Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieszkam pomiędzy Dębicą a Mielcem i najczęściej jeżdżę z moją "bandą" do Dębicy do lecznicy Suvet na ul. Wielopolskiej - weterynarze z dobrym podejściem do zwierząt i ich właścicieli, rozsądne ceny za usługi oraz długi czas otwarcia.

Jeżeli chodzi o Centaura w Mielcu, to przychodnia znana jest z wysokich cen ale i z wysokiej jakości usług; gabinet wyposażony jest super... a p. Tomek ma wiedzę i umie z niej korzystać, trzeba tylko się z nim umówić. Z trudnymi przypadkami tylko do p. Tomka!

• 2 weeks later...
Posted

My chodzimy do lecznicy Elzawet ( na ulicy partyzantów) i chwalę sobie;)
Pani Dorota ma świetne podejście do psów ( sama ma hodowlę) cenowo jest baardzo fajna:evil_lol: więc ogólnie polecam.
Dodam tylko, że ja ( na szczęście) z moimi psiurkami chodzę do weta na szczepienia, odrobaczenia i takie tam profilaktyczne sprawy, bo tryskają zdrowiem;)
Jednak jak zdecydowałam się na sterlizację mojej Majki to poszłam do Centaura i zabieg wykonał pan Tomek. Świetnie się spisał psicy nic nie było i dalej nie jest:multi:;)

Posted

Cześć wszytskim, mam pytanie właśnie co do Centaura, ile kosztuje wizyta? Niestety nie mam psa ale musze iść ze świnką, jednak obawiam się kosztów o których mówicie.
A czy któraś może powiedzieć coś o wecie na działkach?
Pozdrawiam ;)

Posted

Jak byłam z królikiem na kontroli to wzięła 5 zł, ale szczegółowo wszystko popatrzyła.
A co do weta na działkach nie polecam. Schrzanili kastracje psa dziadka i ogólnie jak mój pies miał krwiaka wymyślili jakieś tabletki dla niego na raka. Od razu stwierdziła że to rak. poszłam do centaura i pierwsze jak zobaczyła krwiak.

• 1 year later...