rika Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']:evil_lol: przestań, bo za chwilę bedziesz patologią, szpiegiem, częścią TWA. Uważaj bo już niżej upaść nie można :diabloti:[/QUOTE] Sądząc po niektórych postach, to chyba jednak można :eviltong:
asiak_kasia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='a_niusia']bawcie sie dobrze:))))[/QUOTE] Bez Twojej jakże wspaniałej, zajebistej osobistości? Noł łej! :diabloti:
rika Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']Bez Twojej jakże wspaniałej, zajebistej osobistości? Noł łej! :diabloti:[/QUOTE] Przecież i tak stąd nie zniknie- w końcu padł jej nick :cool3:
a_niusia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ej spoko bedziecie teraz pol roku miec co przezywac...ze JEZDZE TRAMWAJEM Z PSEM BEZ KAGANCA. szoujace:)))
asiak_kasia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Unbelievable']właśnie dogo sięgnęło dna :mdleje:[/QUOTE] dopiero teraz? Ja tam obstawiam ze to już ładnych kilka lat temu ;)
evel Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='asiak_kasia'] I mało mnie by obchodziło czy piesek jest sliczny i kochany czy brzydki i wredny. Pies w busie powinien miec kaganiec i tyle.[/QUOTE] A mój jest śliczny i wredny :diabloti: A tak serio to suka zawsze ma wiadro w komunikacji publicznej. Choćby dla mojego świętego spokoju, a jakby ktoś ją zaczepił a ona zaburczała czy wydarła pałę to mogę z czystym sumieniem opieprzyć zaczepiacza. A co do "nigdy" i "zawsze" - to zabawne mówić coś takiego o psach, moja suka została wczoraj pogryziona przez sukę, która NIGDY nic do psów nie miała. Suka nachalnie podeszła do leżącej Zu, Zu warknęła, żeby tamta się odwaliła i odsunęła zamiast po niej deptać, a sekundę później leżała na plecach i skowyczała, gdy ja ściągałam napastniczkę. I zajebiście jestem dumna z mojego psa, że odpuścił i odszedł na komendę, podczas gdy atakująca suka rzuciła się drugi raz i musiałam przedsięwziąć mało pedagogiczne środki, żeby się przebić do mózgu owczarki. Później suki znowu chodziły luzem, Zu unikała tamtej, ale generalnie obyło się bez spinek - suki to jednak głupie są :roll: co nie zmiania faktu, że "nigdy" może się zamienić w "pierwszy raz".
rika Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='a_niusia']ej spoko bedziecie teraz pol roku miec co przezywac...ze JEZDZE TRAMWAJEM Z PSEM BEZ KAGANCA. szoujace:)))[/QUOTE] Już bym wolała przeżywać mój okres :eviltong: ale oczywiście- jesteś biedną ofiarą, która tylko wyraziła swoją opinię, a wszyscy się jej uczepili... Skoro tak Ci źle, to po co nadal ciągniesz dyskusję?
omry Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Mnie też już przestaje to bawić. Przepisy są, ale nikogo gadaniem nie zmusicie do ich przestrzegania, na co to wszystko? Jestem chyba zajebistym nielegalem, bo pies bez kagańca w mzk nie robi na mnie żadnego wrażenia :lol:
a_niusia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ja tam wcale nie czuje sie jak ofiara:))) lubie tez czasem napic sie browara w miejscu publicznym mimo ze przepisy tego zabraniaja. :))))
evel Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='omry'] Jestem chyba zajebistym nielegalem, bo pies bez kagańca w mzk nie robi na mnie żadnego wrażenia :lol:[/QUOTE] Sezon ogórkowy mamy, to se można pochrzanić o głupotach, nie? A serio - każdy ma swoje zdanie i je jakoś tam wyraża, od tego jest forum ;) Dla mnie pies ma mieć kaganiec na mordzie w komunikacji z paru powodów, dla kogoś innego nie - spoko, a jak coś się stanie to może być niewesoło, ale jeśli ktoś się z tym liczy to co można więcej zrobić? Chyba nic, bo każdy swój rozum ma i zrobi co zechce tak czy siak i tyle ;)
asiak_kasia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='evel']A mój jest śliczny i wredny :diabloti: A tak serio to suka zawsze ma wiadro w komunikacji publicznej. Choćby dla mojego świętego spokoju, a jakby ktoś ją zaczepił a ona zaburczała czy wydarła pałę to mogę z czystym sumieniem opieprzyć zaczepiacza. A co do "nigdy" i "zawsze" - to zabawne mówić coś takiego o psach, moja suka została wczoraj pogryziona przez sukę, która NIGDY nic do psów nie miała. Suka nachalnie podeszła do leżącej Zu, Zu warknęła, żeby tamta się odwaliła i odsunęła zamiast po niej deptać, a sekundę później leżała na plecach i skowyczała, gdy ja ściągałam napastniczkę. I zajebiście jestem dumna z mojego psa, że odpuścił i odszedł na komendę, podczas gdy atakująca suka rzuciła się drugi raz i musiałam przedsięwziąć mało pedagogiczne środki, żeby się przebić do mózgu owczarki. Później suki znowu chodziły luzem, Zu unikała tamtej, ale generalnie obyło się bez spinek - suki to jednak głupie są :roll: co nie zmiania faktu, że "nigdy" może się zamienić w "pierwszy raz".[/QUOTE] no własnie o to mi chodzi. Cały czas. Pies to tylko Pies i pomimo swojego super wyszkolenia, mogą być sytuacje, w których zadziała najpierw instynt a dopiero potem do czerepu dotrze komenda. Ktoś, kto celowo ryzykuje takie sytuacje jest co najmniej nieodpowiedzialny. A już szczególnie w busie, gdzie siła rzeczy jest się na małej powierzchni. I gdzie normalnie pies, próbowałby się wycofać, tu nie będzie miał takiej możliwości. Nie trzeba specjalnej wyobraźni i wielkiej wiedzy, żeby zauważyć, że to TYLKO zwierze. I dlatego nie pojmuje, jak można miec tak ciasny umysł, żeby tego nie zrozumieć. zapewnienia o super wyszkoleniu i panowaniu nad psem już wielokrotnie skonczyły się ruwająca sierścią. I, o ironio, wcale nie z winy moich nieogarniętych piesków. :roll:
