*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Niech lepiej Sebek stanie przy niej i Ty mu zrób zdjęcie bo przy Tobie to wszystko będzie na wielkie wyglądać :p :p Quote
łamAga Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: To odpalaj WhatsApp :P musiała bym zainstalowac a nie chce mi sie dupy ruszyć po telefon :P Ania ale mi pojechałaś buhahahahahahahaha aż poplułam monitor hahahahahahahhahahahahhahaha ;P Quote
*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 To rusz dupsko, bo Ci wiadomość wysłałam :P Quote
łamAga Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 to coś chce moj numer telefonu a ja nie znam :P No prawde ale smiesznie to zabrzmiało :P Quote
*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 15 minut temu, dOgLoV napisał: to coś chce moj numer telefonu a ja nie znam :P No prawde ale smiesznie to zabrzmiało :P Wyślę Ci na PW :P Quote
łamAga Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Wyślę Ci na PW :P Muszę sie go kiedyś na pamiec nauczyć :P Quote
łamAga Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Wypadałby znać swój numer :P Wypadało by ale mam za dużą sklerozę :P Ola chciałaś dziecięce ciuszki to masz moje dzisiejsze nabytki :P Quote
łamAga Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Dzięki :D macie jeszcze śniadanie szefów :D i ide nynać :D 3 Quote
łamAga Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 Hej hej ;) Wracam Ci ja dzisiaj do domu , patrze na Nerona a ten ma dziure wycharataną pod okiem , do głowy idzie dostać z tymi zwierzokami nieznośnymi :/ Quote
łamAga Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: A no ze zwierzakami tak jest. :) Twoje tez tak wywijaja ? ;) Myślicie że to trzeba by zeszyć ? Quote
Ania :) Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 U nas z reguły jest tak ze długo długo jest spokoj a jak coś się dzieje to razem :p Ale na szczęście to są jakieś drobnostki. Na zdjęciu nie widać czy to głębokie jest ? jeśli nie to bym na własną rękę leczyla i patrzyła co się dzieje ;) ostatnio Leon miał podobna ranę jak mi się psy sciely i wodą utleniona plus żółty proszek i po paru dniach pięknie się zagoilo ;) Quote
*Magda* Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Godzinę temu, Angi napisał: Ja bym nie szyla. Ja też nie. Tylko wyczyścić wodą utlenioną i pilnować, żeby łapą czasem nie rozdrapał ;) Quote
mar....ka Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 ja wszystko rivanolem leje, przynajmniej nie piecze- a odkaża. Pytanie i innej beczki- kupujecie coś na Aliexpress. Trafiłam na najgłupszego Chińczyka na świecie :P Quote
Recommended Posts