Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Jak dodając na dogo foto-klikniesz w nie dwa razy możesz zmienić rozmiar :D

O widzisz jakie fajne to nowe dogo :D a ludzie tak narzekają :P

Posted

Tyle ze jak jest mega duże zdjęcie to się nie chce załadować i trzeba i tak trochę zmniejszyć :p ja zawsze tak muszę robić . 

A bajkolandow mam dosyc po tym jak w nim pracowałam :p 

Posted

Ania to już widze jaką miałaś zabawe jak wszystkie dzieciaki wyszły :D :P

Macie troche psów ;) Qwendi jest na lince bo Sebek był z nimi sam i nie chciał żeby mu się rozbiegły ;)

DSC06510.JPG

DSC06511.JPG

DSC06514.JPG

DSC06515.JPG

DSC06516.JPG

Posted

Dziękuję dziękuję ;) 

Fabian to cały tatuś i wyglądem i charakterem niestety :P

Może uda mi się jeszcze dzisiaj coś wstawić ;)

Przechwaliłam pogodę i dzisiaj leje :/ fajnie się popłynie rowerem do pracy grrr

• Upvote 1
Posted

Taaaak psy sie troche wyszalały ;)

Teren super ale już niedługo go nie będzie ;(

Ania jak widać na załączonych obrazkach te pola za chwilę przestaną istnieć ;( będzie tam szła obwodnica ;( 

Magda byłam w pracy na rano ;) często tak ide że w piątek mam popołudniówke a w sobote rano , i zawsze było ok a dzisiaj tragedia ;( budzik zadzwonił , zacisnęłam ale włączyła mi się na szczęście drzemka bo bym jak zwykle na rano zaspała , wstałam po drzemce , głowe chciało mi rozdupcyć tak mnie bolała , katar miałam taki że oddychac nie mogłam ( mam nadal ) ale jakos dotarłam do pracy i się zaczęło , taka mnie śpiączka opanowała że myślałam że na prawde zasnę , poszłam sobie do łazienki oczy przemyć zimną wodą , wracam to samo , poszłam się przejśc na magazyn bo tam jest zimno i nadal nic , ale jak usnęłam i prawie z krzesła spadłam to się ta wystraszyłam że poszłam po kawe , i drugą kawe , nie licząc kawy wypitej w domu z dwóch czubatych lyzeczek  i jakoś przeszło , dawno mi się tak panicznie w pracy spac nie chciało ;)