Luzia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Witamy się po raz pierwszy i nie ostatni za pewne. Psisko piękne. [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] jaka dumna :) Quote
karola&gacek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 przyszłam was odwiedzić, a tu nie ma co oglądać :( Quote
Pestka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Przekopałam się przez 5 stron gadaniny i poogladałam makro, fajne, ale jak dla mnie za mało tu Fredki ;) Quote
SabaNera Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [URL]http://lh6.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHegNv8b1I/AAAAAAAAAM4/2pa63WvX3U4/003.JPG[/URL] Piękne :loveu: Quote
Paula03 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Pestka']Przekopałam się przez 5 stron gadaniny i poogladałam makro, fajne, ale jak dla mnie za mało tu Fredki ;)[/QUOTE] Właśnie za mało tu Fredki :) Quote
Minerva Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Czarnulka']Z moją sunią tez tak mam. Na podówrku abwi sie z innym psem a pancie i jej zabawki ma gdzies a w domku to bawi sie suuper :D[/QUOTE] [quote name='Bewarka']Ja mam dokładnie takiego samego psa. I raczej nic już nie uda mi się z tym zrobić, Tobie chyba też nie. Widzę to po zachowaniu jej i Miśki, która to większość spaceru lata z pełnym pyskiem, a Nice musze co chwila przypominać, że też jestem obecna. Za to w ogrodzie, w domu? Nie może się pohamować, czasem nawet zdarzy jej się warknąć w zabawie na brata czy Miśke, przeciąga się, biega jak szalona itd...[/QUOTE] Czyli nie tylko ja tak mam :p [quote name='deer_1987']Pewnie tak, ale moj post to byla po prostu odpowiedz ze wg exifa, a nie ze kazdy moze sam sobie sprawdzic :)[/QUOTE] aha, po prostu nie zrozumiałam trochę sensu wypowiedzi :p [quote name='przeszlus'][url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] Cudnaa Tylko jedna fotka Fregatej :o Dzięki za zaproszenie,nawet nie wiedziałem zę na dogo tak można :p[/QUOTE] Ano tylko jedna. [quote name='bianka19']Hej. :calus: No to, jak widać Fredka nie jest dziwna, bo i mój pies tak robi, i chyba każdy. :lol: Nie wiem dlaczego tak jest i się właśnie nad tym zastanawiam. :eviltong:[/QUOTE] No właśnie ja też. Pozastanawiajmy się razem :evil_lol: [quote name='Ewa&Duffel']I tak masz dobrze,że chociaż w domu i ogrodzie się bawi...Duffel to już praktycznie w ogole olewa zabawki, jedynie czasem od wielkiego dzwonu się poszarpie sznurem. Na piłke to nawet spojrzeć nie raczy :shake: Jedynie co to nad wodą jakoś chętniej przynosi kaczkę albo pływającą oponkę, ale też nie zawsze. Ale na spacery to w ogole zabawek nie zabieram, bo po co, skoro i tak je zignoruje. Tylko szkoda mi zawsze, bo chciałabym coś z nim robić na spacerach, bawić się, ale niby jak mam to zrobić, skoro on nie chce :( Jedynie co to ćwiczymy sztuczki i komendy...[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ja mam to samo , Neron bawi sie tylko i wyłącznie z Qwendi :-( co chwile kupuje mu jakies zabawki to na chwile zainteresowal sie piszczaca pileczka a teraz i ona lezy w kącie :-([/QUOTE] [quote name='Ewa&Duffel']No dokładnie, ja już kupiłam chyba wszystkie rodzaje zabawek w nadziei,że może któraś mu przypadnie do gustu, ale nic z tego :( Lubi tylko konga...ale ze wzgledu na jedzenie...i nie jest to zabawka, ktora sie da pobawić wspólnie z psem :shake:[/QUOTE] Hmm... ja teraz próbuję z piłką i dzisiaj nawet sie trochę bawiła ;) [quote name='Paulinka10']Cześć z rana:)[/QUOTE] Hej :hand: [quote name='Ewcia38']Dzień doberek:loveu: A ja wróciłam z Mazur i wyobraż sobie ,że tam kilka dni myślalam o Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to dlatego,że byli tam ludzie ze szczeniakiem goldena i odrazu sobie Ciebie przypomniałam:lol::lol: Na moim wątku jest link do filmu ,a na filmie jest on.....LEMON...ma 4 miesiące a skubany pływał jak szalony:evil_lol:Spotykaliśmy się kilka razy i za każdym razem wracałam myślami w to miejsce.....:lol::lol:[/QUOTE] Oj, kiedy moja była taka mała.... [quote name='Shaunell']Witamy :loveu: Fredka jak zwykle przekoffana :loveu:[/QUOTE] Dzięki. Quote
