marta1624 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Hejka :) Świetny jest <3 I wesołych świąt! Quote
*Magda* Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Widzę, że Fabian bardzo lubi progi spowalniające :D Wesołych Aga :* Quote
mar....ka Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 wesołych.... teraz tupta przez próg, potem pewnie na rowerze będzie skakał :) Quote
łamAga Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 hejka dziewczyny ;) również życzę wesołych świąt ! Taaak Fabian kocha te progi zwalniające , potrafi przez nie przechodzić w tą i z powrotem nawet godzine :P Dzisiaj biegał po placu zabaw i oczywiście najwięcej czasu spędził na chodzeniu pod górkę w jedną i drugą stronę , chyba z 2 godziny tak biegał hehe Quote
łamAga Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Wy już odejdzcie od tych stołów bo pękniecie :P 1 Quote
*Magda* Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Ja w tym roku, w ogóle nie mam praktycznie jedzenia świątecznego :P Więc ja nie pęknę :) 1 Quote
łamAga Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Hejka ;) Madzia nie dziwie się Tobie że nie miałaś kiedy zrobić świątecznych dań ;) Ale ja pękam :P Quote
łamAga Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Reklamy to jest to , trzeba popatrzeć :P Quote
łamAga Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Jaki zapatrzony :D Jak lecą reklamy to w dalszym ciągu nie idzie go od nich oderwać :D Quote
*Magda* Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Aguś, czas może i by się znalazł, ale stwierdziłam, że nie warto :P Ograniczyłam się do tradycji w postaci święconki, białej kiełbasy i mazurka ;) Na tym zdjęciu, Fabian wygląda na dużo starszego niż jest :) Quote
łamAga Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Ja też nie lubie świątecznego zamieszania :P Heh a mi się wydaje ze jest malutki jak na swój wiek ;) Quote
*Magda* Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 No kurcze, Sebek się nie wyprze Fabiana, tak jak Bogdan swoich synów Ja dziś wizualnie odmłodziłam Theodora, bo mu włosy opitoliłam ;) A jak ma krótkie, to wygląda na młodszego :) Quote
łamAga Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: No kurcze, Sebek się nie wyprze Fabiana, tak jak Bogdan swoich synów Ja dziś wizualnie odmłodziłam Theodora, bo mu włosy opitoliłam ;) A jak ma krótkie, to wygląda na młodszego :) Tylko żeby jeszcze Sebek był tak pogodny jak synuś a nie taki fochacz :P dzisiaj się na mnie fochnął bo młody mu wariował przy śniadaniu i Sebek go opieprzyl , Fabian się wystraszył ( nigdy nikt na niego nie krzyknął ) i zaczął tak płakać że aż szlochał i go przytuliłam , dostałam zjebe że podważam jego autorytet i się obraził hehehehe Koniecznie musisz pokazać Theodora ! Quote
*Magda* Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Jeszcze nie raz będziesz podważać jego autorytet :P Jutro fotnę chłopaków, to pooglądacie sobie ;) Quote
łamAga Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Jeszcze nie raz będziesz podważać jego autorytet :P Jutro fotnę chłopaków, to pooglądacie sobie ;) Pewnie tak ale Sebek sie focha za to ale jak On podważa mój autorytet to ja musze na to normalnie zareagowac bo On ma racje ! ehhh te chłopy Super :D 3 minuty temu, Aleksa. napisał: hahahah, chodzi jak luzak :D Taaa On chodzi jak luzak a ja zawału dostaje bo co chwile w coś przypierdzieli :P Posiedziała bym jeszcze ale niestety zjadłam sałatke z selera ( dla mnie alergen ) , zapiłam piwem i zdycham :/ łakomswo nie popłaca , brzuch mnie boli i oddychac nie mogę więc ide sie wykąpać i przespać ten stan ;) Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Magda , zjadłam bo łakoma jestem :P Dopiero usiadłam :P dzisiaj byliśmy w bajkolandzie , godzina minęła jak 5 minut , młodemu się podobało , chyba częsciej będziemy tam zaglądać ;) Quote
łamAga Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Nie chce mi się zmniejszać więc dodam jedno takie :P ( mam jakies psie fotki na kompie bo Sebek był z psami w hmmmm chyba w sobote i coś tam pstryknął ale też brak chęci do zmniejszania :P ) Quote
*Magda* Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Coś dzieciaki nie chciały patrzeć w obiektyw :P Quote
Recommended Posts