shadowdog Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 No więc mam małą proźbę. Nie jestem zdecydowana jakie imiona dla szczeniąt są najładniejsze. Dwie suczki już mają wybrane imiona, a dwie pozostałe i cztery pieski jeszcze nie. Imiona dla psów: 1. Beethoven 2. Benito 3. Bastian 4. Buddy 5. Balantaj Imiona dla suk: 1. Baisha 2. Basha 3. Besi 4. Bianca 5. Baby Love 6. Bloody Mary 7. Brandy 8. Beauty Lady Pomożecie? :> Które imiona według Was są najładniejsze? :) 8) Quote
Just-tea Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 A muszą być koniecznie z tej listy?? :wink: jak tak to najbardziej podobają mi sie :Buddy,Brandy, Besi nio ale to tylko takie moje skromniutkie zdanko :wink: Quote
Tiggy Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 No to ja powiem, ktore mi najbardziej przypadly do gustu ;) Dla dziewczynek: Baby Love i Bloody Mary lub Baisha i Bianca (tak "w parach" :P ) Dla chlopcow: Hmm jest podanych 5 wiec jak gdyby jedno odpada... mi chyba najmniej do gordonka Bethoven pasuje ;) No, a jak wszystko dobrze pojdzie, to za 7 tygodni my bedziemy wybierali imiona :D Quote
anii Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Te dla suczek 5. Baby Love 6. Bloody Mary 7. Brandy A dla 4. pieskow Baby Face Bad Boy Bacardi Bimber :lol: Quote
Dalma&Maja Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Dla piesków gordonków pasują moim zdaniem: Benito, Bastian, Buddy, Balantaj (Beethoven nie bardzo dla tej rasy :wink: ) Natomiast dla suczek: Bianca, Baby Love, Brandy. :D Quote
Tora Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 dla psa gordona faktycznie nie pasuje Beethoven. Szkoda, że tylko z tej listy muszą być... ;) A dla pań: Brendy i Bianca Quote
napciaa Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Mi z tej listy bardzo podoba się Bastian :D Cudowne imie :P Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts