam ( mam nadal ) ale jakos dotarłam do pracy i się zaczęło , taka mnie śpiączka opanowała że myślałam że na prawde zasnę , poszłam sobie do łazienki oczy przemyć zimną wodą , wracam to samo , poszłam się przejśc na magazyn bo tam jest zimno i nadal nic , ale jak usnęłam i prawie z krzesła spadłam to się ta wystraszyłam że poszłam po kawe , i drugą kawe , nie licząc kawy wypitej w domu z dwóch czubatych lyzeczek i jakoś przeszło , dawno mi się tak panicznie w pracy spac nie chciało ;) Quote
*Magda* Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 A nie bierze Cię już czasem alergia i stąd ta senność? Quote
Recommended Posts