rotek_ Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 odpisuję na maile i pw....ogonek witaj wśród żywych:) Quote
NikaEla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='_ogonek_'] PS. Nie ma nikt do odsprzedania w miarę dobrego telefonu? :( Musiałam tymczasowo pożyczyć id brata, ale tak to jestem bez...[/QUOTE]na jakimś bazarku widziałam, ale nie tani Quote
_ogonek_ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nikaragua, podaj linka jak znajdziesz. Ta, po lenistwie to dobrze powiedziane, ale jednak tu byłam, chociaż nie tak realnie jk teraz ;) Dzisiaj do schroniska przyjechały 4 psy... masakra, adopcje stoją, w tym miesiącu byly tylko 2, byłyby 4 ale 2 psy wróciły. Wrócił Miko, z powodu ogrodzenia, nie było to winą psa i Boss, a'la Hendrix, natura haszczaka w mieszkaniu stała się nie do zniesiena. No i dupa... Aktualne ogłoszenia mają jedynie: Arli, Stupi, Nero... allegra są i nic więcej... kto pomoże? podeślę wszystko jak na tacy, tekst, zdjęcia, tytuł... niech ktoś da znać i ogłosi chociaż na 5, 10 portalach :placz: Quote
NikaEla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='_ogonek_']Nikaragua, podaj linka jak znajdziesz. [/QUOTE]chyba tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/211322[/url] Quote
_ogonek_ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Nikaragua']chyba tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/211322[/url][/QUOTE] dzieki, juz zajrzalam :) Quote
NikaEla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='_ogonek_'] kto pomoże? podeślę wszystko jak na tacy, tekst, zdjęcia, tytuł... niech ktoś da znać i ogłosi chociaż na 5, 10 portalach :placz:[/QUOTE] mogę zrobić allegro dla 3-4 psów Quote
Wiwi Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dziewczyny jak potrzebna pilnie pomoc, to ślijcie prośby na maila, bo na dogo to teraz jestem baaardzo rzadko :( wyślijcie jakiegoś psiaka na maila to go ogłoszę na paru portalach Quote
NikaEla Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Nikaragua']mogę zrobić allegro dla 3-4 psów[/QUOTE] tylko tekst+zdjecia+ nr kontaktowy poprosze Quote
_ogonek_ Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nikaragua, tylko, że allegra wustawia rotek ze schroniska, a alegratki czy ze 3-4 gumtree wrocławskie dałabyś radę? Daję gotowce (tekst, foty, tytuł). Wiwi, jutro podeślę ci cosik ;) Quote
NikaEla Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='_ogonek_']Nikaragua, tylko, że allegra wustawia rotek ze schroniska, a alegratki czy ze 3-4 gumtree wrocławskie dałabyś radę? Daję gotowce (tekst, foty, tytuł). [/QUOTE]nie umiem, w ogóle nie znam tych stron ogłoszeniowych bo z internetem to ja tak sobie obyta jestem, kilka stron mam zapisanych, a po innych nie szukam Quote
mari23 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='_ogonek_']Nikaragua, podaj linka jak znajdziesz. Ta, po lenistwie to dobrze powiedziane, ale jednak tu byłam, chociaż nie tak realnie jk teraz ;) Dzisiaj do schroniska przyjechały 4 psy... masakra, adopcje stoją, w tym miesiącu byly tylko 2, byłyby 4 ale 2 psy wróciły. Wrócił Miko, z powodu ogrodzenia, nie było to winą psa i Boss, a'la Hendrix, natura haszczaka w mieszkaniu stała się nie do zniesiena. No i dupa... Aktualne ogłoszenia mają jedynie: Arli, Stupi, Nero... allegra są i nic więcej... kto pomoże? podeślę wszystko jak na tacy, tekst, zdjęcia, tytuł... niech ktoś da znać i ogłosi chociaż na 5, 10 portalach :placz:[/QUOTE] czy ten średzki foksterier przyjechał? z ogłoszeń potrafię tylko allegro.... tak więc niestety nie potrafię pomóc :( ale.... poproszę kogoś, kto potrafi ;) Quote
