PARSONRK Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Cisza zapadła - dziewczyny budują tor :wink: Quote
AniaP Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='PARSONRK']Cisza zapadła - dziewczyny budują tor [/quote] No ja się przyznaję, że... Najpierw żyłam wyjazdem na moje pierwsze seminarium agility czytaj pierwszy prawdziwy trening :P. A, że rutynowy przegląd samochodu niestety niespodziewanie wypłukał wszelkie zasoby finansowe i ledwo co starczyło na upragnione seminarium, to... czekam z utęsknieniem na wypłatę :(. A teraz żyję jeszcze wrażeniami z seminarium... :wink: Quote
Ania i Salma Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Od dwóch miesiecy nie miałam dostępnu do internetu więc nie jestem zbytnio w temacie :oops: Czy zawody w Poznaniu się odbeda? I gdzie znajdę jakieś info? Quote
AniaP Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 [quote name='PARSONRK'] Cisza zapadła - dziewczyny budują tor [/quote] No właśnie, ja w sprawie toru. :wink: Najpierw: [quote name='AniaP'] A jak Ci się ten podoba [url]http://www.alejahandlowa.pl/obr/ALFA/1539_d.jpg[/url] ? Nazywa się to "kolorowa dżdżownica", ale niestety jest niedostępna czy wycofana ze sprzedaży. [/quote] A dzisiaj mogę się pochwalić, że właśnie dostałam przesyłkę z 3 szt. (no bo ma być 6-metrowy tunel :silly: ) takich "dżdżownic" :multi: i teraz muszę je tylko jakoś połączyć i... można ćwiczyć. :B-fly: Quote
PARSONRK Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No to gratulacje !! Walczcie dalej :D Ania i Salma zawody się odbędą w czasie wystawy :D info [url]http://www.agility.strefa.pl/[/url] ttylko tyle :P Quote
PARSONRK Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 I jak tam po zawodach ? Nowe siły do budowy toru są ?? :D Quote
AniaP Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 No wstyd się przyznać, ale tunele nadala jeszcze nie zeszyte. :oops: Na zaczęcie stacjonat też ciągle brakuje czasu. Pomysłów i rozwiązań w głowie coraz więcej, tylko nie ma kiedy pojechać do Castoramy na ostateczne zakupy. A w dodatku za m-c zawody obedience i muszę wreszcie spaść z nieba agility na bardziej przyziemny sport i zabrać się poważnie do nauki. :( Ale po zawodach, w długie zimowe wieczory... mam nadzieję, że w końcu wyrzeźbię jakieś przeszkody. :wink: [quote name='frruzia']za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika[/quote] No właśnie, robicie coś? Jak tam przeszkody? A zaczęliście jakieś treningi? :confused: Quote
PARSONRK Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='AniaP']No wstyd się przyznać, ale tunele nadala jeszcze nie zeszyte. :oops: :[/quote] :nono: Quote
PARSONRK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Haaallllloooooo Jak tam ? Straszna cisza zapadła ? Quote
AniaP Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='PARSONRK'] Straszna cisza zapadła ? [/quote] No cisza zapadła, bo w niespełna dwa m-ce 4x brałyśmy udział w zawodach obedience, więc agility odeszło trochę na dalszy plan. :( Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. :oops: Teraz możemy trochę wyluzować, bo do wiosny daleko i podzielić czas trochę na jedno i trochę na drugie. :wink: Quote
PARSONRK Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='AniaP'][quote name='PARSONRK'] Straszna cisza zapadła ? [/quote] No cisza zapadła, bo w niespełna dwa m-ce 4x brałyśmy udział w zawodach obedience, więc agility odeszło trochę na dalszy plan. :( Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. :oops: Teraz możemy trochę wyluzować, bo do wiosny daleko i podzielić czas trochę na jedno i trochę na drugie. :wink:[/quote] Konkrety, konkrety :wink: Quote
AniaP Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='PARSONRK'] Konkrety, konkrety :wink: [/quote] :hmmmm: Quote
PARSONRK Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='AniaP'][quote name='PARSONRK'] Konkrety, konkrety :wink: [/quote] :hmmmm:[/quote] Może będę miała czas, trochę na jedno i trochę na drugie, bo do wiosny daleko. Z takim gdybaniem to nie zaczniecie :wink: :lol: Quote