a_niusia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='evel']Sezon ogórkowy mamy, to se można pochrzanić o głupotach, nie? A serio - każdy ma swoje zdanie i je jakoś tam wyraża, od tego jest forum ;) Dla mnie pies ma mieć kaganiec na mordzie w komunikacji z paru powodów, dla kogoś innego nie - spoko, a jak coś się stanie to może być niewesoło, ale jeśli ktoś się z tym liczy to co można więcej zrobić? Chyba nic, bo każdy swój rozum ma i zrobi co zechce tak czy siak i tyle ;)[/QUOTE] no jakos:))) a przez to, ze moj pies tego kaganca nie ma niektorzy nawet wspolczuja mojemu facetowi hahahahaha
omry Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='evel']Sezon ogórkowy mamy, to se można pochrzanić o głupotach, nie? A serio - każdy ma swoje zdanie i je jakoś tam wyraża, od tego jest forum ;) Dla mnie pies ma mieć kaganiec na mordzie w komunikacji z paru powodów, dla kogoś innego nie - spoko, a jak coś się stanie to może być niewesoło, ale jeśli ktoś się z tym liczy to co można więcej zrobić? Chyba nic, bo każdy swój rozum ma i zrobi co zechce tak czy siak i tyle ;)[/QUOTE] DOKŁADNIE! :klacz:
rika Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='a_niusia']no jakos:))) a przez to, ze moj pies tego kaganca nie ma niektorzy nawet wspolczuja mojemu facetowi hahahahaha[/QUOTE] Przykro mi, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ale to nie mój problem :lol: i nie- nie współczuję mu z tego powodu, a z tego najbardziej oczywistego, który zrozumiał każdy, poza Tobą :eviltong: To smutne, że próbujesz z innych robić głupków, podczas gdy najbardziej wygłupiasz się Ty... :roll:
Unbelievable Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']dopiero teraz? Ja tam obstawiam ze to już ładnych kilka lat temu ;)[/QUOTE] ale ja mówię o was, a nie o aniusi :)
a_niusia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 dobra, zajebisie:))) ale to nie zmienia faktu, ze i tak nie zamierzam przestrzegac przepisow dotyczacych kaganca jak i rozmaitych innych przepisow:)))
asiak_kasia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Unbelievable']ale ja mówię o was, a nie o aniusi :)[/QUOTE] serio? W zyciu bym na to nie wpadła :diabloti: W przeciwieństwie co do niektórych mam ciut dystansu i nie mam problemu z tym, że komuś się nie podoba moja osoba ;)
Unbelievable Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']serio? W zyciu bym na to nie wpadła :diabloti: W przeciwieństwie co do niektórych mam ciut dystansu i nie mam problemu z tym, że komuś się nie podoba moja osoba ;)[/QUOTE] :mdleje: nie mam zielonego pojęcia po co dorabiasz sobie do tego ideologię. Po prostu dla mnie odstawiacie straszną dzieciniadę ;) można by sobie znaleźć jakiś inny temat niż niezaprzeczalna zajebistość aniusi, serio
asiak_kasia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Unbelievable']:mdleje: nie mam zielonego pojęcia po co dorabiasz sobie do tego ideologię. Po prostu dla mnie odstawiacie straszną dzieciniadę ;) można by sobie znaleźć jakiś inny temat niż niezaprzeczalna zajebistość aniusi, serio[/QUOTE] Boże, Boże,Bożenko...jaką znowu ideologię? :lol:
Unbelievable Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']Boże, Boże,Bożenko...jaką znowu ideologię? :lol:[/QUOTE] [quote name='asiak_kasia'] W przeciwieństwie co do niektórych mam ciut dystansu i nie mam problemu z tym, że komuś się nie podoba moja osoba ;)[/QUOTE] wtf? ja nie mam dystansu, czy aniusia nie ma? a może ty masz i się chwalisz, albo nie masz i udajesz? :evil_lol: po prostu nie mam pojęcia po co to napisałaś, bo to totalnie nie na temat, albo ja nie rozumiem : P
a_niusia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ja nie mam dystansu!!! wszyscy inni pisza "z humorem i przymruzeniem oka":))
asiak_kasia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Unbelievable']wtf? ja nie mam dystansu, czy aniusia nie ma? a może ty masz i się chwalisz, albo nie masz i udajesz? :evil_lol: po prostu nie mam pojęcia po co to napisałaś, bo to totalnie nie na temat, albo ja nie rozumiem : P[/QUOTE] aaa juz rozumiem. Odpisałas, że Twój post odnosił się do nas, zakładam, że do mnie również, wiec odpisałam, że to nie teraz "dogo" sięgnęło dna, ino juz dużo wcześniej. Taki żarcik. I dodałam, że po prostu mam trochę dystansu i umiem żartować z siebie tez. Ani do Ciebie, ani do anusi, ani do nikogo konkretnego nie piałam. Chyba musze zaprzestać korzystania z dogo i ogarniania nowych projektów, bo mało precyzyjnie zaczynam się wyrażać. :shake:
Recommended Posts