milka10 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No i ja zaglądam do naszych psin.. :) Quote
milka10 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 My będziemy w sobote :D Do góry psiaki :) Quote
basia34 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Przed praca jestem i smigajcie na gore. Quote
Kasiakk Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Kolejne pytanka od Kasi: Jak nazywa się ten cocker spaniel i ten czarny niby labrador i ten mały psiaczek z izolatki, który miał ranę.? I ile one mają tak mniej więcej oraz ile napisać Aiszy, Pikselowi, Prodo, Szmaragdowi, Emilowi?? :) Quote
basia34 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Kasiakk']Kolejne pytanka od Kasi: Jak nazywa się ten cocker spaniel i ten czarny niby labrador i ten mały psiaczek z izolatki, który miał ranę.? I ile one mają tak mniej więcej oraz ile napisać Aiszy, Pikselowi, Prodo, Szmaragdowi, Emilowi?? :)[/QUOTE] Kasiu labladorek to Boy z izolatki to Lagusa cocielka nie pamietam.Ajsza 3 lata Piksel 3 lata Predo 6-8 lat Szmmaragd 3 lata a Emir mlodziutki 2 lata. Quote
Kasiakk Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 To jeszcze poprosze wiek tego Łagusia ? i Boya.. :) Quote
CheNelly Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 W oklicach Dzierżoniowa/Ząbkowic Śl. (konkretniej miejscowości Owiesno i Różana) błąka się rudy pies w typie Akita Inu. Pies jest zadbany, czysty, dobrze odżywiony, trochę nieufny w stosunku do ludzi, ale za nimi podąża. Nie widziałam nigdzie ogłoszenia o zaginięciu takiego psa, ale może ktoś zgłosi się do schroniska, lub zauważycie gdzieś ogłoszenie! W razie czego proszę pisać na PW. Quote
CheNelly Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='CheNelly']W oklicach Dzierżoniowa/Ząbkowic Śl. (konkretniej miejscowości Owiesno i Różana) błąka się rudy pies w typie Akita Inu. Pies jest zadbany, czysty, dobrze odżywiony, trochę nieufny w stosunku do ludzi, ale za nimi podąża. Nie widziałam nigdzie ogłoszenia o zaginięciu takiego psa, ale może ktoś zgłosi się do schroniska, lub zauważycie gdzieś ogłoszenie! W razie czego proszę pisać na PW.[/QUOTE] Nieaktualne! Pies wrócił już do właścicieli :) Quote
boog Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 SYTUACJA KRYZYSOWA! PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS, NIE POZWÓLMY JASIOWI TRAFIC DO SCHRONU [URL="http://www.facebook.com/events/509396332417161/"]http://www.facebook.com/events/509396332417161/ [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239433-Sytuacja-kryzysowa!-Pilnie-potrzebny-tymczas-nie-pozw%C3%B3lmy-jasiowi-trafic-do-schronu[/url] [/URL] Quote
Kasiakk Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='basia34']Lagus 4 a Boy 1rok.[/QUOTE] Dziękuję.. :) Quote
milka10 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='basia34']Pipi w domku.[/QUOTE] W domku.. to super..! A ludzie wiedzą zeby lepiej nie była sama w domu..? I gdzie poszla ? :?) Pani napisała do nas w sprawie cocer spaniel - Sznti. :) Jaka ona jest do ludzi i w stosunku do innych psiako, bo ja jej nawet nie widzialam.. ;D Quote
basia34 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='milka10']W domku.. to super..! A ludzie wiedzą zeby lepiej nie była sama w domu..? I gdzie poszla ? :?) Pani napisała do nas w sprawie cocer spaniel - Sznti. :) Jaka ona jest do ludzi i w stosunku do innych psiako, bo ja jej nawet nie widzialam.. ;D[/QUOTE] Kochanie Szanti to piesek jak spanielki troche zlosliwe ale na spacerku byl grzeczny. Quote
basia34 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Kasiakk']Podrzucam psiaki.! :)[/QUOTE] Noto i Ja tez podrzucam.... Quote
milka10 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Już jestem.. ;D W sobote nas nie było, bo ja z Oskarem bylismy na obozie przetrwania. Ale kolejna sobota przed nami i niech psiaki się szykują.. :) Quote
Recommended Posts