Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne pytanka od Kasi:
Jak nazywa się ten cocker spaniel i ten czarny niby labrador i ten mały psiaczek z izolatki, który miał ranę.?
I ile one mają tak mniej więcej oraz ile napisać Aiszy, Pikselowi, Prodo, Szmaragdowi, Emilowi?? :)

Posted

[quote name='Kasiakk']Kolejne pytanka od Kasi:
Jak nazywa się ten cocker spaniel i ten czarny niby labrador i ten mały psiaczek z izolatki, który miał ranę.?
I ile one mają tak mniej więcej oraz ile napisać Aiszy, Pikselowi, Prodo, Szmaragdowi, Emilowi?? :)[/QUOTE]
Kasiu labladorek to Boy z izolatki to Lagusa cocielka nie pamietam.Ajsza 3 lata Piksel 3 lata Predo 6-8 lat Szmmaragd 3 lata a Emir mlodziutki 2 lata.

Posted

W oklicach Dzierżoniowa/Ząbkowic Śl. (konkretniej miejscowości Owiesno i Różana) błąka się rudy pies w typie Akita Inu.
Pies jest zadbany, czysty, dobrze odżywiony, trochę nieufny w stosunku do ludzi, ale za nimi podąża.
Nie widziałam nigdzie ogłoszenia o zaginięciu takiego psa, ale może ktoś zgłosi się do schroniska, lub zauważycie gdzieś ogłoszenie!
W razie czego proszę pisać na PW.

Posted

[quote name='CheNelly']W oklicach Dzierżoniowa/Ząbkowic Śl. (konkretniej miejscowości Owiesno i Różana) błąka się rudy pies w typie Akita Inu.
Pies jest zadbany, czysty, dobrze odżywiony, trochę nieufny w stosunku do ludzi, ale za nimi podąża.
Nie widziałam nigdzie ogłoszenia o zaginięciu takiego psa, ale może ktoś zgłosi się do schroniska, lub zauważycie gdzieś ogłoszenie!
W razie czego proszę pisać na PW.[/QUOTE]

Nieaktualne! Pies wrócił już do właścicieli :)

Posted

SYTUACJA KRYZYSOWA! PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS, NIE POZWÓLMY JASIOWI TRAFIC DO SCHRONU
[URL="http://www.facebook.com/events/509396332417161/"]http://www.facebook.com/events/509396332417161/

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239433-Sytuacja-kryzysowa!-Pilnie-potrzebny-tymczas-nie-pozw%C3%B3lmy-jasiowi-trafic-do-schronu[/url]
[/URL]

Posted

[quote name='basia34']Pipi w domku.[/QUOTE]

W domku.. to super..! A ludzie wiedzą zeby lepiej nie była sama w domu..? I gdzie poszla ? :?)

Pani napisała do nas w sprawie cocer spaniel - Sznti. :) Jaka ona jest do ludzi i w stosunku do innych psiako, bo ja jej nawet nie widzialam.. ;D

Posted

[quote name='milka10']W domku.. to super..! A ludzie wiedzą zeby lepiej nie była sama w domu..? I gdzie poszla ? :?)

Pani napisała do nas w sprawie cocer spaniel - Sznti. :) Jaka ona jest do ludzi i w stosunku do innych psiako, bo ja jej nawet nie widzialam.. ;D[/QUOTE]
Kochanie Szanti to piesek jak spanielki troche zlosliwe ale na spacerku byl grzeczny.