sonikowa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Oki, staruszko, piekne aniołki się sprzedadzą i będzie trochę na wsparcie dla ciebie.. Quote
Biafra Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Anioły dla Okiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-anioly-dla-slepego-starego-kulawego-konia-do-29-09-a-147172/[/URL] Zapraszamy :loveu: Quote
Caragh Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nikt do Ciebie, koniku kochany nie zagląda :-( :-( Quote
ksenka1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Koniarze pomocy!!!!!! Skradziono/sprzedano konie fundacyjne [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1208/pe-szukamy-3-koni-walach-2-klacze-pilne-147521/#post13046501"][COLOR=#000000](PE) SZUKAMY 3 KONI - WAŁACH i 2 KLACZE PILNE!!!!!!!![/COLOR][/URL] Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kiedy Biafra założyła wątek, wszyscy poruszeni historią biednego, wiernego konia postanowiliśmy pomóc. Wpłacono pieniądze, które starczyły na prawie dwa miesiące dobrego, godnego zycia Okiego. Bez bólu. Jeden taki dzień to 35 zł. Te pieniądze - jak nietrudno policzyc - już się skończyły. My wciągnęliśmy się w inne kolejne wątki, kolejne psi i nie tylko nieszczęścia. Dziewczyny robią bazarki dla Okiego - wielkie dzięki :loveu: To jednak wszystko takie jednorazowe zastrzyki. Wiadomo, że Biafra da Okiemu wszystko co może i że nie będzie się o pomoc upominać. Pomóc jednak jej trzeba. Stale, regularnie, pokrywająć choćby część kosztów utrzymania Okiego. Są przecież u niej i inne konie - ma Drumle na utrzymaniu, która trzeba na gwałt zabrać z hotelu, a nie ma gdzie..(zapraszam na wątek Drumli, tam kolejny pomysł ;-)) Pomyślałam, ze tak jak na psich wątkach, tak i Oki mógłby mieć swoje stałe deklaracje. Co wy na to? Co Biafra na to? Sama deklaruję 10 zł miesięcznie. Quote
Makrela Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ponieważ Kier, na którego wpłacałam comiesięczną ratę niestety wczoraj odszedł za TM, mogę przenieść tę deklarację na Okiego. Zatem ja deklaruję 50zł miesięcznie. Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Makrela']Ponieważ Kier, na którego wpłacałam comiesięczną ratę niestety wczoraj odszedł za TM, mogę przenieść tę deklarację na Okiego. Zatem ja deklaruję 50zł miesięcznie.[/quote] Tak, wiem o Kierusiu .. [*] Bardzo dziękuję za tak wielką deklarację. To już jestesmy we dwie :-) Quote
Biafra Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='sonikowa']Kiedy Biafra założyła wątek, wszyscy poruszeni historią biednego, wiernego konia postanowiliśmy pomóc. Wpłacono pieniądze, które starczyły na prawie dwa miesiące dobrego, godnego zycia Okiego. Bez bólu. Jeden taki dzień to 35 zł. Te pieniądze - jak nietrudno policzyc - już się skończyły. My wciągnęliśmy się w inne kolejne wątki, kolejne psi i nie tylko nieszczęścia. Dziewczyny robią bazarki dla Okiego - wielkie dzięki :loveu: To jednak wszystko takie jednorazowe zastrzyki. Wiadomo, że Biafra da Okiemu wszystko co może i że nie będzie się o pomoc upominać. Pomóc jednak jej trzeba. Stale, regularnie, pokrywająć choćby część kosztów utrzymania Okiego. Są przecież u niej i inne konie - ma Drumle na utrzymaniu, która trzeba na gwałt zabrać z hotelu, a nie ma gdzie..(zapraszam na wątek Drumli, tam kolejny pomysł ;-)) Pomyślałam, ze tak jak na psich wątkach, tak i Oki mógłby mieć swoje stałe deklaracje. Co wy na to? Co Biafra na to? Sama deklaruję 10 zł miesięcznie.[/quote] :calus: :calus: :calus: Quote
Biafra Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Makrela, dziękuję bardzo :Rose: Quote
