Jump to content
Dogomania

lalka dla psa i inne bzdury, czyli czego to ludzie nie wymyślą

Recommended Posts

Posted

[url=http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Psirucha-czyli-lalka-milosci-dla-czworonogow,wid,11364890,wiadomosc.html?ticaid=587ef]Psirucha, czyli lalka miłości dla czworonogów - Niewiarygodne.pl[/url] :-o:-o :crazyeye::crazyeye:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było o tym kiedyś na Dogo, tylko nie pamiętam na jakim wątku.

Ciekawe czy psom przypadnie to coś do gustu - mój Baton lubi swój kocyk, nie wiem czy by się przerzucił

Posted

[quote name='Koreksonowa']Ej ej, nie marudźta!
Skoro jak głosi ludowa mądrość "każdy pies raz w życiu musi" to chyba lepiej żeby z lalką? Przynajmniej szczeniaków nie bedzie :D[/quote]

Ale to suka raz musi :roll:

:evil_lol:

Posted

Ludzie, wy tak zawsze wszystko na serio? Na kotki bonsai tez patrzyliscie z przerazeniem? Przecie to zart-gadzet, tak samo jak jakis... nie wiem, gadajacy otwieracz do piwa, czy pierdzaca poduszka. Zreszta, come on - niewiarygodne.pl? Popatrzcie sami co tam jest - 'Uprawiala seks z karuzela, teraz chce ja poslubic', 'Kobieta przez tydzien uwieziona byla w ubikacji' :roll:

Posted

Na serio to ja bujną wyobraźnię mam i, jako że i psy i suczki powinny być traktowane równo, czekam na taką zabaweczkę dla samiczek psich.
Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy kupią psu taką lalkę i to już się (mi) zabawne nie wydaje, bo moja wyobraźnia podsuwa mi obrazy różne :roll: :oops:.

Posted

[quote name='*Monia*']Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy kupią psu taką lalkę i to już się (mi) zabawne nie wydaje, bo moja wyobraźnia podsuwa mi obrazy różne :roll: :oops:.[/quote]Tak, coz, beton sie wszedzie trafi. Motocykli tez niektorzy nie potrafia uzywac prawidlowo, ale co z tego?
Serio myslisz, ze jakis pies polasi sie na kawal plastiku, skoro do odreagowania stresu [bo wiemy przeciez, ze nie chodzi tu o prawdziwa kopulacje], ma poslanko [pachnace nim, bedace miejscem, w ktorym czuje sie milo, przyjemnie, komfortowo i bezpiecznie], albo noge czlowieka, najczesciej tez ukochanego, kojarzacego sie z bezpieczenstwem i przyjemnymi doznaniami?

To tak jak z dmuchana owieczka - niby ktos moze sobie pouzywac 'zgodnie z przeznaczeniem', ale w ogromnej wiekszosci ludzie to kupuja jako prezent mniej lub bardziej smieszny.

Btw, wersja dla suk powinna rzeczywiscie byc zmechanizowana, bo inaczej takie ruchy ciezko oddac. Ale pytanie za sto punktow - czy powinna tez miec mozliwosc zakleszczenia sie? Do tego chyba potrzebne by byly jakies napelniajace sie sola fizjologiczna w odpowiednim momencie baloniki, co? :evil_lol:

Posted

Znam wiele osób, które dla głupiej zabawy by psu taki gadżet sprawiły, a jak pies zestresowany/sfrustrowany to na plastiku może pokopulować :cool1:.

O dmuchanych lalach słyszałam, ale o owieczkach nie...

No zmechanizowana na pewno, a co do zakleszczania to raczej płyny wszelkiego rodzaju odpadają ze względow zdrowotnych.
Ale suczki i tak by były poszkodowane, bo one mogą tylko 2 razy w roku :rolleyes:

Posted

[quote name='*Monia*']Znam wiele osób, które dla głupiej zabawy by psu taki gadżet sprawiły, a jak pies zestresowany/sfrustrowany to na plastiku może pokopulować :cool1:.[/quote]Nawet jesli, to co z tego? Bo serio, jak gwalci kocyk to jest ok, a jak kawalek plastiku to juz nie? Jaka jest roznica, bo chyba nie rozumiem o co ci chodzi? Czy chodzi o to, ze to ma ksztalt bardzo 'artystycznego' psa...?

[quote]No zmechanizowana na pewno, a co do zakleszczania to raczej płyny wszelkiego rodzaju odpadają ze względow zdrowotnych.[/quote]Dlatego mowie o soli fizjologicznej, a nie jakims zelu czy innym swinstwie :eviltong:
[quote]Ale suczki i tak by były poszkodowane, bo one mogą tylko 2 razy w roku :rolleyes:[/quote]No natury 'poprawiac' nikt nie bedzie, zeby suki mialy chcice co miesiac :eviltong:

Posted

Kawałek plastiku w kształcie psa, z dziurką- to mi niebardzo pasuje w tym wynalazku. Bo pies to nie facet (ludź) i trochę inne podłoże ma u niego kopulacja z nogą/posłaniem/pościelą itp.

No nie da się zmienić natury, więc suczki poszkodowane. I gdzie tu równość :mad:. Ale Hexa i tak już dawno po sterylce to żadnych chcic i ciąż urojonych nie ma, więc zabawki nie potrzebuje. Zresztą ona zawsze wolała dziewczynki, nawet podczas cieczki :evil_lol:. Na szczęście ja do tolerancyjnych ludzi należę i do kochających inaczej nic nie mam ;).

