mari23 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='_ogonek_']Patrzyłam na ranking z 51 miejsca z ilością głosów 71 wskoczyliśmy na 33, z ilością 146 ! :multi: Glosujcie kochani![/QUOTE] jak ja głosowałam, było to miejsce 78 ! bierzmy się do "propagandy" ! ;) no i jeszcze z maila służbowego zagłosuję:cool3: Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Musimy dac rade, w koncu mamy znajomych a znajomi maja znajomych i rodzine :) :) :) Bylam sprawdzic i jestesmy na 27 miejcu . Powoli pniemy sie w gore :lol: Quote
rotek_ Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 jeseśmy na 27 miejscu!!!! dzisiaj zdobyliśmy ponad 100głosów..jak tak dalej pójdzie nawet eśli niewygramy to i tak będziemy w czołówce, ale i tak trzeba być dobrej myśli...znajomi obdzwonieni Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja tez wysylam link do glosowania wszystkim polskomowiacym znajomym u siebie. :) Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Damy radę. Trzeba się niestety nagimnastykować, ale może chociaż na 5 miejsce wskoczymy... Byłoby naprawdę fajnie, bo ktoś by wreszcie o nas usłyszał. O Uciechowie nie wie spora część mieszkańców miast oddalonych o kilka km od niego... Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Niesamowite ze ludzie blisko mieszkajacy nie wiedza o Schronisku. Szkoda ze nigdy nie ma pieniedzy na jakas reklame . Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Ingrid44']Niesamowite ze ludzie blisko mieszkajacy nie wiedza o Schronisku. Szkoda ze nigdy nie ma pieniedzy na jakas reklame .[/QUOTE] Nie mówię, że wszyscy, ale jakiś odsetek jednak jest... Najwięcej dają nam ogłoszenia internetowe. Fakt, że zdarza się, iż przyjeżdża ktoś i mówi że szuka pieska np. do stróżowania, ale wiecie jak to jest... Adopcje prawdę powiedziawszy stanęły , ale czekam z niecierpliwością na moment kiedy ludzie zaczną się bić o psiaki :D Quote
rotek_ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 toffik wrócił, sąsiedzi pana który adoptował psiaka, nie dawali mu żyć:( pies tylko szczeknął jak ktoś przechodził po klatce schodowej i policja odrazu była wzywana....koszmar i ludzka głupota Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 :( :( :( Szkoda gadać... A policja co na to, że była wzywana co rusz? Przecież to też były bezcelowe wezwania... Boooże... Quote
rotek_ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 sam właściciel toffika jest zawiedziony, pies zaczął mu już uffać, Toffik leżał u niego na kolanach, niestety sąsiedzi byli nastawieni wrogo... jutro pan przyjedzie odwiedzić psiaka... jak tam agiltowanie????? nasz wet też został w to wkręcony...swoim kolegom ze studiów już rozesłał wieści żeby głosowali na uciechów, siostrze dam ulotki z instrukcją "jak głosować", ona pracuje w recepcji na siłowni, więc tam masa osób się przewija a ona wszystkim wciska materiały schroniska:D ludzie którzy od nas adoptowali psy już zwerbowani dzisiaj do domu pojechała Dżena więc nowym właścicielom także dałam ulotki;) od wczoraj mam kociego tymczasa, ludzie którzy go przywieźli do schroniska także obiecali pomóc w głosowaniu Quote
rotek_ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Mamy 13 miejsce!!!!!!!!!!!! Ale i tak nam sporo brakuje proszę proście znajomych o głosy Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nieźle nam idzioe! My chyba najbarziej pniemy się w górę... Z 78 miejsca na 13... :multi: Proszę Was agitujcie znajomych, rodzinę!!! Damy radę, niech świat wreszcie o nas usłyszy! Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tak mi przykro ze Toffik wrocil do Schroniska :( Co za wredoty mieszkaja w tym bloku. Wlasnie bylam na stronie Tesco i widze ze jestesmy na 13 miejscu. Calkiem niezle ale wciaz daleko. Nie moglam uwierzyc jak cioteczki z Zamoscia wziely sie za robote. Zamosc byl w ogonie a teraz jest na pierwszym miejscu. Mamy jeszcze czas, najwazniejsze zeby byly glosy caly czas bo czasami tak bywa ze wszyscy na hura glosuja na poczatku a pozniej spadaja bo juz nie maja glosow. Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Ingrid44'] Mamy jeszcze czas, najwazniejsze zeby byly glosy caly czas bo czasami tak bywa ze wszyscy na hura glosuja na poczatku a pozniej spadaja bo juz nie maja glosow.[/QUOTE] My będziemy cały czas głosować i agitować ludzi! Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='_ogonek_']My będziemy cały czas głosować i agitować ludzi![/QUOTE] Ja tez to robie :) Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Ingrid44']Ja tez to robie :)[/QUOTE] Ingrid, jesteś niezastąpiona :loveu: Quote
Edi100 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='_ogonek_']:( :( :( Szkoda gadać... A policja co na to, że była wzywana co rusz? Przecież to też były bezcelowe wezwania... Boooże...[/QUOTE] Szkoda że Pan nie umie sobie sąsiadów wychować:( Musiałby do mnie na lekcje przyjechać:) U mnie do całkiem niedawna były tylko moje dwa szczekacze, a uwierzcie że drą japy o kazdy szmer. Darły papy i te co na Dt były, jak jedno zaczeło to po kolejno odlicz i tak przez godzinę. Sąsiedzi Ci "anty" kiedy ich mijałam to mamroczeli pod nosem" jak mozna psa w domu trzymac , same zarazki"... Albo " snu to jak na lekarstwo w tym bloku"... Ja na to, że znam swietny srodek na sen i nawet zapisac mogę, hihi Teraz u mnie sa moje dwa japacze, na przeciwko sunia, co tez lubi, na pierwszym ratlerek ujadacz, na drugim yorczek o piskliwym jazgocie:):) Także jak moje zaczną, to się na drugim piętrze kończy, jak na drugim York zacznie to moje dają czadu:):) I Ci "anty" mają już mega przechlapane hi hi Ot, napisałam dla poprawienia nastroju:) A Tofficzkowi życzę z całego serca domu z lepszymi sąsiadami. Ps- u mnie policja dwa razy była i uprzejmie prosili, ale szans nie mają. Dwaj panowie policjanci adoptowali psiaki za moim pośrednictwem:) Oni wiedzą że Przegadać się nie dam, bo znają moje podejście do psów i to ja ich wzywam kiedy psom gdzieś dzieje się krzywda. Quote
Edi100 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Przychodzę znów nocą i wybaczcie mi że nadużywam, ale w schronie w Ostrowi Maz, jest taki jeden, nawet bez imienia, bez leczenia, mokry, wyłysiały ktoś:( i pomyślałam, że ocelaniem jego zycia byłby choć lepszy schron:( Zajrzyjcie proszę do niego:(:( Mi serce pęka no:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie-wy%C5%82ysienia-ko%C5%82tuny-rany!-W-schronisku-w-Ostrowi-Maz[/url]. Quote
_ogonek_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Edi, podziwiam :D Pewnie masz baaardzo wesoło. Szkoda mi Tofika... Ten psiak może już nie znaleźć domu :( Quote
_ogonek_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Wieści z frontu! Uciechów ma miejsce 12 ! Z ilością 673 głosów. Musimy mieć drugie tyle żeby dostać się do czołówki. Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Wlasnie byalam na froncie i widzialam . Wspielismy sie na 12 miejsce. Ciagle potrzeba glosow . Bardzo mi zal Toffika :( On jest sliczny, wiec moze ktos do domu z ogrodkiem sie nim zainteresuje. Quote
rotek_ Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 kazan właśnie pojechał do domu, trafił wspaniale! oby więcej takich ludzi chodziło po ziemi to świat byłby lepszy Quote
_ogonek_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 hurra!!!! :) kurcze, zawsze jak mnie nie ma to mają miejsce takie cuda.... A wczoraj jeszcze Dżena pojechała! :) Strona się zaktualizuje, potem. Teraz odrabiam lekcje. Teoretycznie :P Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ciesze sie z kazdej adopcji:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts