Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka dziewczyny ;)

również życzę wesołych świąt !

Taaak Fabian kocha te progi zwalniające , potrafi przez nie przechodzić w tą i z powrotem nawet godzine :P

Dzisiaj biegał po placu zabaw i oczywiście najwięcej czasu spędził na chodzeniu pod górkę w jedną i drugą stronę , chyba z 2 godziny tak biegał hehe

Posted

Aguś, czas może i by się znalazł, ale stwierdziłam, że nie warto :P Ograniczyłam się do tradycji w postaci święconki, białej kiełbasy i mazurka ;)

Na tym zdjęciu, Fabian wygląda na dużo starszego niż jest :)

Posted

No kurcze, Sebek się nie wyprze Fabiana, tak jak Bogdan swoich synów funny.gif

Ja dziś wizualnie odmłodziłam Theodora, bo mu włosy opitoliłam ;) A jak ma krótkie, to wygląda na młodszego :)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

No kurcze, Sebek się nie wyprze Fabiana, tak jak Bogdan swoich synów funny.gif

Ja dziś wizualnie odmłodziłam Theodora, bo mu włosy opitoliłam ;) A jak ma krótkie, to wygląda na młodszego :)

Tylko żeby jeszcze Sebek był tak pogodny jak synuś a nie taki fochacz :P dzisiaj się na mnie fochnął bo młody mu wariował przy śniadaniu i Sebek go opieprzyl , Fabian się wystraszył ( nigdy nikt na niego nie krzyknął ) i zaczął tak płakać że aż szlochał i go przytuliłam , dostałam zjebe że podważam jego autorytet i się obraził hehehehe

Koniecznie musisz pokazać Theodora !

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Jeszcze nie raz będziesz podważać jego autorytet :P

Jutro fotnę chłopaków, to pooglądacie sobie ;)

Pewnie tak ale Sebek sie focha za to ale jak On podważa mój autorytet to ja musze na to normalnie zareagowac bo On ma racje ! ehhh te chłopy 

Super :D

3 minuty temu, Aleksa. napisał:

hahahah, chodzi jak luzak :D

Taaa On chodzi jak luzak a ja zawału dostaje bo co chwile w coś przypierdzieli :P

Posiedziała bym jeszcze ale niestety zjadłam sałatke z selera ( dla mnie alergen ) , zapiłam piwem i zdycham :/ łakomswo nie popłaca , brzuch mnie boli i oddychac nie mogę więc ide sie wykąpać i przespać ten stan ;) 

Dobranoc ;)

Posted

Magda , zjadłam bo łakoma jestem :P

Dopiero usiadłam :P dzisiaj byliśmy w bajkolandzie , godzina minęła jak 5 minut , młodemu się podobało , chyba częsciej będziemy tam zaglądać ;)

Posted

Nie chce mi się zmniejszać więc dodam jedno takie :P ( mam jakies psie fotki na kompie bo Sebek był z psami w hmmmm chyba w sobote i coś tam pstryknął ale też brak chęci do zmniejszania :P )

12042721_1251908101503877_70467648369394