Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']Patrzyłam na ranking z 51 miejsca z ilością głosów 71 wskoczyliśmy na 33, z ilością 146 ! :multi:
Glosujcie kochani![/QUOTE]

jak ja głosowałam, było to miejsce 78 !
bierzmy się do "propagandy" ! ;)

no i jeszcze z maila służbowego zagłosuję:cool3:

Posted

jeseśmy na 27 miejscu!!!! dzisiaj zdobyliśmy ponad 100głosów..jak tak dalej pójdzie nawet eśli niewygramy to i tak będziemy w czołówce, ale i tak trzeba być dobrej myśli...znajomi obdzwonieni

Posted

Damy radę. Trzeba się niestety nagimnastykować, ale może chociaż na 5 miejsce wskoczymy...
Byłoby naprawdę fajnie, bo ktoś by wreszcie o nas usłyszał.
O Uciechowie nie wie spora część mieszkańców miast oddalonych o kilka km od niego...

Posted

[quote name='Ingrid44']Niesamowite ze ludzie blisko mieszkajacy nie wiedza o Schronisku. Szkoda ze nigdy nie ma pieniedzy na jakas reklame .[/QUOTE]
Nie mówię, że wszyscy, ale jakiś odsetek jednak jest...
Najwięcej dają nam ogłoszenia internetowe. Fakt, że zdarza się, iż przyjeżdża ktoś i mówi że szuka pieska np. do stróżowania, ale wiecie jak to jest... Adopcje prawdę powiedziawszy stanęły , ale czekam z niecierpliwością na moment kiedy ludzie zaczną się bić o psiaki :D

Posted

toffik wrócił, sąsiedzi pana który adoptował psiaka, nie dawali mu żyć:(
pies tylko szczeknął jak ktoś przechodził po klatce schodowej i policja odrazu była wzywana....koszmar i ludzka głupota

Posted

sam właściciel toffika jest zawiedziony, pies zaczął mu już uffać, Toffik leżał u niego na kolanach, niestety sąsiedzi byli nastawieni wrogo...
jutro pan przyjedzie odwiedzić psiaka...

jak tam agiltowanie????? nasz wet też został w to wkręcony...swoim kolegom ze studiów już rozesłał wieści żeby głosowali na uciechów, siostrze dam ulotki z instrukcją "jak głosować", ona pracuje w recepcji na siłowni, więc tam masa osób się przewija a ona wszystkim wciska materiały schroniska:D
ludzie którzy od nas adoptowali psy już zwerbowani
dzisiaj do domu pojechała Dżena więc nowym właścicielom także dałam ulotki;)
od wczoraj mam kociego tymczasa, ludzie którzy go przywieźli do schroniska także obiecali pomóc w głosowaniu

Posted

Nieźle nam idzioe!
My chyba najbarziej pniemy się w górę... Z 78 miejsca na 13...
:multi:
Proszę Was agitujcie znajomych, rodzinę!!! Damy radę, niech świat wreszcie o nas usłyszy!

Posted

Tak mi przykro ze Toffik wrocil do Schroniska :(

Co za wredoty mieszkaja w tym bloku.

Wlasnie bylam na stronie Tesco i widze ze jestesmy na 13 miejscu. Calkiem niezle ale wciaz daleko. Nie moglam uwierzyc jak cioteczki z Zamoscia wziely sie za robote.
Zamosc byl w ogonie a teraz jest na pierwszym miejscu. Mamy jeszcze czas, najwazniejsze zeby byly glosy caly czas bo czasami tak bywa ze wszyscy na hura glosuja na poczatku a pozniej spadaja bo juz nie maja glosow.

Posted

[quote name='Ingrid44'] Mamy jeszcze czas, najwazniejsze zeby byly glosy caly czas bo czasami tak bywa ze wszyscy na hura glosuja na poczatku a pozniej spadaja bo juz nie maja glosow.[/QUOTE]
My będziemy cały czas głosować i agitować ludzi!

Posted

[quote name='_ogonek_']:( :( :(
Szkoda gadać...
A policja co na to, że była wzywana co rusz? Przecież to też były bezcelowe wezwania...
Boooże...[/QUOTE]
Szkoda że Pan nie umie sobie sąsiadów wychować:( Musiałby do mnie na lekcje przyjechać:) U mnie do całkiem niedawna były tylko moje dwa szczekacze, a uwierzcie że drą japy o kazdy szmer. Darły papy i te co na Dt były, jak jedno zaczeło to po kolejno odlicz i tak przez godzinę. Sąsiedzi Ci "anty" kiedy ich mijałam to mamroczeli pod nosem" jak mozna psa w domu trzymac , same zarazki"... Albo " snu to jak na lekarstwo w tym bloku"... Ja na to, że znam swietny srodek na sen i nawet zapisac mogę, hihi
Teraz u mnie sa moje dwa japacze, na przeciwko sunia, co tez lubi, na pierwszym ratlerek ujadacz, na drugim yorczek o piskliwym jazgocie:):) Także jak moje zaczną, to się na drugim piętrze kończy, jak na drugim York zacznie to moje dają czadu:):) I Ci "anty" mają już mega przechlapane hi hi
Ot, napisałam dla poprawienia nastroju:)
A Tofficzkowi życzę z całego serca domu z lepszymi sąsiadami.
Ps- u mnie policja dwa razy była i uprzejmie prosili, ale szans nie mają. Dwaj panowie policjanci adoptowali psiaki za moim pośrednictwem:) Oni wiedzą że Przegadać się nie dam, bo znają moje podejście do psów i to ja ich wzywam kiedy psom gdzieś dzieje się krzywda.

Posted

Przychodzę znów nocą i wybaczcie mi że nadużywam, ale w schronie w Ostrowi Maz, jest taki jeden, nawet bez imienia, bez leczenia, mokry, wyłysiały ktoś:( i pomyślałam, że ocelaniem jego zycia byłby choć lepszy schron:(
Zajrzyjcie proszę do niego:(:( Mi serce pęka no:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie-wy%C5%82ysienia-ko%C5%82tuny-rany!-W-schronisku-w-Ostrowi-Maz[/url].

Posted

Wlasnie byalam na froncie i widzialam . Wspielismy sie na 12 miejsce. Ciagle potrzeba glosow .

Bardzo mi zal Toffika :( On jest sliczny, wiec moze ktos do domu z ogrodkiem sie nim zainteresuje.

Posted

hurra!!!! :)
kurcze, zawsze jak mnie nie ma to mają miejsce takie cuda....
A wczoraj jeszcze Dżena pojechała! :)
Strona się zaktualizuje, potem. Teraz odrabiam lekcje. Teoretycznie :P