Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tej chwili nie mam tyle czasu aby sama coś zorganizować. Ale mogę się przyłączyć. No i zdaje się mam w domu trochę starej farby: czerwoną, pomarańczową jeśli się nie mylę: żółtą. :). lDa mnie największym problemem jest znalezienie opłotowanego terenu.

Posted

No właśnie ten teren (a właściwie jego brak) jest największym problemem :cool1:
Myślałam, że wygram 6 milionów w totka i kupię jakąś działkę, ale niestety nie trafiłam szóstki. Znowu :placz:
Związek zmienił siedzibę i teraz tak pięknie mają, może im zostało trochę kasy do przeznaczenia na rozwój agility? :razz:

Posted

[quote name='Azir'] No i zdaje się mam w domu trochę starej farby: czerwoną, pomarańczową jeśli się nie mylę: żółtą. :). lDa mnie największym problemem jest znalezienie opłotowanego terenu.[/quote]

My tez mamy problem z terenem.......:/
A co do zółtej farby to masz olejnice ????
Jak tak to chętnie odkupie z jakimś rabatem :p

• 2 months later...
Posted

NIe chce m isie czytac calego tematu ale ldzuei trzeba cos zrobic! wiidze ze jest duzo chetnych na agility z Poznania... mzoe napiszmy pismo do ZK i wszyscy sie pod tym podpiszemy? my wlasnie wrobiclysmy z obozu agilitowego bardzo sie spodobalo i trzeba dzialac! w ogole to co z tym torkiem w ABC jest tam cos w ogole?

Posted

Dobra, prtzeczytalam caly temat... no i co z tym ABC w koncu? moze napiszemy do ZK albo do ABC ze chcemy tutaj jakis tor i klub agilitowy? koniecznie klub bo tak samemu jezdzic to troche bez sensu bo instruktor to jednak instruktor i sie zna na rzeczy... ja teraz wrocilam z obozu agilitowego i wlasciwie dopeiro teraz zrozumialam co to jest agility... wczesniej nie wiedzialam o tych zmianach rak przodem i tylem itd...

Posted

Nie jestem zobligowana do udzielania oficjalnych informacji, ale nieoficjalnie ;) mogę Ci powiedzieć, że można poskakać w ABC (my byliśmy z Ozzim na razie na jednych zajęciach, odbywają się one w soboty). Więcej informacji u Magdy Urban.

Posted

Toska, a fajnie bylo? w ogole jest to nowy tor? i ile sie placi za lekcje? ja wlasnie dostalam info od pewnej hodowcyzni cockerow ze jest u nas agility i ze ona sweg czasu chodzila ze swoim psem i postara sie znalezc dla mnie nr tego faceta ;)

Posted

No i mam dobre wiadomosci ;) napisalam do Magdy Urban i taka odpowiedz dostalam: "Witam,
sytuacja wyglada tak, ze mamy w abc ok. 6 stacjonat, tunel oraz slalom
i na tych przeszkodach narazie cwiczymy. z czasem mamy nadzieje bedzie
ich wiecej. w tej chwili "lekcje" sa bezplatne, wlasnie na zasadzie
klubu - w pewnych godzinach mozna przyjsc i samemu pocwiczyc lub
przylaczyc sie do grupki ktora ja prowadze.

Obecnie spotykamy sie w soboty o 9:00."

Ja mysle ze dalo by sie cos zorganizowac ;) zawsze mozna sie zlozyc na przeskzody, ktore mozemy zroibc sami ;) tylko strefowki mogliby sami kupic bo my mozmey zrobic tylko hopki, tunel miekki i ew. oponke( ale o to to juz dziadkow prosic ;) ) no i gdyby oni kupili strefowki to bysmy mieli caly torek ;) tak wiec ludzie! trzeba sie wybrac do ABC w sobote ;) ja postaram sie byc juz w ta ale nieiwem co z tego wyjdzie ;)

Posted

No i kur** matka gada ze jak to jest w TUlcach to moge zapomniec... :mad:
Jestem wsciekla!!!:angryy: w koncu cos sie udalo a tutaj matka mi gada ze mnie tam nie zawiezie... ehh... jeszcze transportu trzeba bedzie szukac :/

Posted

Dinusia - widzę, że odpowiedź oficjalną już dostałaś, więc nie będę powtarzać ;)
Było fajnie.
Przeszkody strefowe generalnie są w szkole, ale na większym placu, na którym odbywają się inne ćwiczenia, a więc podczas ich trwania nie można z nich korzystać.
Do Tulec jedzie autobus podmiejski z ronda Rataje.

Posted

No jakos tak trzbea bedzie robic zeby jezdizc razem raz ktos nas zawozi a pozniej ktos inny albo autobusem... a ile kozstuja bilety? a my w ta sobote nie bedziemy bo nie chce mecyzc neli przed wystawa ;)

Posted

Dostalam jeszcze jendego mail: "OK, zapraszam wszystkich zainteresowanych, aczkolwiek ja nie jestem w
stanie pracowac na raz z wiecej niz 4 osobami, a tyle mam w tej
chwili na 9:00. Wiec jesli bedzie od Ciebie wiecej osob to albo
bedziecie sami cwiczyc w drugim koncu placu wymieniajac sie z nami
przeszkodami, a jesli ja mialabym nadzorowac grupe, to trzebaby sie
umowic na inny termin. Tak czy siak, mozna sie dogadac." ja w kazdym badz razie nie bede w ta sobote w ABC... moze w nastepna ;)

Posted

Hmmm...NO ja tez mam zamiar sie pojawic w sobote w Tulcach, ale...zmartwil mnie ten mail co dostala Dina czy tzn ze nie mamy przychodzic w sobote? Czy przyjdziemy i bedziemy cwiczyc sami?