Minerva Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Cavalierkaa']Cześć Fredziaki. :D co tam u was? u nas maaasa fotek. :D zapraszamy! :-)[/QUOTE] Oj, to chyba dopiero za tydzien :lol: [quote name='Dacote']Hej blondyny :) Co u was? Śliczne fotki :loveu:[/QUOTE] Hej :hand: A jak na razie bardzo dobrze :) [quote name='Paulinka10']Cześć dziewczynki:) za nic nie umiem akceptować Twojego zaproszenia,kółko sie kręci i kręci i d...blada:([/QUOTE] Musisz klinąć na moim profilu add coś tam friend xd [quote name='Izabela124.']Zdjęcia makro bardzo ładne :p[/QUOTE] Dzięki. [quote name='sunshine']Czesc goldziaki:D u mnie galerii się goldenek pojawił:D[/QUOTE] :) [quote name='Ewcia38']Fredki gdzie jestescie?????[/QUOTE] W domu :D [quote name='Luzia&Funia']Witamy się po raz pierwszy i nie ostatni za pewne. Psisko piękne. [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] jaka dumna :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='karola&gacek']przyszłam was odwiedzić, a tu nie ma co oglądać :([/QUOTE] Co racja to racja :lol: [quote name='Pestka']Przekopałam się przez 5 stron gadaniny i poogladałam makro, fajne, ale jak dla mnie za mało tu Fredki ;)[/QUOTE] Oj, nie wiem kiedy Fredka odwiedzi galerię, musicie ją poprsić ładnie :D [quote name='SabaNera'][URL]http://lh6.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHegNv8b1I/AAAAAAAAAM4/2pa63WvX3U4/003.JPG[/URL] Piękne :loveu:[/QUOTE] Dzięki. [quote name='Paula03']Właśnie za mało tu Fredki :)[/QUOTE] :lol: Słuchajcie, dzisiaj, a właściwie to jutro jakoś bardzo wcześnie :D wyjeżdżam nad morze do Grzybowa pod Kołobrzegiem. Niestety nie biorę Fredki, ale biorę aparat więc jak wrócę, a wracam po 15 sierpnia to was obsypię fotami :D Quote
Ewa&Duffel Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja tez jutro jadę nad morze ;) Udanego wyjazdu i pogody nam obu życzę więc ! Quote
kajkoowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja jadę pod Kołobrzeg 16.08 :D Udanego wyjazdu! Quote
sunshine Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ejjj Grzybowo jest mi dobrze znane:D Często tam znajomi jeżdżą sama w tym roku miałam jechać:P Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wspaniałej zabawy i czekamy na fotki ;) Quote
Paula03 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Miłego wyjazdu! Oczywiście liczę na dużo fotek ;) Quote
MM. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zjawiliśmy się nie w porę, bo widzę, że się do odjazdu szykujecie :lol: Udanego pobytu! Quote
Clandestine Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Cześć Cielaczki! x>> Czekamy na was ;d Quote
Minerva Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='sunshine']ejjj Grzybowo jest mi dobrze znane:D Często tam znajomi jeżdżą sama w tym roku miałam jechać:P[/QUOTE] Ja jeżdżę tam co roku, może kiedyś się spotkamy ;) Dzięki wszystkim, wakacje na prawdę się udały, mimo że byłam bez Fredki ;) A tak w ogóle u nas stał się cud, teraz czekamy aż go Kościół zatwierdzi :evil_lol: Zamówiłam 2 dyski frisbee-hero praxis. Ogólnie to nie wiem po co, w końcu Fredka wgl nie lubi się bawić zabawkami na dworze, nad czym ubolewałam. Az do dziś. Dzisiaj rano listonosz przyniósł paczuszkę z frisbee i kwartalnikiem Dog&Sport ;D N No więc migiem na spacerek wypróbować dyski. Rzucam sobie od drzewa do drzewa (dodam, że bardzo nie poradnie :lol: ) aż tu nagle Cielaczek podbiega i mi ucieka z dyskiem. No to wołam ją, przeciągam się z nią troszku i znowu rzucam. Mimo iż nie łapie w powietrzu to pięknie przynosi i jest nakręcona z czego bardzo się cieszę :) Rzucałam jej jednym dyskiem (na którym już są zadziory, ale na następny spacerek wezmę też to drugie ;) Po prostu nie wierzę. Mój pies bawi się zabawkami na dworze, ba! Bawi się twardym dyskiem(no twardy to on nie jest, ale w porównaniu do gumiaka :lol: ) Zdjęcia z nad morza chyba sobie daruje :lol: Ale dzisiaj wieczorem powinny być nowe (niekoniecznie frisbowe, ale kto wie) fotki :) Quote
Clandestine Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Fajnie, że jej się spodobało :D Może dzisiaj jakiś filmik wstawimy ;) Quote
Recommended Posts