Havanka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='mari23']czy ten średzki foksterier przyjechał? z ogłoszeń potrafię tylko allegro.... tak więc niestety nie potrafię pomóc :( ale.... poproszę kogoś, kto potrafi ;)[/QUOTE] To chyba o mnie chodzi. Do niedzieli jestem zarżnięta robotą. Ale można mi podsyłać po trochu psiaczki. Będę robić ogłoszenia w trakcie przerw w pracy. Quote
_ogonek_ Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 mari, jest, w poniedziałek na 13 ma wizytę u fryzjera. wczoraj go wykąpałyśmy i wyczesałyśmy. [B]Wiecie ile mamy psów? 31 ... Masakra... A to początek...wakacji :([/B] Quote
_ogonek_ Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [B] [/B] [INDENT] ZAPRASZAM NA BAZAREK - ROKI W DOMU, DŁUG POZOSTAŁ - HELP! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210263-Mix-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Rokiego-%28ksi%C4%85%C5%BCki-archiwalne-numery-MP-bi%C5%BCu-obrazy%29PRZED%C5%81U%C5%BBAM-31.07?p=17149853#post17149853"]http://www.dogomania.pl/threads/2102...3#post17149853[/URL] [/INDENT] Quote
_ogonek_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nie ma chętnych do pomocy.... Szansę na dom mają tylko 2 psiaki, nie zapeszam, ale tak to telefonów nie ma :( Czy naprawdę nikt nie jest w stanie zrobić choć jednego ogłoszenia prócz allegro? Gdziekolwiek... Quote
lukles6 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja mogę porobić ogłoszenia-co prawda nigdy nie robiłam, ale chyba zbyt skomplikowane to nie jest ;) Quote
Havanka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='_ogonek_']Nie ma chętnych do pomocy.... Szansę na dom mają tylko 2 psiaki, nie zapeszam, ale tak to telefonów nie ma :( Czy naprawdę nikt nie jest w stanie zrobić choć jednego ogłoszenia prócz allegro? Gdziekolwiek...[/QUOTE] Kilka postów wyżej proponowałam swoją pomoc, ale moja propozycja została niezauważona. Quote
Ingrid44 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Havanka']Kilka postów wyżej proponowałam swoją pomoc, ale moja propozycja została niezauważona.[/QUOTE] Cioteczki z Uciechowa chyba mozno zakrecone bo jest zbyt duzo pieskow na takie malenkie Schronisko:shake::roll::shake: Quote
_ogonek_ Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Havanka']Kilka postów wyżej proponowałam swoją pomoc, ale moja propozycja została niezauważona.[/QUOTE] Havanka, przepraszam cię bardzo, rzeczywiście przeoczyłam :oops:... Mogę prosić o maila, czy wolisz na pw? Diggery, witajcie :lol:, dowiedziałam się ostatnio jakie to przeboje wyszły z tym imieniem :diabloti:. To nie jest trudne, wręcz banalne ;) Tak jak dodawanie ogłoszenia w stylu sprzedam to i to, ale w dziale zwierzęcym. Z reguły wszystko na portalach jest tak czytelne, iż nie trzeba się wysilać, ale czasu to trochę chłonie. [B]Dzisiaj przyjechała kolejna sunia, została tak po prostu przywiązana do metalowego słupka w Świdnicy :([/B] Psów 32... Ostatni raz ponad 30 psów mieliśmy w lutym br. Quote
_ogonek_ Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Radek']Ojej, ale macie dużo psiaków:([/QUOTE] masakrycznie dużo... muszę ogarnąć teraz które psy komu podsyłam, bo się znowu pogubię... 32 psy do ogłaszania... dramat jakiś,... chyba się pochlastam.... Quote
lukles6 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 To Koparki czekają na przydzielenie im jakichś piesków do ogłoszenia ;) Quote
_ogonek_ Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 luzik, podeślę ochotnikom psiaki do ogłaszania, dajcie mi czas do jutra, wieczorkiem się postaram ;) Quote
Magdina Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 moge porobic ogłoszenia na np w autogiełdzie druk i internet bo mam tam abonament:) ale potrzebuje info o psach i fotke bo nie jestem w stanie przebic sie przez wszystkie wątki Quote
Recommended Posts