Tośka_m Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Azir - ona czasem czegoś nie szykuje agilitowego? Quote
Azir Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 W tej chwili nie mam tyle czasu aby sama coś zorganizować. Ale mogę się przyłączyć. No i zdaje się mam w domu trochę starej farby: czerwoną, pomarańczową jeśli się nie mylę: żółtą. :). lDa mnie największym problemem jest znalezienie opłotowanego terenu. Quote
Tośka_m Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 No właśnie ten teren (a właściwie jego brak) jest największym problemem :cool1: Myślałam, że wygram 6 milionów w totka i kupię jakąś działkę, ale niestety nie trafiłam szóstki. Znowu :placz: Związek zmienił siedzibę i teraz tak pięknie mają, może im zostało trochę kasy do przeznaczenia na rozwój agility? :razz: Quote
Cortina Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 to gdzie oni teraz maja swoja siedzibe?? tzn zwiazek? Quote
Tośka_m Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 W tym samym podwórku, ale zaraz przy wejściu (przy bramie) po lewej stronie i pierwsze piętro. Elegancko nareszcie, a nie w tej malutkiej klitce ;) Quote
Gerwia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Azir'] No i zdaje się mam w domu trochę starej farby: czerwoną, pomarańczową jeśli się nie mylę: żółtą. :). lDa mnie największym problemem jest znalezienie opłotowanego terenu.[/quote] My tez mamy problem z terenem.......:/ A co do zółtej farby to masz olejnice ???? Jak tak to chętnie odkupie z jakimś rabatem :p Quote
Azir Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jak ją znajdę, to Ci dam. Tylko nie chce mi się po nocy szukać. Quote
Gerwia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Oki chętnie przyjmę w dobre ręcę :cool3::loveu::cool3: Quote
Dinusia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 NIe chce m isie czytac calego tematu ale ldzuei trzeba cos zrobic! wiidze ze jest duzo chetnych na agility z Poznania... mzoe napiszmy pismo do ZK i wszyscy sie pod tym podpiszemy? my wlasnie wrobiclysmy z obozu agilitowego bardzo sie spodobalo i trzeba dzialac! w ogole to co z tym torkiem w ABC jest tam cos w ogole? Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 probowalam zaczac ale tam jest kilak stron o jakis tunelach :/ Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dobra, prtzeczytalam caly temat... no i co z tym ABC w koncu? moze napiszemy do ZK albo do ABC ze chcemy tutaj jakis tor i klub agilitowy? koniecznie klub bo tak samemu jezdzic to troche bez sensu bo instruktor to jednak instruktor i sie zna na rzeczy... ja teraz wrocilam z obozu agilitowego i wlasciwie dopeiro teraz zrozumialam co to jest agility... wczesniej nie wiedzialam o tych zmianach rak przodem i tylem itd... Quote
Tośka_m Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Nie jestem zobligowana do udzielania oficjalnych informacji, ale nieoficjalnie ;) mogę Ci powiedzieć, że można poskakać w ABC (my byliśmy z Ozzim na razie na jednych zajęciach, odbywają się one w soboty). Więcej informacji u Magdy Urban. Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja wiem tyle że w sumie w Poznianiu nie ma takiego profesjonalnego instruktora, ale jak się grupa zbierze to można coś pomyśleć :) Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Toska, a fajnie bylo? w ogole jest to nowy tor? i ile sie placi za lekcje? ja wlasnie dostalam info od pewnej hodowcyzni cockerow ze jest u nas agility i ze ona sweg czasu chodzila ze swoim psem i postara sie znalezc dla mnie nr tego faceta ;) Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja mam jeszcze jedna chetna z Poznania ;) poznalam ja na obozie agility i ona trenowala wczesniej we Wrocku... ma sie tu zalogowac niedlugo ;) Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No i mam dobre wiadomosci ;) napisalam do Magdy Urban i taka odpowiedz dostalam: "Witam, sytuacja wyglada tak, ze mamy w abc ok. 6 stacjonat, tunel oraz slalom i na tych przeszkodach narazie cwiczymy. z czasem mamy nadzieje bedzie ich wiecej. w tej chwili "lekcje" sa bezplatne, wlasnie na zasadzie klubu - w pewnych godzinach mozna przyjsc i samemu pocwiczyc lub przylaczyc sie do grupki ktora ja prowadze. Obecnie spotykamy sie w soboty o 9:00." Ja mysle ze dalo by sie cos zorganizowac ;) zawsze mozna sie zlozyc na przeskzody, ktore mozemy zroibc sami ;) tylko strefowki mogliby sami kupic bo my mozmey zrobic tylko hopki, tunel miekki i ew. oponke( ale o to to juz dziadkow prosic ;) ) no i gdyby oni kupili strefowki to bysmy mieli caly torek ;) tak wiec ludzie! trzeba sie wybrac do ABC w sobote ;) ja postaram sie byc juz w ta ale nieiwem co z tego wyjdzie ;) Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No i kur** matka gada ze jak to jest w TUlcach to moge zapomniec... :mad: Jestem wsciekla!!!:angryy: w koncu cos sie udalo a tutaj matka mi gada ze mnie tam nie zawiezie... ehh... jeszcze transportu trzeba bedzie szukac :/ Quote
Tośka_m Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dinusia - widzę, że odpowiedź oficjalną już dostałaś, więc nie będę powtarzać ;) Było fajnie. Przeszkody strefowe generalnie są w szkole, ale na większym placu, na którym odbywają się inne ćwiczenia, a więc podczas ich trwania nie można z nich korzystać. Do Tulec jedzie autobus podmiejski z ronda Rataje. Quote
Oliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No to juz jestem...:))) A wiec bardzo sie ciesze ze jest chociac cien szansy ze jest cos w Poznaniu...Postaram sie byc w sobote o 9 w ABC:))) Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No jakos tak trzbea bedzie robic zeby jezdizc razem raz ktos nas zawozi a pozniej ktos inny albo autobusem... a ile kozstuja bilety? a my w ta sobote nie bedziemy bo nie chce mecyzc neli przed wystawa ;) Quote
Dinusia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dostalam jeszcze jendego mail: "OK, zapraszam wszystkich zainteresowanych, aczkolwiek ja nie jestem w stanie pracowac na raz z wiecej niz 4 osobami, a tyle mam w tej chwili na 9:00. Wiec jesli bedzie od Ciebie wiecej osob to albo bedziecie sami cwiczyc w drugim koncu placu wymieniajac sie z nami przeszkodami, a jesli ja mialabym nadzorowac grupe, to trzebaby sie umowic na inny termin. Tak czy siak, mozna sie dogadac." ja w kazdym badz razie nie bede w ta sobote w ABC... moze w nastepna ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Widzę że wreszcie się coś rusza :P My też mamy zamiar się wybrać i chcemy ruszyć to agility w Poznaniu, ale nie wiem na razie kiedy będziemy w Tulcach, bo to nie ode mnie głównie zależy :) Quote
Oliwia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Hmmm...NO ja tez mam zamiar sie pojawic w sobote w Tulcach, ale...zmartwil mnie ten mail co dostala Dina czy tzn ze nie mamy przychodzic w sobote? Czy przyjdziemy i bedziemy cwiczyc sami? Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dinusia powinnaś dostać pw, bo wysłałam :) Tu i na agility.fora :cool3: Quote
Recommended Posts