Tośka_m Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Proponuję wszelkie pytania kierować do Magdy Urban :p Quote
Tośka_m Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [URL="http://www.urban.poznan.pl/"]TO [/URL]jest jej strona, a na pierwszej stronie adres mailowy i telefon :p Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja też bym chciała:multi::multi::multi:Nawet Tulce blisko, ale muszę iść do roboty:shake::shake::shake: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja do Tulec mam za daleko niestety bo cale miasto musialabym przejezdzac, a brat tak daleko mnie nie zawiuzl a chcialabym tam zobaczyc jak wyglda ten tor;) Quote
Dinusia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Chodiz o toze ona nie mzoe prowadzic wiekszej grupy niz 4 osoby... wiec pojedzmy wszystkie...i najwyzej bedizemy cwiczyc same a pzoniej umowimy sie z Magda na inne godziny badz dni ;) czekam na relacje z treningu ;) Quote
Dinusia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 No to czekam na relacje i fotki :) Taura poweidz prosze ze jeszcze jedna dziewczyna ze spanielkiem jest chetna ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A jakie piesy jeszce były ? macie fotki? :lol: myśleliśmy o tym żeby się z Bnadziorkiem wbić, ale nie wiem jak będzie z nim contra inne psy :/ Quote
AniaP Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [B]Paula, [/B]Ty nie myśl, tylko jak masz możliwość, to się tam za tydzień wybierz. Jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała jak Bandzik się zachowa, a tam są specjaliści i w razie czego dadzą sobie z problemami psów radę. Bałyśmy się jak się będzie Bandzi zachowywał w stosunku do Asti, a zobacz, w końcu to ta mała diablica rządziła Bandzim :lol: , a on cierpliwie znosił jej pyskówki. :thumbs: Quote
AniaP Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Taura'][B]Aniu[/B] a Ty się nie zjawisz? :>[/quote] No niestety, ja za tydzień wyjeżdżam na weekend, a za dwa tygodnie jedziemy do Łącka. :nerwy: :stupid: Quote
Dinusia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Taura, to super... ja niewiem czy bede w sobote bo jade do mieczewa na tydzien do kolezanki i nawet nieiwem czy nie zostane tam dluzej... ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Taura'][B]Ania [/B]ma rację [B]Paula [/B]zapraszamy za tydzień ;-)[/quote] pogadam z rodzicami i dam znać czy się zjawimy :)) Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B]W taki razie ja za tydzień będę na 100%!!!!!!!!:multi::multi::multi: [/B][B]Taura[/B] - jestem ze Swarzędza, mogłabyś po mnie podjechać??? I drugie pytanie: czy moge być z psiakiem, który nigdy (prawie) nie był na torze??? Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ja bym się chyba wybrała tylko boję się co z psem :mad: kurcze jak cos zrobi to co ?:roll: i strefówki tez ćwiczyliście? Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Taura'][B]bigos [/B]czego się nie chwalisz że se Swarzędza jesteś? co? :mad: Pewnie że moge podjechać. Ja na 99% będe za tydzień. (ten jeden procent to na jakieś nieoczekiwane zdarzenie :diabloti: ) Powiedz mi tylko z której strony Swarzędza mieszkasz? Bo ja tutaj blisko BP i McDonald's.;) Dino też pierwszy raz na torze. :lol: Narazie ćwiczymy podstawy np. slalom (zaczelismy od 3 a skończylismy na 4 tyczkach) i jakieś pojedyńcze hopki. Zapraszamy, zapraszamy![/quote] [B]A Dino w jakim jest wieku, bo mój wyżełek ma 2,5 roku:lol: Ostatnio była impprezka Pediigree i trochę skakał:cool3:A czy trzeba zabrać jakieś szmakoski???? A ja mieszkam na os. Promykowym (ul. Gwiaździsta). Wiesz gdzie to jest? Ew. mogę zjawić się gdzieś w Twojej okolicy;) A może użądzimy małe przedsobotnie spotkanko? [/B] Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B]A jak z posłuszenstwem??Wystarczy, że psiak zna podstawowe komendy???Czy musi być sssssssssuper wyszkolony???[/B] Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No to ssssssuperkowo:multi::multi::multi: Ja chodzę do 15-tej do pracy, więc ew. umawianko może być po godzinie 16-tej:razz::razz:A Ty??? Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 I jak kiedy jakieś spotkanie będzie bo chetnie przyjedziemy bo juz mamy samochod do dyspozycji;) Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No to szybciutko. Dzisiaj godzina 17-sta na ścieżce łączącej os. Promykowe z bodajże os. Działyńskiego czy Cegielskiego (BLISKO JEST BOISKO). Wiesz gdzie???Poznamy się po psiurkach:razz: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No z tego co tutaj widzę [IMG]http://khelak.w.interia.pl/tn_skok.JPG[/IMG] to Dino się orientuje o co loto;) Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']I jak kiedy jakieś spotkanie będzie bo chetnie przyjedziemy bo juz mamy samochod do dyspozycji;)[/quote] Sobota, ABC:razz::razz::razz: Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='bigos']Sobota, ABC:razz::razz::razz:[/quote] a godzina? Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B]Tak - ścieżka rowerowo-piszo-zabawowo-integracyjna:evil_lol::evil_lol:[/B]:evil_lol: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Taura']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre, dobre! Wezme aparacik. Co Ty na to? ;)[/quote] Weź, weź koniecznie:lol: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Taura']A no i nie zdziw się jesli zobaczysz mojego psa na moich plecach tzn. w plecaku bo on czesto tam podruzuje :lol:[/quote] Czy on aby nie jest zbyt wygodny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?:razz:;) Quote
Recommended Posts