Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Czytam tu jak wszyscy zachwycają sie wystającym języczkiem yorków. Sama mam yorka 10 tyg i wystaje mu czubek języczka. Zastanawiam sie tylko czy to normalne czy jakas wada!!! Nigdzie nie znalazłam nic na ten temat. Kocham mojego maluszka tylko zastanawiam sie czy to norma tej rasy czy wada!!!???!!!:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='LakusiowaPani']Witam. Czytam tu jak wszyscy zachwycają sie wystającym języczkiem yorków. Sama mam yorka 10 tyg i wystaje mu czubek języczka. Zastanawiam sie tylko czy to normalne czy jakas wada!!! Nigdzie nie znalazłam nic na ten temat. Kocham mojego maluszka tylko zastanawiam sie czy to norma tej rasy czy wada!!!???!!!:roll::roll::roll:[/quote]

Jeśli ma wadę zgryzu (przodozgryz) to języczek może mu wystawać.
Jakby nie patrzeć to wada, ale od tego się nie umiera :lol:.

Posted

[quote name='LakusiowaPani']Witam. Czytam tu jak wszyscy zachwycają sie wystającym języczkiem yorków. Sama mam yorka 10 tyg i wystaje mu czubek języczka. Zastanawiam sie tylko czy to normalne czy jakas wada!!! Nigdzie nie znalazłam nic na ten temat. Kocham mojego maluszka tylko zastanawiam sie czy to norma tej rasy czy wada!!!???!!!:roll::roll::roll:[/quote]
Mojemu też często wystaje kawałek języczka;););)

• 2 weeks later...