Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milka10']Ja też wświeta nie zapominam o psiakach :)

Pani Jasiu kiedy schronisko bedzie czynne? :)[/QUOTE]
Czynne juz od czwartku i pracujemy normalnie jak w kazdy dzien.

Posted

[SIZE=3][FONT=arial]Dostaliśmy na fb taką wiadomość:[/FONT]

[FONT=arial]"[/FONT][COLOR=#333333][FONT=arial]Witam.Bardzo interesuje mnie sunia Wirka(zdjęcia zamieszczone 20.11),ujęła mnie za serce.Chciałabym ją zaadoptować,ponieważ przez 21 lat miałam podobnego pieska,który odszedł 4 lata temu i od tamtego czasu nie mogę pogodzić się ze stratą.Długo czekałam na takiego wspaniałego pieska jak Wirka.Niestety mieszkam na stałe w Anglii i nie wiem czy taka adopcja byłaby możliwa.Oczywiście wszelkie koszty pokryłabym w całości,bo piesia musiałby mieć paszport i przejść kwarantannę,ale warto dla niej zainwestować.Mamy dom z ogrodem na przedmieściach Leeds,więc suni byłoby tu dobrze,a w pobliżu jest duży park do spacerów.Proszę o jakiekolwiek informacje na temat takiej adopcji,czy udałoby się sprowadzić sunię do Anglii?Bardzo zależy mi na niej.[/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=arial]Pozdrawim,Aneta."

[SIZE=3]Co mamy odpisać tej Pani? Bo możliwość jest, tylko co trzeba zalatwic.. :)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

ok to czekamy na odpowiedź ;)

I życzę wszystkim psiakom szczęsliwego Nowego Roku i wielu wspaniałych domków!! :) A my się o to postaramy! Pani Basiu, pani również wspaniałego 2013 i oby miłości do naszych pupili nigdy Pani nie zabrakło ;) :)

Posted

[quote name='milka10']ok to czekamy na odpowiedź ;)

I życzę wszystkim psiakom szczęsliwego Nowego Roku i wielu wspaniałych domków!! :) A my się o to postaramy! Pani Basiu, pani również wspaniałego 2013 i oby miłości do naszych pupili nigdy Pani nie zabrakło ;) :)[/QUOTE]
Dzieki dziewczyny za zyczenia ,Wam rowniez wszystkiego NAJ<NAJ w nowym roku 2013.Z wyslaniem Wirki nic nie wyjdzie.Buziaczki i pogadamy jak przyjdziecie.

Posted

[quote name='milka10']Podnosze psiaki!! :)

A w jaki sposob dałoby rade z Wirką...? Ta kobieta musiałaby sam przyjechać...? Czy jak? :)[/QUOTE]
Milenko pogadamy w sobote zbyt dlugo tlumaczyc a pieski hopamy.

Posted

[quote name='basia34']Milenko pogadamy w sobote zbyt dlugo tlumaczyc a pieski hopamy.[/QUOTE]

Ok, nie ma sprawy :)

A wlasnie wpadniemy też jutro ;) Więc do zobaczenia ; )

Posted

No dzisiaj byliśmy trochę dłużej i nareszcie zbliżamy się do końca ogarniania Firdzia. Jeszcze tylko parę małych "dredów" na brzuchu do obcięcia i będzie w dobrym stanie (pomijają uszka i szyje :( )
Wszystkie psiaki podrzucam i mam nadzieję, że do zobaczenia za tydzień.! :)