AMFI Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 OK blaira zdziwiły mnie wypowiedzi [quote]Ten pies to ewidentnie był staffik.[/quote] Quote
blaira Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='AMFI']OK blaira zdziwiły mnie wypowiedzi [quote]Ten pies to ewidentnie był staffik.[/quote][/quote] no wlasnie mnie tez , chociaz juz wczesniej napisaalm ze te skojazenie mieszane :-? Quote
_dingo_ Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Co się dziwicie, ja mam niewyparzoną gębę i co w sercu to na języku :D Wydało mi się po prostu że to staffik, jakoś w to uwierzyłem :D Ale za mało szczyli widziałem żeby się autorytatywne wypowiadać. 8) Ale są kolejne kwiatki z allegro: Cytuję: "CHCIAŁEM ZAPOWIEDZIEĆ MIOT STAFIKÓF.PRZEWIDYWANE URODZINY SZCZENIAKÓW TO OKOŁO 10 KWIETNIA .MOJA SUKA NIE POSIADA RODOWODU ALE KRYŁEM JĄ PSEM Z RODOWODEM. AKTUALNE ZDJĘCIA PSÓW SĄ PONIŻEJ DAŁEM RÓWNIEZ ZDJĘCIA SUCZKI Z POPRZEDNIEGO MIOTU KTÓRA SOBIE ZOSTAWIŁEM. OCZYWISCIE JEST PO TYM SAMYM OJCU" Fajnie, nie ? Quote
staff-ka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='AMFI']To w końcu staffik czy amstafo-staffik??? Napiszcie coś fachury zamiast przewracać oczami... :-?[/quote] - bo EWIDENTNIE to zaduze słowo,ale nie chce sie wymadrzać :wink: :lol: :lol: - dlatego wolę :roll: oczami :wink: Quote
Recommended Posts