Posted

[quote name='*Monia*']Kawałek plastiku w kształcie psa, z dziurką- to mi niebardzo pasuje w tym wynalazku. Bo pies to nie facet (ludź) i trochę inne podłoże ma u niego kopulacja z nogą/posłaniem/pościelą itp.[/quote]I na tym tu polega humor. Przeciez i tak psu nie wytlumaczysz, co i gdzie ma w tym gadzecie wsadzic, prawda? Zreszta o ile mi wiadomo, to plastik nie ma wlasciwosci takich, jak tyl suczki, wiec... i tak pies by nie skorzystal 'prawidlowo' :eviltong:
W kazdym razie, ja i tak nie widze nic oburzajacego w tym dziwadle. Pewnie beda to kupowali zartownisie, albo betony - tak czy siak, psom krzywda sie nie stanie, tak samo jak wspomniane przeze mnie wczesniej dmuchane zwierzatka gospodarskie nie przyczynily sie do masowej emigracji zbokow na wies :eviltong:
A, i link do owcy - [URL="http://www.muttonbone.com/"]Blow Up Sheep ::: The Love Ewe ::: Inflatable Sheep ::: Gag Gift ::: Bachelor Parties and More![/URL] zeby chociaz fotki jakies mozna bylo obejrzec.

[quote]No nie da się zmienić natury, więc suczki poszkodowane. I gdzie tu równość :mad:.[/quote]Ty sie ciesz, ze suka to nie kobieta i nie cieknie co miesiac :eviltong:
[quote]Ale Hexa i tak już dawno po sterylce to żadnych chcic i ciąż urojonych nie ma, więc zabawki nie potrzebuje. Zresztą ona zawsze wolała dziewczynki, nawet podczas cieczki :evil_lol:. Na szczęście ja do tolerancyjnych ludzi należę i do kochających inaczej nic nie mam ;).[/quote]I tak trzymac - i tolerancja, i wyciecie suki [o ktorym i tak wiem, bo jestes jednym z niewielu userow, ktorych kojarze :oops:] :multi:

Posted

Mi jakoś i tak 'sztuczne suczki' się nie podobają, ale z owieczek się uśmiałam (napis "censored" mnie powalił :evil_lol:).

[QUOTE]Ty sie ciesz, ze suka to nie kobieta i nie cieknie co miesiac[/QUOTE]
To chyba bym nauczyła Hexolinę tamponów używać :diabloti:.

[QUOTE]I tak trzymac - i tolerancja, i wyciecie suki [o ktorym i tak wiem, bo jestes jednym z niewielu userow, ktorych kojarze ] [/QUOTE]
Przebywając z różnymi ludźmi się stałam tolerancyjna, ale kiedyś z 'gej party' zwiewałam aż się kurzyło :evil_lol:, z wiekiem zmądrzałam ;). Wycięcie Hexy było najmądrzejszą decyzją (choć trudną, ale zdrowie najważniejsze) i każda kolejna też będzie wycinana.
Miło, że mnie kojarzysz :loveu:

Posted

[quote name='*Monia*']To chyba bym nauczyła Hexolinę tamponów używać :diabloti:.[/quote]Przepraszam za niedelikatne pytanie, ale sama by sobie wkladala? :evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]A nie latwiej podpasek, z gustownymi majteczkami?[/SIZE] [SIZE=1]...w ogole o czym my gadamy [/SIZE]:mdleje:

[quote]ale kiedyś z 'gej party' zwiewałam aż się kurzyło :evil_lol:[/quote]Mysle, ze branie heteroseksualisty do baru/na impreze dla homoseksualistow to troche jak ciagniecie rzucajacego palenie do hurtowni papierosow :evil_lol:

Posted

[quote name='shin'][SIZE=1]A nie latwiej podpasek, z gustownymi majteczkami?[/SIZE] [SIZE=1]...w ogole o czym my gadamy [/SIZE]:mdleje:
[/quote]

Heh, niektore cieczkowe majteczki sa bardzo gustowne. Jak bym miala ciekajaca sie suczke to przeciez nie dam jej sie pojawic na ulicy w jakims pampersie. Cieczka nie cieczka, kobieta ma elegancka byc! :evil_lol:

Posted

[quote name='dunia77']Heh, niektore cieczkowe majteczki sa bardzo gustowne. Jak bym miala ciekajaca sie suczke to przeciez nie dam jej sie pojawic na ulicy w jakims pampersie. Cieczka nie cieczka, kobieta ma elegancka byc! :evil_lol:[/quote]No ja mysle. Nie moze chodzic jak jakas totalna lajza w powyciaganych dresach, z brudnymi wlosami. Musi byc elegancka i dystyngowana. Jakas czarna koronka i te sprawy, delikatnie moze podkreslone oko, rzesy, pazurki opilowane i umalowane... tylko tez nie mozna przesadzic, zeby na puszczalska nie wyszla. Musza chlopaki na nia leciec, ale bez przesady, zeby sie nie slinili jak te psy :evil_lol:
[SIZE=1][Gadam o mejkapie. Dla suki. I koronkowej bieliznie. Tez dla suki. Chyba wiecej w sloncu pracowac nie bede, bo mi to szkodzi.]
[/SIZE]