Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dinusia']Tak :) a wy na wystawe czy jakeis zawody sa?[/quote]]
Wystawa :) Jak sie wyrobię po zawodach w Szczecinie to będę ze znajomymi i ich buldogami:cool1:
A będzie coś związane z agility na tej wystawie?

[QUOTE][B]Paskuda_Bandzior [/B]no nie wiem czy ja wystarczająco potrafie... :oops: mogłabym spróbowac :oops: Ale się nie śmiejcie :oops:[/QUOTE]
Taura jak już wiesz dziś nici, ale przyjedź na następne ( o ile będzie :cool1: ) .
Czemu mamy się śmiać? Ja też zaczynałam, a teraz to nie jestem jakaś zaawansowana czy coś, przecież jeszce nawet w zawodach nie startowałam to takie doświadczenie mam jak i Ty ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sierpniu, z powodu urlopu Marysi i mojego nie odbeda sie juz zadne treningi w ABC. Podaje terminy treningow w Tulcach na wrzesień:
- grupa sobotnia: 16 i 23 wrzesnia
- grupa czwartkowa: 7, 14 i 21 wrzesnia

Posted

Jesli beda chetni to moge przesunac swoj wyjazd i przyjechac na trening w najblizsza sobote, czyli 26 sierpnia. W zeszlym tygodniu nikt nie przyjechal, wiec myslalam, ze wszyscy sa na wakacjach.

Posted

No to będę męczyć pozostałych poznaniaków, żeby przyszli na trening :diabloti:
Jedziesz w moim kierunku? Superaśnie :lol: Odwiedzisz mnie? Tereny wokół Piły są piękne :cool3:
[SIZE=1]tylko "mnie" będzie dwoje[/SIZE]

Posted

[quote name='Tośka_m'][SIZE=1]tylko "mnie" będzie dwoje[/SIZE][/quote]
Dwoje ludzi i pies czy Ty i pies? bo "mnie" bedzie... ja, coreczka, 2 psy i bagaze... a jedziemy do Wałcza w odwiedziny do rodziny, a potem do agroturystyki w Krępsku pod Piłą.

Moze Kinga z Dinem bedzie mogla przyjechac, to nie bedziemy musialy podwyzszac przeszkod dla duzasow typu Bigos :)

Posted

Dwoje - czyli ja i TZ. Plus Ozzy, który nie wyzbył się jeszcze do końca choroby lokomocyjnej, więc chyba jednak pięknie podziękuję za chęć podwiezienia mnie :p
W Krępsku? Ja tam konno jeździłam :lol:

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Tośka m'] No to jak Paula - przyjdziesz z Anią w sobotę? [/quote][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]No nie, nie, Ania soboty, to w ogóle nie brała pod uwagę :shake: , bo musi wreszcie w jakiś weekend troszkę "pomieszkać" w domciu, bo przecież za tydzień znowu wyfruwa do Bydgoszczy :lol: , a jeszcze w tą niedzielę ma inne "psie" spotkanie :multi: , a poza tym nie wie czy jej autko nie będzie musiało odwiedzić mechanika, no i jeszcze ma coś takiego jak pracę... :razz: Czyli jak zwykle chroniczny brak czasu. :eviltong: [/FONT][/COLOR]

A do ABC i tak muszę na chwilkę wpaść w czwartek albo w piątek, więc czy przy okazji sobie trochę poskaczemy? czy jednak nie? to jeszcze zobaczymy. :p

Posted

Fish - Ty rządzisz, więc decyduj :cool3: Ja niezmiennie jestem bardzo chętna na sobotni trening. Z cukru nie jestem ;)
[SIZE=1]tylko musiałabym wiedzieć wcześniej, żeby nie przyjeżdżać do Poznania[/SIZE]

Posted

Ja tez wta sobote raczej bede...Jakos ciagle sie nie moge wybrac...Ale mam pytanko w ktorym miejscu dokladniej odbywaja sie te treningi? Tzn na ktorym placu? I czy w sobote o 9 jest grupa zaawansowana?