Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wow, dużo miejsca mieliście! myślałam,że będzie ścisk i płacz. a pytanie podstawowe... było siu??:cool1: Quote
gusia1972 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 oo matko ile pytań !! :) ale pierw podziękowania :) Magdo i Aniu bardzo miło było Was spotakć :) z Anią po raz kolejny - zawody wszelakie zbliżają ludzi :) a z Magdą po raz pierwszy ale czarne laby też zbliżają :) dziękiję za kibicowanie i trzymanie kciuków :) i Magda dzięki za zdjęcia :) Sebastian mąż mój jakieś zdjęcia robił, ale nakazano (logicznie) bez flesza coby psom po oczach nie dawać błyskami i nie wiemy co mu z tego wyszło :( wczoraj jak dojechaliśmy to tylko maile przejrzałam, na bazarek się zgłosiłam z wizytą, wykąpałam się i zaległam do spania :) [B]Taniu[/B] Kala siu .... to tylko na frisbee robi :) na torze flyballowym nie ma czasu :) noo zrobiła na początek po rozrzewce ale bez publiczności jeszcze małą ku... ale pańcia szybko posprzątała więc nikt się nie zdążył zorientować :) a w ogóle to było super :) extra doświadczenie :) i super trening :) Kala była bezbłędna :) zawsze z piłeczką wracała ile sił w łapach :) i pięknie zmieniała się z Zoriką :) jestem z niej dumna :loveu: po pracy polecę jej kupić penisa suszonego :lol: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 to serdeczne gratulacje!!! Idziecie do przodu jak burza w tym sporcie!!! :multi::multi::multi::multi: w następnym sezonie rozłożycie Czechów na łopatki :diabloti: czekam na zdjęcia, choćby nic nie było na nich widać, tylko smugę po pędzącej Kali :evil_lol::loveu: brawooooooo :lol: Quote
Migori Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='gusia1972']ale nakazano (logicznie) bez flesza coby psom po oczach nie dawać błyskami [/QUOTE] No właśnie. Ja też robiłam jakieś, ale są strasznie ciemne. :-( Jeszcze raz ogromne gratki. Byłyście bezbłędne. Quote
gusia1972 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 mamy filmik !! :multi: :multi: :multi: autorstwa Tiga z labradory.org :) za który dziękuję bardzo :loveu: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3AR3MzSFopI"]YouTube - Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Poznań 2009 - Kala i inni[/URL] Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 super!! :multi::multi::multi: Kala dała czadu!! :loveu::loveu::loveu: ale powroty to "pogromcy" mają fenomenalne !! u nas jakoś maślanie :diabloti: a Magda i Natalia w końcu pojechały?? Quote
gusia1972 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Od-Nowa']super!! :multi::multi::multi: Kala dała czadu!! :loveu::loveu::loveu: ale powroty to "pogromcy" mają fenomenalne !! u nas jakoś maślanie :diabloti: a Magda i Natalia w końcu pojechały??[/QUOTE] a jakie tam maślane ! wygraliśmy ten przebieg ! :) i sporo innych :) a dziewczyny w końcu nie pojechały :( jechaliśmy sami :( Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a ile było przebiegów w sumie?? napracowaliście się :lol: może dlatego,że kamerka tak blisko Was to się jakoś wydaje,że maślanie a u nich speed. Broń boże nie kibicuję obozowi przeciwnika :diabloti: na pohybel :cool3::evil_lol: jeszcze raz brawo!! Quote
gusia1972 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 oj my mieliśmy przebiegów sporo :) bo Warszawka miała więcej psów :) więc pierw biegliśmy 3* z jedną drużyną a potem 3* z drugą drużyną :) i tak 3 razy w ciągu dnia :) Quote
AjriszZona Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 gratuluję:) Kala jest śliczna, ładną ma sylwetkę Quote
