Guest papillonek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Świetne filmiki :) Patrzę,że zabawa w podgryzanie to rozrywka nie tylko Soni :) Też żałuję,że nie mam więcej psów,bo byłyby świetnymi kompanami ,a tak to wszystko na mojej głowie,łącznie z wyrzutnią piłek :P Quote
Guest papillonek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 No nie mogę ta mała jest świetna :loveu: PS.Myślałam ,ze Suri ma jakąś kamizelkę :lol: Quote
Angelka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='papillonek']No nie mogę ta mała jest świetna :loveu: PS.Myślałam ,ze Suri ma jakąś kamizelkę :lol:[/QUOTE] Hahaha dobre :) Małej już nie ma poleciała do Hiszpanii ćwiczyć agility z nowa rodzinką :) Quote
Guest papillonek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 O bardzo fajnie my już mamy frisbee ,przyszło dzisiaj :D A jak idzie Suri,dalej ćwiczycie agi i frisbujecie???? Quote
Angelka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Na razie to musimy schudnąć bo się jej przytyło na tej karmie puppy ;) i pogoda musi wrócić bo koszmar za oknem. Ćwiczę z maluchami klikerem. Quote
Guest papillonek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A ile jeszcze nie ma domków??? Sonia nie lubi tego plastikowego frisbee ,woli swojego gumowego ringa :( Quote
Recommended Posts