AniaP Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='PARSONRK']Może będę miała czas, trochę na jedno i trochę na drugie, bo do wiosny daleko. Z takim gdybaniem to nie zaczniecie :wink: [/quote] No święta racja, ale w pojedynkę, to tak to widzisz wygląda. :evil: Prywatnie nie mam ostatnio za dużo czasu, przygotowania do obedience też "trochę" zajęły, o majsterkowaniu nie mam pojęcia, dopiero się będę uczyć, a z kasą ciągle krucho, więc chodzi też o koszty, bo zlecić komuś zrobienie przeszkód byłoby najprościej. :( Więc nie chcę już teraz nic planować, bo z tych planów to nici wyłażą i sama już jestem powoli na siebie zła. :oops: Quote
Kalunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Aniu, a gdzie kupiłas ten tunel? Jest jakis sklep z przeszkodami? :oops: Uwaga, uwaga co nastepuje: planuje (z pewnym kims) stworzyc tor agillity, oczywiscie zarejestrowany w ZKwP, jest teren, nawet kasa jest,.. tylko ani nie wiem gdzie kupic przeszkody.. ani nie wiem gdzie na pczatek soróbowac swoich vsił na torze. Poznaniacy- help! :sad2: Quote
AniaP Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Kalunia'] Aniu, a gdzie kupiłas ten tunel? [/quote] Miałam szczęście, że ktoś wystawił takie zabawki na allegro, bo wcześniej ze sklepu internetowego dostałam odpowiedź, że artykuł został wycofany ze sprzedaży. :roll: [quote name='Kalunia'] Jest jakis sklep z przeszkodami? [/quote] Jest, a i owszem, ale niestety nie w Polsce. :( Były już tutaj podawane adresy czeskich firm, z których wiekszość klubów ściąga przeszkody: [url]http://www.tp-slany.cz/agility.php[/url] [url]http://www.kkzetor.cz/reno/[/url] a kiedyś przez przypadek znalazłam te same przeszkody tutaj: [url]http://www.rubi-dog-hundesport.de/html/turniergerate.html[/url] ale ceny... :o [quote name='Kalunia'] Uwaga, uwaga co nastepuje: planuje (z pewnym kims) stworzyc tor agillity, oczywiscie zarejestrowany w ZKwP, jest teren, nawet kasa jest,.. [/quote] :o :thumbs: [quote name='Kalunia'] tylko ani nie wiem gdzie kupic przeszkody.. [/quote] No to jeśli jest kasa, to adresy masz powyżej. :P [quote name='Kalunia'] ani nie wiem gdzie na pczatek soróbowac swoich vsił na torze. [/quote] A to zapraszam do ABC w Tulcach na kładkę, huśtawkę, palisadę, stół, slalom, no i powiedzmy, że koło. :P Tylko musiałabyś się najpierw umówić z Panem Piotrem kiedy jest na placu wolna godzina od zajęć. :) [size=2] [i] Ja tam będę jak zwykle w niedzielę o 15-tej. [/i] [/size] Quote
Saint Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a gdzie aktualnie mozna poskakac w Poznaniu i okolicy ??? i jak tam dojechac z Poznania (bo jak dojechac do poznania to wiem :lol: ) :wink: pozdrawiam Saint & Jack, Sara, Elza, Lizak i Killer :wink: Quote
AniaP Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Saint'] a gdzie aktualnie mozna poskakac w Poznaniu i okolicy ??? [/quote] To nie udało Wam się jednak z Kubą zmalować torku w Mosinie? :roll: No to jak pisałam powyżej, trochę można w ABC w Tulcach. [quote name='Saint'] i jak tam dojechac z Poznania (bo jak dojechac do poznania to wiem ) [/quote] Nie chce mi się :oops: całej trasy znowu opisywać, więc zajrzyj tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=4491&postdays=0&postorder=asc&start=60[/url] Quote
Saint Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 AniaP - dzieki :buzi: Niestety nie udało się zmajstrować toru :( i w tym roku nawet nie cwiczylismy razem obedience, z powodow organizacyjnych (Kubas - wasze zdrowie :drinking: ) :wink: Pozdrawiam Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [quote name='Kalunia'] Uwaga, uwaga co nastepuje: planuje (z pewnym kims) stworzyc tor agillity, oczywiscie zarejestrowany w ZKwP, jest teren, nawet kasa jest,.. tylko ani nie wiem gdzie kupic przeszkody.. ani nie wiem gdzie na pczatek soróbowac swoich vsił na torze. Poznaniacy- help! :sad2:[/quote] A mozna wiedzieć gdzie ma powstać ten tor??? Chociaz w przybliżeniu.... Quote
Gerwia Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 No właśnie też jestem ciekawa ?!? :wink: Quote
AniaP Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 [quote name='PARSONRK'] Temat się rozwija .... :wink: [/quote] Eeeee, coś słabo. :( Quote
Gerwia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 No właśnie najpierw robicie mi i Dinie nadzieje że w końcu bedziemy mogłyporządnie zaczać ćwiczyć a tu nic ?!? :cry: Quote
PARSONRK Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 [quote name='AniaP'][quote name='PARSONRK'] Temat się rozwija .... :wink: [/quote] Eeeee, coś słabo. :([/quote] No to do roboty ! :fadein: :wink: Quote
Recommended Posts