Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 wkleiłam :) ostatnich nie widzę, ale to sobie oglądnę innym razem! WIELKIE DZIĘKI ZA BANDZIOSZKI :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Buuuu, a ja nie widzę zdjęć :placz: :placz: :placz: Tylko czerwone krzyżyki :placz: :placz: :placz: [B]Paskuda_Bandzior[/B] będziemy w czwartek :lol: Pozdrawiam Marysia i szczekająca, nakręcona na zabaweczke Una :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Taura']Wszystko powinno teraz działać ;)[/quote] Widzę! Widzę! Widzę! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Hura! Nawet Unka się załapała!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Mi nie znikł:cool1: U mnie jest i było oki:multi: Quote
Tośka_m Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A ja ciągle nie widzę zdjęć, tylko te czerwone krzyżyki :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 widze wszystkie foteczki :) nawet bandzik na huśtawce jest :multi: :multi: :multi: uwiecznione przełamanie strachu :cool3: Marysia w takim razie my też pewnie się stawimy:lol: a co myślicie o tym żebyśmy wzięły jakąś naszą przeszkodę??? oczwiście jak bedziemy miec transport :) Taura (właśnie jak masz na imię :oops:?) czy ja Cię skądś nie znam ??? Nie wiem czemu, ale wydajesz mi się znajoma...:razz: Quote
Tośka_m Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Jestem zła. Jak siedzę w Poznaniu to niewiele się dzieje, a jak mnie tylko nie ma, to sobie urządzacie takie dzikie harce :obrazic: Ja też chcę :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Taura']Kinga jestem bardzo mi miło. :p Hmmm nie wiem może znasz mnie z .... DGM :evil_lol:[/quote] heh... :) nie wiem, ale tak jakoś mi się wydaję jakbym Cie już gdzieś spotkała :P:P [quote name='"Tośka_m"']Jestem zła. Jak siedzę w Poznaniu to niewiele się dzieje, a jak mnie tylko nie ma, to sobie urządzacie takie dzikie harce :obrazic: Ja też chcę :-([/QUOTE] wrócisz to też sobie poharcujesz :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ahoj Poznaniacy! Po [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135"]pikniku agility w Białymstoku[/URL] powstała płyta DVD, na której nagrane są przebiegi zawodników (dokładna zawartość płyt podana jest [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1942631&postcount=47"]TUTAJ[/URL]). Płytkę tę można zakupić i ja zamierzam to zrobić. Czy są jeszcze jacyś chętni? Przesyłka wyszłaby taniej :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 a to ja jak najbardziej! jestem chętna tylko musze szybko i sprawnie pozyskac fundusze na jej zakup ;) już pisałam nawet w tej sprawie maila i powiem, że dobry pomysł z grupowym zakupem :P Quote
bigos Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [B]Taura[/B] - umawiamy sie tak jak ostatnio??? Quote
bigos Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Dzisiaj było świetnie - byłam ja z Bigoskiem, Kinga z Dino i Magda:cool1: Frekwencja nie dopisała, ale dzięki temu mogłyśmy więcej poćwiczyć:multi: Teraz czekam na fotorelację Taury:cool1: Quote
Dinusia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No widze ze fajnie sie tam bawicie... a ja nie moge przyjechac bo wciaz nie ma mnie w domu wiec prawdopodobnie dolaczymy do was dopiero po wakacjach ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [B]Marysiu [/B]wiem, że teraz jesteś w Łącku, ale jak zamówisz płytki to daj znac i potem jak dojdą jakoś odbiorę:) Jestem na 100 % zdecydowana, potwierdzam to co mówiłam w Tulcach! Co do ABC i tamtejszych treningów to my bylysmy poskakać w czwartek :) Ja z Bandzik, Ania z Asti i Marysia z Uną. Tez było BARDZO FAJNIE! Tylko Bandzik miał stracie z Uną....:shake: :angryy: Na szczęście bez obrażeń się obyło.... Ale mimo to skakało się baaardzo miło:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Slalom wyciągnęłyśmy, ale w końcu nie użyłyśmy :) Głównie kombinacje 5 hopek i tunela, ale jakies takie pokręcone ze zmianami stron :) Troche trzeba było pomyśleć, dzięki Marysi! Ale jakby co my slalomik umiemy na 12 tyczek ;) Quote
AniaP Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Taura']Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;)[/quote] Hm, a będą zajęcia w sobotę? :roll: Czy od 1-15 sierpnia szkoła nie ma przypadkiem przerwy urlopowej? :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Hmm... to jednak ta przerwa jest czy jej nie ma? :cool3: [QUOTE]Hmmmm no to fajowo. ;-) Mój "ORZEŁ" slalomu narazie nie kapuje tzn. "potrafi" zrobić 4 tyczki jeszcze z moja pomoca :shake: Pytam bo też chciałabym zrobic jakieś kombinacje hopkowe, tunelkowe itp. Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;-)[/QUOTE] Nam Marysia wymyślała i powiem Wam, że ja bym tyle na poczekaniu nie wymyśliła :P Quote
magda_u Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 [quote name='Taura']Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;)[/quote] Chyba Ci Taura bede ustawiac hopki w odleglosci co 4 metry, jak sie nabiegasz to bedziesz zadowolona :eviltong: W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana. Quote
Dinusia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a na jakim etapie i co umie grupa mniej zaawansowana a co bardziej? bo jak bede chciala przyjsc to niewiem na jaka godzine i jaki dzien...;) Quote
magda_u Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Podstawowa roznica jest chyba slalom - na grupie podstawowej uczymy sie slalomu i mniej biegamy i skaczemy. Na grupie zaawansowanej trzeba miec kondycje :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ostatnio w czwartek wyciągnęłyśmy slalom, ale go nie używałyśmy ;) Zajmowałyśmy się bieganiem, bieganiem i jeszce raz bieganiem kombinacji 5 hopek + tunel w różnych wersjach i uwzględniają zmiany stron :) Quote
Dinusia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 A jak my bylysmy na obozie agility i nie umiemy jeszcze tylko oponki hustawki i slalomu(tzn.zaczelysmy sie uczyc) to mamy isc do tej slabszej czy lepszej? Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 [quote name='fish'] W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana.[/quote] Dopiero 19 sierpnia:placz::placz::placz: :knuje::knuje::knuje:A ja w piątek dostanę do domku sllomik to sobe będę ćwiczyć:knuje::knuje::knuje::painting: [IMG]http://www.temar.terramail.pl/images/00kolki01.jpg[/IMG] [IMG]http://www.temar.terramail.pl/images/00parawan03.jpg[/IMG] Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 [quote name='Taura'][B]Kasiu [/B]świetne te paliki! :loveu: Jakie one są wysokie? Ile płaciłaś? Masz prawo zachować milczenie :evil_lol:[/quote] [B]U mnie w galerii jest link do stronki, więc zapraszam. :lol:[/B]:lol::lol: Quote
magda_u Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 [quote name='Dinusia']A jak my bylysmy na obozie agility i nie umiemy jeszcze tylko oponki hustawki i slalomu(tzn.zaczelysmy sie uczyc) to mamy isc do tej slabszej czy lepszej?[/quote] Jak chcesz... Mysle, ze nie ma zadnych przeszkod, zeby osoby bardzo chetne chodzily na obie grupy, jesli tylko maja taka mozliwosc. Quote
Recommended Posts