Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widze wszystkie foteczki :)
nawet bandzik na huśtawce jest :multi: :multi: :multi: uwiecznione przełamanie strachu :cool3:

Marysia w takim razie my też pewnie się stawimy:lol:
a co myślicie o tym żebyśmy wzięły jakąś naszą przeszkodę??? oczwiście jak bedziemy miec transport :)

Taura (właśnie jak masz na imię :oops:?) czy ja Cię skądś nie znam ??? Nie wiem czemu, ale wydajesz mi się znajoma...:razz:

Posted

[quote name='Taura']Kinga jestem bardzo mi miło. :p Hmmm nie wiem może znasz mnie z .... DGM :evil_lol:[/quote]
heh... :) nie wiem, ale tak jakoś mi się wydaję jakbym Cie już gdzieś spotkała :P:P

[quote name='"Tośka_m"']Jestem zła. Jak siedzę w Poznaniu to niewiele się dzieje, a jak mnie tylko nie ma, to sobie urządzacie takie dzikie harce :obrazic:
Ja też chcę :-([/QUOTE]
wrócisz to też sobie poharcujesz :)

Posted

Ahoj Poznaniacy!

Po [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135"]pikniku agility w Białymstoku[/URL] powstała płyta DVD, na której nagrane są przebiegi zawodników (dokładna zawartość płyt podana jest [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1942631&postcount=47"]TUTAJ[/URL]).
Płytkę tę można zakupić i ja zamierzam to zrobić. Czy są jeszcze jacyś chętni? Przesyłka wyszłaby taniej :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Dzisiaj było świetnie - byłam ja z Bigoskiem, Kinga z Dino i Magda:cool1:
Frekwencja nie dopisała, ale dzięki temu mogłyśmy więcej poćwiczyć:multi:
Teraz czekam na fotorelację Taury:cool1:

Posted

[B]Marysiu [/B]wiem, że teraz jesteś w Łącku, ale jak zamówisz płytki to daj znac i potem jak dojdą jakoś odbiorę:)
Jestem na 100 % zdecydowana, potwierdzam to co mówiłam w Tulcach!

Co do ABC i tamtejszych treningów to my bylysmy poskakać w czwartek :) Ja z Bandzik, Ania z Asti i Marysia z Uną. Tez było BARDZO FAJNIE! Tylko Bandzik miał stracie z Uną....:shake: :angryy: Na szczęście bez obrażeń się obyło....
Ale mimo to skakało się baaardzo miło:)

Posted

Slalom wyciągnęłyśmy, ale w końcu nie użyłyśmy :) Głównie kombinacje 5 hopek i tunela, ale jakies takie pokręcone ze zmianami stron :) Troche trzeba było pomyśleć, dzięki Marysi!
Ale jakby co my slalomik umiemy na 12 tyczek ;)

Posted

[quote name='Taura']Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;)[/quote]
Hm, a będą zajęcia w sobotę? :roll: Czy od 1-15 sierpnia szkoła nie ma przypadkiem przerwy urlopowej? :roll:

Posted

Hmm... to jednak ta przerwa jest czy jej nie ma? :cool3:
[QUOTE]Hmmmm no to fajowo. ;-) Mój "ORZEŁ" slalomu narazie nie kapuje tzn. "potrafi" zrobić 4 tyczki jeszcze z moja pomoca :shake: Pytam bo też chciałabym zrobic jakieś kombinacje hopkowe, tunelkowe itp. Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;-)[/QUOTE]
Nam Marysia wymyślała i powiem Wam, że ja bym tyle na poczekaniu nie wymyśliła :P

Posted

[quote name='Taura']Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;)[/quote]
Chyba Ci Taura bede ustawiac hopki w odleglosci co 4 metry, jak sie nabiegasz to bedziesz zadowolona :eviltong:

W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana.

Posted

[quote name='fish']
W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana.[/quote]

Dopiero 19 sierpnia:placz::placz::placz:

:knuje::knuje::knuje:A ja w piątek dostanę do domku sllomik to sobe będę ćwiczyć:knuje::knuje::knuje::painting:

[IMG]http://www.temar.terramail.pl/images/00kolki01.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.temar.terramail.pl/images/00parawan03.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Taura'][B]Kasiu [/B]świetne te paliki! :loveu: Jakie one są wysokie? Ile płaciłaś? Masz prawo zachować milczenie :evil_lol:[/quote]

[B]U mnie w galerii jest link do stronki, więc zapraszam. :lol:[/B]:lol::lol:

Posted

[quote name='Dinusia']A jak my bylysmy na obozie agility i nie umiemy jeszcze tylko oponki hustawki i slalomu(tzn.zaczelysmy sie uczyc) to mamy isc do tej slabszej czy lepszej?[/quote]

Jak chcesz... Mysle, ze nie ma zadnych przeszkod, zeby osoby bardzo chetne chodzily na obie grupy, jesli tylko maja taka mozliwosc.