basia34 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='milka10']Podrzucam schronisko! :)[/QUOTE] A ja za Toba Milenko... Quote
basia34 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 I w pierwszy dzien swiat tez zagladam. Quote
Kasiakk Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 To ja tez w pierwszy dzien swiat podrzucam i zycze wszystkim wesolej pozostalej czesci swiat.. :) Quote
milka10 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ja też wświeta nie zapominam o psiakach :) Pani Jasiu kiedy schronisko bedzie czynne? :) Quote
basia34 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='milka10']Ja też wświeta nie zapominam o psiakach :) Pani Jasiu kiedy schronisko bedzie czynne? :)[/QUOTE] Czynne juz od czwartku i pracujemy normalnie jak w kazdy dzien. Quote
basia34 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Witam dziewczyny i w gore nasze psiaki. Quote
milka10 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 I ja też zaglądam.. Pani Basiu przosze napisać co się dzisiaj dzieje w schronie, jakies adopcje..? A jak Lubek w swoim nowym kojcu? ;) Quote
Kasiakk Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [SIZE=3][FONT=arial]Dostaliśmy na fb taką wiadomość:[/FONT] [FONT=arial]"[/FONT][COLOR=#333333][FONT=arial]Witam.Bardzo interesuje mnie sunia Wirka(zdjęcia zamieszczone 20.11),ujęła mnie za serce.Chciałabym ją zaadoptować,ponieważ przez 21 lat miałam podobnego pieska,który odszedł 4 lata temu i od tamtego czasu nie mogę pogodzić się ze stratą.Długo czekałam na takiego wspaniałego pieska jak Wirka.Niestety mieszkam na stałe w Anglii i nie wiem czy taka adopcja byłaby możliwa.Oczywiście wszelkie koszty pokryłabym w całości,bo piesia musiałby mieć paszport i przejść kwarantannę,ale warto dla niej zainwestować.Mamy dom z ogrodem na przedmieściach Leeds,więc suni byłoby tu dobrze,a w pobliżu jest duży park do spacerów.Proszę o jakiekolwiek informacje na temat takiej adopcji,czy udałoby się sprowadzić sunię do Anglii?Bardzo zależy mi na niej.[/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=arial]Pozdrawim,Aneta." [SIZE=3]Co mamy odpisać tej Pani? Bo możliwość jest, tylko co trzeba zalatwic.. :)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
basia34 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kasiu nie ma chyba takiej mozliwosci ,aby psa wyslac do tej pani ,.Musialaby sama przyjechac.A Wirka jest wspaniala sunieczka.Zreszta zapytam Grasie. Quote
milka10 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ok to czekamy na odpowiedź ;) I życzę wszystkim psiakom szczęsliwego Nowego Roku i wielu wspaniałych domków!! :) A my się o to postaramy! Pani Basiu, pani również wspaniałego 2013 i oby miłości do naszych pupili nigdy Pani nie zabrakło ;) :) Quote
basia34 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='milka10']ok to czekamy na odpowiedź ;) I życzę wszystkim psiakom szczęsliwego Nowego Roku i wielu wspaniałych domków!! :) A my się o to postaramy! Pani Basiu, pani również wspaniałego 2013 i oby miłości do naszych pupili nigdy Pani nie zabrakło ;) :)[/QUOTE] Dzieki dziewczyny za zyczenia ,Wam rowniez wszystkiego NAJ<NAJ w nowym roku 2013.Z wyslaniem Wirki nic nie wyjdzie.Buziaczki i pogadamy jak przyjdziecie. Quote
Kasiakk Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ja również życze wszystkim dogomaniaczka i psiakom Szczesliwego nowego roku.. :) Quote
milka10 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Podnosze psiaki!! :) A w jaki sposob dałoby rade z Wirką...? Ta kobieta musiałaby sam przyjechać...? Czy jak? :) Quote
basia34 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='milka10']Podnosze psiaki!! :) A w jaki sposob dałoby rade z Wirką...? Ta kobieta musiałaby sam przyjechać...? Czy jak? :)[/QUOTE] Milenko pogadamy w sobote zbyt dlugo tlumaczyc a pieski hopamy. Quote
milka10 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='basia34']Milenko pogadamy w sobote zbyt dlugo tlumaczyc a pieski hopamy.[/QUOTE] Ok, nie ma sprawy :) A wlasnie wpadniemy też jutro ;) Więc do zobaczenia ; ) Quote
basia34 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Kasiakk']Podrzucam i do zobaczenia jutro.! :)[/QUOTE] Czekam na Was i psiaki podrzucam. Quote
milka10 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='basia34']Czekam na Was i psiaki podrzucam.[/QUOTE] Dzisiaj krótko.. ale jutro też wpadniemy ;)) Więc do zobaczenia! :D Quote
Kasiakk Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 No dzisiaj byliśmy trochę dłużej i nareszcie zbliżamy się do końca ogarniania Firdzia. Jeszcze tylko parę małych "dredów" na brzuchu do obcięcia i będzie w dobrym stanie (pomijają uszka i szyje :( ) Wszystkie psiaki podrzucam i mam nadzieję, że do zobaczenia za tydzień.! :) Quote
Recommended Posts