Kenduś Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 olcha, jedziesz do USA po cziłkę? :cool3: :lol:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 jupii! :multi: Pogoda u nas piękna! Poszliśmy z Kendusiem na dłuuuugi spacer :loveu: ============================ Kenduś i panorama miasta :lol:
Loona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nie cieszcie się tak :P Figaro też jest odważnym zwierzątkiem i wychodzi na spacery nagusieńki. Nie ma go trochę dłużej niż trzy minuty, ale zawsze. A w razie coś to podsikuje meble :oops: ehh... psia natura... Ale i tak jest słodki :loveu:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 dzięki [B]dorbin[/B], model i fotograf bardzo się starali :lol: :cool1: [B]Loona[/B], no to masz wesoło...:roll: Kendek nigdy nie obsikiwał mebli, chyba bym go udusiła :mad: w razie potrzeby leży ręczniczek, a Kendek juz wie, co z nim zrobić :razz:
olcha Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Kenduś']jupii! :multi: Pogoda u nas piękna! Poszliśmy z Kendusiem na dłuuuugi spacer :loveu: ######################################### Kenduś i panorama miasta :lol:[/quote] Jakie słodziutkieeeee. Interesuje mnie ile wynosi dłuuuuugi spacerek :lol: ?? [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Maxi/362heartglasses.gif[/IMG]
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 no, eee.... 1 godzina i 37 minut :roll: było sliczne słoneczko, a łapki i tak przymarzały mu do ulicy :mad:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Ta godzina i 37 min. to sukces po tym, co było do tej pory (4-5 minut :roll: ) [B]Kendak i Kadzielnia :loveu: [/B] =================================
olcha Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jak długo :crazyeye: Kenduś moim guru :modla: Ale fajnie wyszedł! Heheh jakby był większy od "góry" brytan :lol: . U nas też już mrozy odeszły. Ale na sapcerki nikt nadal ochoty nie ma :roll: Słyszeliście, że od wtorku znów zapowiadają mrozy...nawet do -40!!! Więc korzystajcie ze spacerków.
olcha Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nie pamiętam skąd to skopiowałam :hmmmm: I jeśli łamię zasadę wulgaryzmów to usunę ale narazie jest :evil_lol: [IMG]http://pa.labfoto.pl/photos/p/a/a/aa7c6010f0cb4e946de8d98b8b5a1359-1113445.jpg[/IMG]
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [B]Jak długo :crazyeye: Kenduś moim guru :modla:[/B] taaak :cool1: pomogły mu w tym "kobiece" zapaszki rozproszone tu i ówdzie :evil_lol: [B]U nas też już mrozy odeszły. Ale na sapcerki nikt nadal ochoty nie ma :roll:[/B] uuuu ja tu już widzę winę pańciuchny :diabloti: :razz: :lol: :eviltong: [B]Słyszeliście, że od wtorku znów zapowiadają mrozy...nawet do -40!!! Więc korzystajcie ze spacerków.[/B] nawet nie strasz, bo będę strajkować :angryy: jeszcze nie wiem, gdzie się udam, ale napewno :roll:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='olcha']Nie pamiętam skąd to skopiowałam :hmmmm: I jeśli łamię zasadę wulgaryzmów to usunę ale narazie jest :evil_lol: [/quote] tą fotkę wstawiałam parę stron wcześniej :evil_lol: skleroza... w tak młodym wieku? :eviltong: wiesz ja jestem "stara" (ktoś mi tak ostatnio napisał :eviltong: ) ale mnie się to nie zdarza... :razz:
olcha Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Kenduś']tą fotkę wstawiałam parę stron wcześniej :evil_lol: skleroza... w tak młodym wieku? :eviltong: wiesz ja jestem "stara" (ktoś mi tak ostatnio napisał :eviltong: ) ale mnie się to nie zdarza... :razz:[/quote] O cholera! Wiedziałam, że gdzieś ją już widziałam :oops: :oops: :oops:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='olcha'][B][COLOR=red]O cholera[/COLOR][/B]! Wiedziałam, że gdzieś ją już widziałam :oops: :oops: :oops:[/quote] no to już jest wulgaryzm! :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong:
olcha Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Kenduś']no to już jest wulgaryzm! :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong:[/quote] Kenduś proszę nie zgłaszaj sklerotyczki do admina :lol:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='olcha']Kenduś proszę nie zgłaszaj sklerotyczki do admina :lol:[/quote] aaaa... poznaj moja dobroć...niechaj będzie! :lol: :eviltong:
Loona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nio niestety, mam ciekawie. Ale co poradzic. Przecież nie zabiję :mad: Ale przynajmniej nie strajkuje, jak trzeba wyjśc na siku :p Zwykle idzie z Miką staruszką, tylko, że ona wraca po minucie a on jeszcze sobie biega, wącha itp. Wytrzymała bestia :evil_lol: A ostatnio to naprawdę bestia się z niego zrobiła. Skacze do każdej obcej nogawki :cool3: Ciekawie to wygląda jak taka mała wiewiórka rzuca się na obcych ludzi. :cool1: Prawdziwy demon :evil_lol:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 no to mówiłam Loona, że masz wesoło :lol: Kendek, kiedy bardzo się cieszy też łapie za nogawki, a kiedys z trej radochy "walnął" mnie w łydkę, aż gwiazy zobaczyłam...:mad:
Loona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Kendek to generalnie radosny psiak z tego co tutaj czytam sobie :cool3: Ile on ma latek ?
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 ten przystojniak :loveu: w maju będzie miał 2 lata :cool1:...
Loona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No to jest niewiele starszy od Figara, bo on skończy w lipcu :eviltong: Ale jeśli kendek jest tak samo pocieszny jak Figaro, to musi byc niesamowity :evil_lol:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 z pewnością :evil_lol: Loona, czy Ty w ogóle wstawiałaś tu zdjęcie Twojego przystojniaka? :mad: :razz:
Loona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ja nie potrafię, ale na szczęście Olcha mi pomogła i wstawiła wiele stron temu :eviltong:
Kenduś Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Loona']Ja nie potrafię, ale na szczęście Olcha mi pomogła i wstawiła wiele stron temu :eviltong:[/quote] GDZIE! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :huh: :huh: :huh: :huh: :shocked!: :shocked!: :shocked!:
Loona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No właśnie znaleźc nie mogę, ale to jakoś na początku listopda było chyba... W każdym razie jest śliczny :cool1:
Recommended Posts