Paskuda_Bandzior Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Dinusia']Tak :) a wy na wystawe czy jakeis zawody sa?[/quote]] Wystawa :) Jak sie wyrobię po zawodach w Szczecinie to będę ze znajomymi i ich buldogami:cool1: A będzie coś związane z agility na tej wystawie? [QUOTE][B]Paskuda_Bandzior [/B]no nie wiem czy ja wystarczająco potrafie... :oops: mogłabym spróbowac :oops: Ale się nie śmiejcie :oops:[/QUOTE] Taura jak już wiesz dziś nici, ale przyjedź na następne ( o ile będzie :cool1: ) . Czemu mamy się śmiać? Ja też zaczynałam, a teraz to nie jestem jakaś zaawansowana czy coś, przecież jeszce nawet w zawodach nie startowałam to takie doświadczenie mam jak i Ty ;) Quote
magda_u Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Kto planuje byc w Tulcach na treningu o 9:00 w najblizsza sobote? Czyżbym tylko ja? Quote
Dinusia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 My sprobujemy byc ale niewiem jak to bedize bo za bardzo czasu nie mam... Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [b]Taura[/b] szkoda, że nam się nie udało Ciebie wczoraj zwinąć:shake: Quote
magda_u Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 W sierpniu, z powodu urlopu Marysi i mojego nie odbeda sie juz zadne treningi w ABC. Podaje terminy treningow w Tulcach na wrzesień: - grupa sobotnia: 16 i 23 wrzesnia - grupa czwartkowa: 7, 14 i 21 wrzesnia Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 O nie :-( A ja właśnie chciałam się was zapytać czy biegacie w czwartek i sobotę w przyszłym tygodniu, bo chciałam przyjechać na treningi :-( :-( Quote
magda_u Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Jesli beda chetni to moge przesunac swoj wyjazd i przyjechac na trening w najblizsza sobote, czyli 26 sierpnia. W zeszlym tygodniu nikt nie przyjechal, wiec myslalam, ze wszyscy sa na wakacjach. Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No jestem na wakacjach u rodziców w Pile i właśnie sobie zaplanowałam przyszły weekend agilitowy w Poznaniu, więc jestem jak najbardziej chętna na trening! Quote
magda_u Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 W takim razie potrzebuje jeszcze jedna 100% chetna i zostaje na sobote... ;) A po treningu mozemy Cie Martyna podrzucic do Pily, bo jade w tamtym kierunku ;) Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No to będę męczyć pozostałych poznaniaków, żeby przyszli na trening :diabloti: Jedziesz w moim kierunku? Superaśnie :lol: Odwiedzisz mnie? Tereny wokół Piły są piękne :cool3: [SIZE=1]tylko "mnie" będzie dwoje[/SIZE] Quote
bigos Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Mnie niestety nie będzie bo jadę do Siedlc:placz::placz::placz: Quote
magda_u Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Tośka_m'][SIZE=1]tylko "mnie" będzie dwoje[/SIZE][/quote] Dwoje ludzi i pies czy Ty i pies? bo "mnie" bedzie... ja, coreczka, 2 psy i bagaze... a jedziemy do Wałcza w odwiedziny do rodziny, a potem do agroturystyki w Krępsku pod Piłą. Moze Kinga z Dinem bedzie mogla przyjechac, to nie bedziemy musialy podwyzszac przeszkod dla duzasow typu Bigos :) Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dwoje - czyli ja i TZ. Plus Ozzy, który nie wyzbył się jeszcze do końca choroby lokomocyjnej, więc chyba jednak pięknie podziękuję za chęć podwiezienia mnie :p W Krępsku? Ja tam konno jeździłam :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A w czwartki już też nie ? :( Bo się z Anią szykowałyśmy..... Quote
magda_u Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Najblizszy trening czwartkowy bedzie 7 wrzesnia, bo Marysia tez wyjezdza. Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No to jak Paula - przyjdziesz z Anią w sobotę? Poznamy się wreszcie :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Łeeee...... Zobaczymy jeszce :) MUszę z Anią pogadać.... Chyba, że Ania się tu zjawi? Aniu jak to poczytasz to możesz adć znać jak się umawimy? :) Quote
Dinusia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ja jutro sie zapytam mamy czy przyjedziemy w koncu ;) Quote
AniaP Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Tośka m'] No to jak Paula - przyjdziesz z Anią w sobotę? [/quote][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]No nie, nie, Ania soboty, to w ogóle nie brała pod uwagę :shake: , bo musi wreszcie w jakiś weekend troszkę "pomieszkać" w domciu, bo przecież za tydzień znowu wyfruwa do Bydgoszczy :lol: , a jeszcze w tą niedzielę ma inne "psie" spotkanie :multi: , a poza tym nie wie czy jej autko nie będzie musiało odwiedzić mechanika, no i jeszcze ma coś takiego jak pracę... :razz: Czyli jak zwykle chroniczny brak czasu. :eviltong: [/FONT][/COLOR] A do ABC i tak muszę na chwilkę wpaść w czwartek albo w piątek, więc czy przy okazji sobie trochę poskaczemy? czy jednak nie? to jeszcze zobaczymy. :p Quote
magda_u Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Wg prognozy w sobote ma padac, wiec ja nie wiem, czy jest sens umawiac sie na agility... Quote
Tośka_m Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Fish - Ty rządzisz, więc decyduj :cool3: Ja niezmiennie jestem bardzo chętna na sobotni trening. Z cukru nie jestem ;) [SIZE=1]tylko musiałabym wiedzieć wcześniej, żeby nie przyjeżdżać do Poznania[/SIZE] Quote
magda_u Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 w czwartek zobaczymy, jaka bedzie prognoza pogody. ja tez z cukru nie jestem, ale dzis mamy takie ulewy w poznaniu, ze mysle, ze psy by zastrajkowaly ;) Quote
magda_u Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Robi sie ladnie, w takim razie, do zobaczenia w sobote o 9:00 w ABC! Quote
Oliwia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja tez wta sobote raczej bede...Jakos ciagle sie nie moge wybrac...Ale mam pytanko w ktorym miejscu dokladniej odbywaja sie te treningi? Tzn na ktorym placu? I czy w sobote o 9 jest grupa zaawansowana? Quote
Recommended Posts