Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej z tego co tu czytam nie którzy z was maja duże psy ja chciałam coś na ten temat powiedzieć mój bardzo dobry kolega ma bulmastifa imieniem brutus a kumpela doga argentyńskiego imieniem lord i nie rez będąc z jedym lub drugim z nich i ich włascicielem na łące(psy potulne jak baranki i bardzo bardzo posłusze) gdy biegały luzem czasami baz kagańca lub na flexi słyszałam komentarze po co taki pies zabójca komus chyba to jakiś bandzior(kumpel nie wygląda na najłagodniejszego) i tego typu uwagi albo że jakis własciciel zgłupiał bo pozwolił bawić się westowi z takim bydlakiem mam dosc nie tolerancji ludzi na duze psy i głupich uwag oceniania po pozorach:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='yuki']Canis bo to jest tak : jak by na mnie pies skoczył raz to bym w ogóle uwagi nie zwróciła, ale jeśli powtarza się to notorycznie, no cóż , wtedy rodzą się szatańskie pomysły :diabloti:[/quote]
to daj babce nauczkę:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='canis_16']sorry że bez kropek i takie długie ale to juz skrzywienie zawodowe[/quote]W jakim zawodzie nie używa się znaków interpunkcyjnych? ;) Używaj ich, prosimy, tu na dogo, bo bez nich Twoje posty czyta się bardzo niewygodnie i pewnie większość osób po prostu przestanie je czytać...

Posted

Oj ja jestem ostatnia do brudzenia kogokowliek czymkowliek ;)

A pies skacze na mnie notorycznie, z tym, ze przewaznie nie jest wysliniony wtedy :eviltong:

Posted

Przed chwilą wyszłam spod prysznica, ponieważ na spacerze spotkałam kolejną " wyedukowaną" właścicielkę psa. Bydle wyskoczyło na mnie z krzaków, jak byłam na przebieżce z moją sunią. Zostałam przeturlana w błocie a pies właścicielki-idiotki rzucił się na Reunię, bidulka w kagańcu i nie mogła się bronić:angryy: Miałyśmy szczęście, bo bydle tak zahaczyło zębem o kaganiec mojej niuni, że nie mogło się oderwać.:evil_lol: Na to przybiega jaśnie pani właścicielka i zamiast przeprosin czy pomocy w pozbieraniu siebie i rzeczy (pies rozerwał mi torbę i wybebeszył całą zawartość) słyszę wiązankę i rozkaz, żeby natychmiast uwolnić jej pupila. Dowiedziałam się również, że to moja wina, bo nie powinnam biegać z psem po parku:angryy: Nerwy mi puściły i tak wygarnęłam starszej pani, że aż czerwona się zrobiła. Powiedziałam, żeby sama sobie psa uwalniała, bo jak ja do niego podejdę to kopnę tak, że poleci na księżyc a kobitę wyślę zaraz po psie:pissed: To ona w krzyk "Ratunku, Pomocy!!!! Psa mi kradną!!!!"
Przyszedł jakiś koleś, zobaczył co się dzieje i zadzwonił na policję (moja komórka leżała obok mnie w kałuży:shake:). O dziwo przyjechali w miarę szybko.

Posted

[quote name='Tuska222']Przyszedł jakiś koleś, zobaczył co się dzieje i zadzwonił na policję (moja komórka leżała obok mnie w kałuży:shake:). O dziwo przyjechali w miarę szybko.[/quote]I jak się skończyło? Ukarali babę?

Posted

[B]Tuska[/B] i co dalej? Jaki efekt przyjazdu panów policjantów? No i jak się czujesz? Nic Tobie i psu się nie stało?

Posted

Kazali babie odczepić psa, bo sami bali się podejść. A ona co???????......szarpnęła tak, że psu ząb wyrwała:angryy: Dostała papierek za 200zł za psa bez smyczy i kagańca i coś jej jeszcze chyba dołożyli za obrazę policji :diabloti: macie i wacie słyszałam jeszcze długo:evil_lol:

Posted

[quote name='Tuska222']Kazali babie odczepić psa, bo sami bali się podejść. A ona co???????......szarpnęła tak, że psu ząb wyrwała:angryy: Dostała papierek za 200zł za psa bez smyczy i kagańca i coś jej jeszcze chyba dołożyli za obrazę policji :diabloti: macie i wacie słyszałam jeszcze długo:evil_lol:[/quote]
a za znęcanie sie nad psem nic zeba mu wyrwać jakas chora

Posted

hah, czego to ludzie nie wymyślą... "Psa mi kradną!" :D:D O Matko, to trzeba być idiotą. Ciąg dalszy jaki? ;]

Posted

Ja mam tylko poobcierane kolana i porwane rzeczy - komórka się suszy - może jeszcze będzie działać. A babiszon nie powinien mieć żadnych zwierząt, skoro z "mądrych książek" uczy się, jak ma postępować z psem.

Posted

Moja sunia wyszła bez szwanku, ale gdyby nie tan kaganiec to nie wiem, co by się stało.
Moje psisko ma 12 lat, mam ją dopiero dwa tygodnie, przybyło ze schronu i jest łagodne jak baranek.

Posted

[quote name='canis_16']chyba wszyscy jak tu piszemy choc raztrafiliśmy na naprawdę stuknietego właściciela psa:-(:-(:-(:-(:-([/quote]

Oj, chyba tak. Pisałam, że facet takiego "ratlerka" (według niego) na mojej ulic powiedział, że zastrzeli mi psa (w typie ONka) bo szczeka.

Posted

[quote name='Tuska222']Moja sunia wyszła bez szwanku, ale gdyby nie tan kaganiec to nie wiem, co by się stało.
Moje psisko ma 12 lat, mam ją dopiero dwa tygodnie, przybyło ze schronu i jest łagodne jak baranek.[/quote] to dobrze, że nic sie jej nie stało.

Posted

[quote name='Tuska222']Moja sunia wyszła bez szwanku, ale gdyby nie tan kaganiec to nie wiem, co by się stało.
Moje psisko ma 12 lat, mam ją dopiero dwa tygodnie, przybyło ze schronu i jest łagodne jak baranek.[/quote]

to dobrze. Uh, co yo by było, gdyby ją nagle napadło takie nie wiadomo co, niewychowane, prawdopodobnie nie zsocjalizowane. I to w pierwszych tygodniach pobytu u Ciebie...;)

Posted

Pies szczeka, bo jest psem:razz:, niech się cieszy, że go nie ugryzł:diabloti: Albo trzeba było go strzelić - najlepiej czymś ciężkim:evil_lol:

Posted

[quote name='Tuska222']Pierwszy raz widziałam, żeby kaganiec obronił psa:evil_lol:[/quote]

gdybym to widziała, to pewnie też byłby to mój pierwszy raz;d

Posted

[quote name='Tuska222']Pies szczeka, bo jest psem:razz:, niech się cieszy, że go nie ugryzł:diabloti: Albo trzeba było go strzelić - najlepiej czymś ciężkim:evil_lol:[/quote]

haha. Jak to usłyszałam, to się zaczęłam śmiać i poszłam do domu;D Znaczy tego faceta jak usłyszałam. A uwierz, miałam ochotę mu coś zrobić. Jescze swojego "Kajtka" ratlerka woła... Bo go ten potwór (czyt. praktycznie szczenię ONka, rok miał) go zagryzie. W zabawie chyba.

Posted

Ale tamta właścicielka twierdziła, że pies jest wychowany, bo ona sobie książkę o szkoleniu kupiła i wie co ma robić, agresja psa była tylko reakcją na moje nieodpowiedzialne zachowanie. :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...