Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d9a568dd689ca5d8.html"][IMG]http://images48.fotosik.pl/186/d9a568dd689ca5d8med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a4ff3fd77e4c5285.html"][IMG]http://images48.fotosik.pl/186/a4ff3fd77e4c5285med.jpg[/IMG][/URL]

No, wreszcie koniec :evil_lol:
Z okazji mojej pierwszej łapki na dogo, wieczorem postaram się wstawić filmik z naszej nauki obrotów, ale najpierw wypadałoby go troszunie przerobić, bo moja najkochańsza koteczka Zuźka nas rozpraszała i Fredka zamiast robić coś w stylu obrotów ganiała kota :evil_lol:. Ogólnie film wygląda komicznie...Być może wybiorę z niego jakieś dobre momenty...Być może...
Pozdrawiamy!

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']
ale szybko naprawili ci aparat :lol:i jak szybko fotki :cool3:
[URL]http://images39.fotosik.pl/182/9ccd4d3eab860268med.jpg[/URL]
:multi:[/quote]
No fakt, postarali się :razz:. A ja to ekspresowa dziewczyna, foty umiem w mig zrobić, szczególnie jakieś rozmazane. Ale teraz sama się pochwalę, że wszystkie foty mi się podbają :roll::cool3:.

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale ma kochana ta plamke przynajmniej jest wyjatkowa :D:D:D[/quote]
Wyjątkowa jest też pod względem uczenia-powolna jak fotosik hostujący fotki, powolna jak ja rozwiązująca zadania z matmy...No, ale to szczegół :loveu:

[quote name='Clandestine']Ta plamka jest genialna ;) :loveu:[/quote]
Dzięki :p

Posted

[quote name='Minerva']No fakt, postarali się :razz:. A ja to ekspresowa dziewczyna, foty umiem w mig zrobić, szczególnie jakieś rozmazane. Ale teraz sama się pochwalę, że wszystkie foty mi się podbają :roll::cool3:.

Wyjątkowa jest też pod względem uczenia-powolna jak fotosik hostujący fotki, powolna jak ja rozwiązująca zadania z matmy...No, ale to szczegół :loveu:

Dzięki :p[/QUOTE]

nom wlasnie jestes ekspresowa dziewczyna wiec dlugo aparat nie bedzie sprawny :D:Dmi tez sie podobaja :D

buahaha z ta matma to i ja mam problemy :cool1: a do ktorej chodzisz klasy ?;>:diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom wlasnie jestes ekspresowa dziewczyna wiec dlugo aparat nie bedzie sprawny :D:Dmi tez sie podobaja :D

buahaha z ta matma to i ja mam problemy :cool1: a do ktorej chodzisz klasy ?;>:diabloti:[/quote]
Z tym aparatem mam nadzieje, że się nie sprawdzi...

Obecnie do zadnej nie chodzę :evil_lol:. Ale po wakacjach do 1 gimnazjum.

Posted

[quote name='Minerva']Z tym aparatem mam nadzieje, że się nie sprawdzi...

Obecnie do zadnej nie chodzę :evil_lol:. Ale po wakacjach do 1 gimnazjum.[/QUOTE]

a tego to nie wiem ... mimo ze jestem jasnowidzem i mam sny prorocze :diabloti:

:evil_lol: to jeszcze wszystko przed toba :diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a tego to nie wiem ... mimo ze jestem jasnowidzem i mam sny prorocze :diabloti:[/quote]
To już lepiej mi nic nie mów na ten temat...:evil_lol:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:evil_lol: to jeszcze wszystko przed toba :diabloti:[/quote]
Spodziewam się, niestety :placz:

Posted

[quote name='Ania :)']Świetną ma plamke na języku:loveu:
Andy też ma, ale troche dalej :evil_lol:[/quote]
Nie tylko golden może być łaciaty :evil_lol:
[quote name='Clandestine']A myślałam, że jesteś starsza Minerva xD[/quote]
Hmm...Wiesz, [B]nie jestem[/B] jakąś cukrową trzynastolatką, ubierającą się na różowo i uwielbiającą Jolę Rutowicz...
Po za tym , każdy mały może dogomaniakiem być ;).