Randa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ja 30 miesięcznie;) Śliczny ten konik, a jakie miał szczęście, że trafił na Biafrę! Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Randa']ja 30 miesięcznie;) Śliczny ten konik, a jakie miał szczęście, że trafił na Biafrę![/quote] Randa, niesamowite po prostu! dziekuję :-) No cioteczki, to na razie we trzy mamy 80 zł czyli na 2 dni i kawałek dobrego Okusiowego życia :-) Jeszzce trochę zostało do dozbierania. Quote
ninoi Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja mogę 50zł , na tyle wyliczyłam że mogę pozwolić sobie miesięcznie przekazać. Na konto czy pocztą. Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='ninoi']Ja mogę 50zł , na tyle wyliczyłam że mogę pozwolić na pewniaka.[/quote] Matko, to góra pieniędzy! Oki może cię z wdzięczności ogonem połaskotać ;-) bardzo dziekuję! zaświatała nadzieja dla konika :-) Zaraz zrobie osobny post z deklaracjami i rozliczeniami :-) Quote
Konniczka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Co za dzielny koń.. W nim jest taka wola walki! Aż trudno uwierzyć...:p Niestety nie mogę nic wpłacić :placz:. Ale będę coś kombinować.. Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Konniczka']Co za dzielny koń.. W nim jest taka wola walki! Aż trudno uwierzyć...:p Niestety nie mogę nic wpłacić :placz:. Ale będę coś kombinować..[/quote] Wsparcie też jest dla nas ważne! dziękujemy i witamy na wątku :-) Quote
Konniczka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ;) Trzymajcie się ciepło będę się starać. Quote
ninoi Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Akurat tam gdzie trenować będę, część kasą płacę a częściowo za pracą. Wyliczenia proste wyszły. Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='ninoi']Akurat tam gdzie trenować będę, część kasą płacę a częściowo za pracą. Wyliczenia proste wyszły.[/quote] Nic z tego nie rozumiem, ale wnioskuję, że będziesz widziała Okiego, tak? Super. Quote
ninoi Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sonikowa']Nic z tego nie rozumiem, ale wnioskuję, że będziesz widziała Okiego, tak? Super.[/quote] Teraz mogę dokończyć wypowiedź ,syn klikną i mi zapisał , rączki swoje wszędzie wsadza i taka dziwna forma wypowiedzi wyszła. Akurat tam gdzie trenować będę, część kasą płacę a częściowo za pracą. Wyliczenia proste wyszły, z zaoszczędzonych pieniążków z treningu przekazuję na konika w potrzebie. Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='ninoi']Teraz mogę dokończyć wypowiedź ,syn klikną i mi zapisał , rączki swoje wszędzie wsadza i taka dziwna forma wypowiedzi wyszła. Akurat tam gdzie trenować będę, część kasą płacę a częściowo za pracą. Wyliczenia proste wyszły, z zaoszczędzonych pieniążków z treningu przekazuję na konika w potrzebie.[/quote] Ok, teraz rozumiem, bo wcześniej to wywnioskowałam, że u Biafry bedziesz pracować:cool3: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przeleję 20zł jednorazowo :p od ciotki DarkWater :D Quote
ihabe Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jestem i muszę powiedzieć, że na dogo u Konika pierwszy raz :loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='ihabe']Jestem i muszę powiedzieć, że na dogo u Konika pierwszy raz :loveu::loveu:[/quote] Wiesz, apetyt rośnie w miarę jedzenia. Kiedyś trzeba zająć się NAPRAWDĘ dużym zwierzęciem :lol: Lara, DarkWater - bardzo dziękujęmy!! Oki strzyże uszkami z radości, jak to wszystko słyszy :-) Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dziękuję wszystkim z góry i w ogóle :-) [B]Deklaracje miesięczne: Sonikowa 10 zł Makrela 50 zł Randa 30 zł Ninoi 50 zł Agnimus 10 zł Lusia99 10 zł Middle'Dream 10 zł RAZEM: 170 ZŁ !! Deklaracje jednorazowe: Birma74 20 zł Darkwater 20 zł [/B] [B]SUMA: 170 + 40 = 210 ZŁ !! [/B] Quote
Makrela Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Fiu fiu, jak na jeden dzień to nieźle idzie :multi: Quote
Recommended Posts