Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d9a568dd689ca5d8.html"][IMG]http://images48.fotosik.pl/186/d9a568dd689ca5d8med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a4ff3fd77e4c5285.html"][IMG]http://images48.fotosik.pl/186/a4ff3fd77e4c5285med.jpg[/IMG][/URL] No, wreszcie koniec :evil_lol: Z okazji mojej pierwszej łapki na dogo, wieczorem postaram się wstawić filmik z naszej nauki obrotów, ale najpierw wypadałoby go troszunie przerobić, bo moja najkochańsza koteczka Zuźka nas rozpraszała i Fredka zamiast robić coś w stylu obrotów ganiała kota :evil_lol:. Ogólnie film wygląda komicznie...Być może wybiorę z niego jakieś dobre momenty...Być może... Pozdrawiamy! Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'] ale szybko naprawili ci aparat :lol:i jak szybko fotki :cool3: [URL]http://images39.fotosik.pl/182/9ccd4d3eab860268med.jpg[/URL] :multi:[/quote] No fakt, postarali się :razz:. A ja to ekspresowa dziewczyna, foty umiem w mig zrobić, szczególnie jakieś rozmazane. Ale teraz sama się pochwalę, że wszystkie foty mi się podbają :roll::cool3:. [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale ma kochana ta plamke przynajmniej jest wyjatkowa :D:D:D[/quote] Wyjątkowa jest też pod względem uczenia-powolna jak fotosik hostujący fotki, powolna jak ja rozwiązująca zadania z matmy...No, ale to szczegół :loveu: [quote name='Clandestine']Ta plamka jest genialna ;) :loveu:[/quote] Dzięki :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Minerva']No fakt, postarali się :razz:. A ja to ekspresowa dziewczyna, foty umiem w mig zrobić, szczególnie jakieś rozmazane. Ale teraz sama się pochwalę, że wszystkie foty mi się podbają :roll::cool3:. Wyjątkowa jest też pod względem uczenia-powolna jak fotosik hostujący fotki, powolna jak ja rozwiązująca zadania z matmy...No, ale to szczegół :loveu: Dzięki :p[/QUOTE] nom wlasnie jestes ekspresowa dziewczyna wiec dlugo aparat nie bedzie sprawny :D:Dmi tez sie podobaja :D buahaha z ta matma to i ja mam problemy :cool1: a do ktorej chodzisz klasy ?;>:diabloti: Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom wlasnie jestes ekspresowa dziewczyna wiec dlugo aparat nie bedzie sprawny :D:Dmi tez sie podobaja :D buahaha z ta matma to i ja mam problemy :cool1: a do ktorej chodzisz klasy ?;>:diabloti:[/quote] Z tym aparatem mam nadzieje, że się nie sprawdzi... Obecnie do zadnej nie chodzę :evil_lol:. Ale po wakacjach do 1 gimnazjum. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Minerva']Z tym aparatem mam nadzieje, że się nie sprawdzi... Obecnie do zadnej nie chodzę :evil_lol:. Ale po wakacjach do 1 gimnazjum.[/QUOTE] a tego to nie wiem ... mimo ze jestem jasnowidzem i mam sny prorocze :diabloti: :evil_lol: to jeszcze wszystko przed toba :diabloti: Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a tego to nie wiem ... mimo ze jestem jasnowidzem i mam sny prorocze :diabloti:[/quote] To już lepiej mi nic nie mów na ten temat...:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:evil_lol: to jeszcze wszystko przed toba :diabloti:[/quote] Spodziewam się, niestety :placz: Quote
Ania :) Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Świetną ma plamke na języku:loveu: Andy też ma, ale troche dalej :evil_lol: Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A myślałam, że jesteś starsza Minerva xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Minerva']To już lepiej mi nic nie mów na ten temat...:evil_lol: Spodziewam się, niestety :placz:[/QUOTE] :diabloti: a no to nawet ze sie spodziewasz i tak bedzie ciezko haha :lol::lol: biedna :razz: Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Ania :)']Świetną ma plamke na języku:loveu: Andy też ma, ale troche dalej :evil_lol:[/quote] Nie tylko golden może być łaciaty :evil_lol: [quote name='Clandestine']A myślałam, że jesteś starsza Minerva xD[/quote] Hmm...Wiesz, [B]nie jestem[/B] jakąś cukrową trzynastolatką, ubierającą się na różowo i uwielbiającą Jolę Rutowicz... Po za tym , każdy mały może dogomaniakiem być ;). Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:diabloti: a no to nawet ze sie spodziewasz i tak bedzie ciezko haha :lol::lol: biedna :razz:[/quote] Skoro tak Ci mnie szkoda, to napisz mi zwolnienie z matmy. Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nie twierdzę, że nie jest dla wszystkich i widać że nie jesteś różowa :D całkowicie to popieram :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Minerva']Skoro tak Ci mnie szkoda, to napisz mi zwolnienie z matmy.[/QUOTE] no dobra a ty mi :D:D bo w zasadzie ja moge chcodzic do szkoly ale najgorzej wlasnie z ta matma :angryy: bo sie na mnie baba uwziela bo z innych przedmiotow nawet mam spoko nauczycieli :diabloti: ale nawet jak by bylo bez tej matmy to nie chce szkoły :-(:placz::placz: Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Clandestine']Nie twierdzę, że nie jest dla wszystkich i widać że nie jesteś różowa :D całkowicie to popieram :cool3:[/quote] Nie chciałam powiedzieć, że twierdzisz, że dogomania jest tylko dla starszych osób-no faktycznie, może tak to zabrzmiało, ale nie to miałam na myśli. [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no dobra a ty mi :D:D bo w zasadzie ja moge chcodzic do szkoly ale najgorzej wlasnie z ta matma :angryy: bo sie na mnie baba uwziela bo z innych przedmiotow nawet mam spoko nauczycieli :diabloti: ale nawet jak by bylo bez tej matmy to nie chce szkoły :-(:placz::placz:[/quote] To powiem lepiej-moją wychowawczynią w podstawówce była matematyczka i jak czegoś nie zdążyliśmy na matmie to robiliśmy na wychowawczej :angryy:... To jak mam wysłać to zwolnienie? Pocztą? Nie ma sprawy :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Minerva']Nie chciałam powiedzieć, że twierdzisz, że dogomania jest tylko dla starszych osób-no faktycznie, może tak to zabrzmiało, ale nie to miałam na myśli. To powiem lepiej-moją wychowawczynią w podstawówce była matematyczka i jak czegoś nie zdążyliśmy na matmie to robiliśmy na wychowawczej :angryy:... To jak mam wysłać to zwolnienie? Pocztą? Nie ma sprawy :evil_lol:[/QUOTE] o weez to moj wychowawca jest fizykiem i matematykiem ale nas nie uczy chociaz na godzinie wychowawczej tez mamy matme tyle ze odrabiamy zadania domowe haha :D:D nom pocztą pocztą :D:D Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o weez to moj wychowawca jest fizykiem i matematykiem ale nas nie uczy chociaz na godzinie wychowawczej tez mamy matme tyle ze odrabiamy zadania domowe haha :D:D nom pocztą pocztą :D:D[/quote] Dobra, dzisiaj wieczorem przejdę się na pocztę i wyślę. :bluepaw: A tak w ogóle udało mi się wstawić bannerek :multi:. Na razie taki nijaki, później postaram sie o coś lepszego :cool1: Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A jak zrobić baner żeby był takim odnośnikiem do galerii? Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Clandestine']A jak zrobić baner żeby był takim odnośnikiem do galerii?[/quote] Nie będę się zbyt wysilała :evil_lol:: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/samouczek-instrukcje-wstawiania-zdjec-podpisow-itp-108248/[/URL] Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja już mam baner, ale nie wiem jak to zrobić żeby to był odnośnik do galerii tak jak u Ciebie xD Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Clandestine']Ja już mam baner, ale nie wiem jak to zrobić żeby to był odnośnik do galerii tak jak u Ciebie xD[/quote] Sierotka Marysia z Ciebie :evil_lol:. Tam jest wszystko krok po kroku wytłumaczone, ale musisz poszukać. Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Hmm...Nie wiem jak u innych, ale ja nie mogę wejść przez kliknięcie na obrazek. Chyba musisz spróbować jeszcze raz-mi dopiero za 5 razem załapało :shake:. Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Musze zrobić nowy. A jakie ma być rozszerzenie jpg czy png? Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Powiem szczerze, że nie wiem :shake:. Ja zrobiłam w jpg. Quote
Minerva Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=64l9KvUE3dQ]YouTube - Obroty-nauka[/url] Obiecany filmik ;) Quote
Recommended Posts