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:diabloti:
a no to nawet ze sie spodziewasz i tak bedzie ciezko haha :lol::lol: biedna :razz:[/quote]
Skoro tak Ci mnie szkoda, to napisz mi zwolnienie z matmy.

Posted

[quote name='Minerva']Skoro tak Ci mnie szkoda, to napisz mi zwolnienie z matmy.[/QUOTE]

no dobra a ty mi :D:D bo w zasadzie ja moge chcodzic do szkoly ale najgorzej wlasnie z ta matma :angryy: bo sie na mnie baba uwziela bo z innych przedmiotow nawet mam spoko nauczycieli :diabloti:
ale nawet jak by bylo bez tej matmy to nie chce szkoły :-(:placz::placz:

Posted

[quote name='Clandestine']Nie twierdzę, że nie jest dla wszystkich i widać że nie jesteś różowa :D całkowicie to popieram :cool3:[/quote]
Nie chciałam powiedzieć, że twierdzisz, że dogomania jest tylko dla starszych osób-no faktycznie, może tak to zabrzmiało, ale nie to miałam na myśli.
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no dobra a ty mi :D:D bo w zasadzie ja moge chcodzic do szkoly ale najgorzej wlasnie z ta matma :angryy: bo sie na mnie baba uwziela bo z innych przedmiotow nawet mam spoko nauczycieli :diabloti:
ale nawet jak by bylo bez tej matmy to nie chce szkoły :-(:placz::placz:[/quote]
To powiem lepiej-moją wychowawczynią w podstawówce była matematyczka i jak czegoś nie zdążyliśmy na matmie to robiliśmy na wychowawczej :angryy:...
To jak mam wysłać to zwolnienie? Pocztą? Nie ma sprawy :evil_lol:

Posted

[quote name='Minerva']Nie chciałam powiedzieć, że twierdzisz, że dogomania jest tylko dla starszych osób-no faktycznie, może tak to zabrzmiało, ale nie to miałam na myśli.

To powiem lepiej-moją wychowawczynią w podstawówce była matematyczka i jak czegoś nie zdążyliśmy na matmie to robiliśmy na wychowawczej :angryy:...
To jak mam wysłać to zwolnienie? Pocztą? Nie ma sprawy :evil_lol:[/QUOTE]

o weez to moj wychowawca jest fizykiem i matematykiem ale nas nie uczy chociaz na godzinie wychowawczej tez mamy matme tyle ze odrabiamy zadania domowe haha :D:D
nom pocztą pocztą :D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o weez to moj wychowawca jest fizykiem i matematykiem ale nas nie uczy chociaz na godzinie wychowawczej tez mamy matme tyle ze odrabiamy zadania domowe haha :D:D
nom pocztą pocztą :D:D[/quote]
Dobra, dzisiaj wieczorem przejdę się na pocztę i wyślę.
:bluepaw:
A tak w ogóle udało mi się wstawić bannerek :multi:. Na razie taki nijaki, później postaram sie o coś lepszego :cool1:

Posted

[quote name='Clandestine']A jak zrobić baner żeby był takim odnośnikiem do galerii?[/quote]
Nie będę się zbyt wysilała :evil_lol:: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/samouczek-instrukcje-wstawiania-zdjec-podpisow-itp-108248/[/URL]

Posted

[quote name='Clandestine']Ja już mam baner, ale nie wiem jak to zrobić żeby to był odnośnik do galerii tak jak u Ciebie xD[/quote]
Sierotka Marysia z Ciebie :evil_lol:. Tam jest wszystko krok po kroku wytłumaczone, ale musisz poszukać.

Posted

Hmm...Nie wiem jak u innych, ale ja nie mogę wejść przez kliknięcie na obrazek. Chyba musisz spróbować jeszcze raz-mi dopiero za 5 razem załapało :shake:.