gusia1972 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='tina i irish']gratuluję:) Kala jest śliczna, ładną ma sylwetkę[/QUOTE] dziekuję :) Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy się po raz pierwszy ;) [URL]http://images8.fotosik.pl/108/cc9af5d53d0fdf29.jpg[/URL] Śliczna psinka :loveu: Będziemy wpadać i serdecznie zapraszamy do nas :razz: Quote
gusia1972 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='wiki4']Witamy się po raz pierwszy ;) [URL]http://images8.fotosik.pl/108/cc9af5d53d0fdf29.jpg[/URL] Śliczna psinka :loveu: Będziemy wpadać i serdecznie zapraszamy do nas :razz:[/QUOTE] dziękuję :) i zapraszam :) oczywiście odwiedzę :) Quote
gusia1972 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Od-Nowa']wpadłam na zdjęcia a tu nic :cool3:[/QUOTE] zdjęć jeszcze nie mam ale ... na yutube sa nowe filmiki !! :multi: [url=http://www.youtube.com/watch?v=akfjohVh3WE]YouTube - MWPR Poznań pokazy flyball[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=ILXI3oZn8Bg]YouTube - MWPR Poznań pokazy flyball[/url] Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 filmiki to ja dopiero po powrocie zobaczę bo tu wolno necik chodzi ;) a kto był waszym "piłkowym"?? Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 udało mi się obejrzeć filmiki :p super!! nasi górą :diabloti::multi::multi::multi: Quote
Kinia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hej! Gratuluję udanych pokazów! Filmiki zobaczę później bo coś mi net wooooolno chodzi:( Quote
gusia1972 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Od-Nowa']filmiki to ja dopiero po powrocie zobaczę bo tu wolno necik chodzi ;) a kto był waszym "piłkowym"??[/QUOTE] "piłkowego" pożyczyliśmy z drużyny Darka :) wychodzi na to, że Jagodę trzeba przeszkolić i w razie draki będzie jeździć jako ten ładowacz :) Quote
Mudik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jesteście super, ale widzę,że znajoma sunia z waszej konkurecji też sobie nieźle pośmigała, chyba coraz bliższa jestem, by spróbować samemu coś rozpocząć w Łodzi w kierunku flyballu, brat mojego malucha śmiga we Wrocku, Delikowi by się to chyba bardzo spodobało, powinien być w tym niezły. super filmiki!:loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
gusia1972 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Mudik']Jesteście super, ale widzę,że znajoma sunia z waszej konkurecji też sobie nieźle pośmigała, chyba coraz bliższa jestem, by spróbować samemu coś rozpocząć w Łodzi w kierunku flyballu, [B]brat mojego malucha śmiga we Wrocku,[/B] Delikowi by się to chyba bardzo spodobało, powinien być w tym niezły. super filmiki!:loveu::loveu::loveu::multi::multi:[/QUOTE] a gdzie śmiga ?? w którym klubie ?? bo u nas nie bo bym wiedziała :) a w Artemisie podobno toru już nie ma, w trakcie burzy latem barak się podobno zawalił Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 chyba wszystkie Kale są piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
gusia1972 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='xxxkaluniaxxx']chyba wszystkie Kale są piękne:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] haha !:evil_lol: dziękuję Kaluniu :evil_lol: Quote
Mudik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='gusia1972']a gdzie śmiga ?? w którym klubie ?? bo u nas nie bo bym wiedziała :) a w Artemisie podobno toru już nie ma, w trakcie burzy latem barak się podobno zawalił[/QUOTE] Trenują w Artemisie, Magda pisała,ze trenują flyball, nic mi nie wiadomo,zeby przestali. Quote
gusia1972 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Mudik']Trenują w Artemisie, Magda pisała,ze trenują flyball, nic mi nie wiadomo,zeby przestali.[/QUOTE] koleżanka mi jakiś czas temu mówiła ... może coś odbudowali ?? ale jakby cos to Woof chętnie przygarnia w swoje szeregi :) Quote
Recommended Posts