Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja do Tulec mam za daleko niestety bo cale miasto musialabym przejezdzac, a brat tak daleko mnie nie zawiuzl a chcialabym tam zobaczyc jak wyglda ten tor;)

Posted

Chodiz o toze ona nie mzoe prowadzic wiekszej grupy niz 4 osoby... wiec pojedzmy wszystkie...i najwyzej bedizemy cwiczyc same a pzoniej umowimy sie z Magda na inne godziny badz dni ;) czekam na relacje z treningu ;)

Posted

[B]Paula, [/B]Ty nie myśl, tylko jak masz możliwość, to się tam za tydzień wybierz. Jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała jak Bandzik się zachowa, a tam są specjaliści i w razie czego dadzą sobie z problemami psów radę. Bałyśmy się jak się będzie Bandzi zachowywał w stosunku do Asti, a zobacz, w końcu to ta mała diablica rządziła Bandzim :lol: , a on cierpliwie znosił jej pyskówki. :thumbs:

Posted

[quote name='Taura'][B]Aniu[/B] a Ty się nie zjawisz? :>[/quote]
No niestety, ja za tydzień wyjeżdżam na weekend, a za dwa tygodnie jedziemy do Łącka. :nerwy: :stupid:

Posted

[B]W taki razie ja za tydzień będę na 100%!!!!!!!!:multi::multi::multi:

[/B][B]Taura[/B] - jestem ze Swarzędza, mogłabyś po mnie podjechać???
I drugie pytanie: czy moge być z psiakiem, który nigdy (prawie) nie był na torze???

Posted

[quote name='Taura'][B]bigos [/B]czego się nie chwalisz że se Swarzędza jesteś? co? :mad:
Pewnie że moge podjechać. Ja na 99% będe za tydzień. (ten jeden procent to na jakieś nieoczekiwane zdarzenie :diabloti: ) Powiedz mi tylko z której strony Swarzędza mieszkasz? Bo ja tutaj blisko BP i McDonald's.;)
Dino też pierwszy raz na torze. :lol: Narazie ćwiczymy podstawy np. slalom (zaczelismy od 3 a skończylismy na 4 tyczkach) i jakieś pojedyńcze hopki.
Zapraszamy, zapraszamy![/quote]

[B]A Dino w jakim jest wieku, bo mój wyżełek ma 2,5 roku:lol:
Ostatnio była impprezka Pediigree i trochę skakał:cool3:A czy trzeba zabrać jakieś szmakoski????

A ja mieszkam na os. Promykowym (ul. Gwiaździsta). Wiesz gdzie to jest? Ew. mogę zjawić się gdzieś w Twojej okolicy;)

A może użądzimy małe przedsobotnie spotkanko?
[/B]

Posted

No to szybciutko. Dzisiaj godzina 17-sta na ścieżce łączącej os. Promykowe z bodajże os. Działyńskiego czy Cegielskiego (BLISKO JEST BOISKO). Wiesz gdzie???Poznamy się po psiurkach:razz:

Posted

[quote name='KaRa_TC']I jak kiedy jakieś spotkanie będzie bo chetnie przyjedziemy bo juz mamy samochod do dyspozycji;)[/quote]
Sobota, ABC:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Taura']A no i nie zdziw się jesli zobaczysz mojego psa na moich plecach tzn. w plecaku bo on czesto tam podruzuje :lol:[/quote]

Czy on aby nie jest zbyt wygodny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?:razz:;)