olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='kayla']Znam jednego - 23 w kłębie, "bardzo dobra szata" - to cytat z oceny :-D[/quote] Ej no! Jestem złą teściową! Zabraaaniam jakichkolwiek spotkań z moją sunią! p.s. no to ja już nie łapie, Tequila też ma 23 cm wysokości! to jak może być mniejsza? Twój Bono ma przystojniakowe kudełki i wydaje się większy.
kayla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='olcha'] p.s. no to ja już nie łapie, Tequila też ma 23 cm wysokości! to jak może być mniejsza? Twój Bono ma przystojniakowe kudełki i wydaje się większy.[/quote] Moze sie skulil do mierzenia a Tequila stanela na palcach? A tak przy okazji... Olcha juz wie, a inni pewnie jeszcze nie: Bonuskowi urodzily sie 3 siostrzyczki. Zgadnijcie co zrobilam z tej okazji :-)
olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Czyżby.......... w końcu..........:bigcool: lecę sprawdzić.....
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [COLOR=darkorchid][B][U]Droga Teguilo Długa Rybo![/U][/B][/COLOR] :angryy: :evil_lol: [COLOR=black][B]Przykro mi ale kocham dużych i owłosionych lub moja ukochana owca[/B][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Z przykrością muszę stwierdzić, że odbiegasz od standardów :mad: (owłosiony!!!! z inną rasą!!!!! :-o :crazyeye: :mdleje: )[/COLOR] [B]Nie wiem dlaczego ale moja pańcia pochowała gdzieś moich ukochanych :-( [/B] Udam, że nie zrozumiałem aluzji... :eviltong: [B]Poza tym narazie chcę poświęcić się karierze na wybiegach[/B]:lol: [B]nasza znajomość i wspólne zjadanie kapci mogłoby niekorzystnie wpłynąć na moją figurę.[/B] Już widzę, jak wodzisz za mną smutnymi gałkami, kiedy ja podrywam jakąś ładną np. pannę biszkoptównę! Przedstawiam bardziej obrazowo: :buzi: :cry: (to zielone to Ty) [B]Zostańmy przyjaciółmi :evil_lol: związki na odległość, tym bardziej wirtualne (a jeszcze tym bardziej wyimaginowane przez nasze pańcie) nie mają przyszłości. [/B] Jesteś jednak zbyt poważna jak na mój gust :lookarou: [B]Nie chcę też wkraczać między Ciebie a Anetę nie będę umiała dzielić się "małym kogucikiem". [/B] Pańcia wcale nie jest zazdrosna, dlatego jestem "tylko" [B]małym [/B]kogucikiem! :diabloti: :sg168: [B]Poza tym treść Twojego listu może wskazywać, że jesteś powierzchowny (te jasne futerka...). Szukam kogoś kto zgłębił by moją psychikę :cool3: [/B] Wprost przeciwnie, nie świadczy to o mojej powierzchowności, lecz o moim dązeniu do ideału futerka :cool3: :errrr: [B]p.s. mam nadzieję, że nie zraniłam Twych uczuć [/B] Serca z kamienia nie mam, ale tak bardzo Twego orędzia do niego sobie nie wziąłem... p.s. Najwidoczniej zakręcił się koło Ciebie ten długowłosy podrywacz Bono, hę? :mad: :flaming:
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 bosh kayla uaktualniłaś stronę!!!! :multi: ten "ser" nalezy do pana sędziego O.? :razz:
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 :shake: no tatuni tych maleństw...:eviltong: :lol:
olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [COLOR=darkorchid][B][U]Droga Teguilo Długa Rybo![/U][/B][/COLOR] :angryy: :evil_lol: [I][SIZE=1][COLOR=purple]A gdzie ochrona danych osobowych?[/COLOR][/SIZE][/I] [COLOR=black][B]Przykro mi ale kocham dużych i owłosionych lub moja ukochana owca[/B][/COLOR] [COLOR=black]Z przykrością muszę stwierdzić, że odbiegasz od standardów :mad: (owłosiony!!!! z inną rasą!!!!! :-o :crazyeye: :mdleje: )[/COLOR] [I][SIZE=1][COLOR=purple]Jak moja pańcia szukam ideału nie do zdobycia :roll: [/COLOR][/SIZE][/I] [B]Nie wiem dlaczego ale moja pańcia pochowała gdzieś moich ukochanych :-( [/B] Udam, że nie zrozumiałem aluzji... :eviltong: [I][SIZE=1][COLOR=purple]Prawdziwy z Ciebie dżentelmen :razz:[/COLOR][/SIZE][/I] [B]Poza tym narazie chcę poświęcić się karierze na wybiegach[/B]:lol: [B]nasza znajomość i wspólne zjadanie kapci mogłoby niekorzystnie wpłynąć na moją figurę.[/B] Już widzę, jak wodzisz za mną smutnymi gałkami, kiedy ja podrywam jakąś ładną np. pannę biszkoptównę! Przedstawiam bardziej obrazowo: :buzi: :cry: (to zielone to Ty) [SIZE=1][COLOR=purple][I]Panna biszkoptówna zna już całą "prawdę" o Tobie! A reszcie suczkom powiem, że.. że...że...jeszcze coś wymyślę...[/I][/COLOR][/SIZE] [B]Zostańmy przyjaciółmi :evil_lol: związki na odległość, tym bardziej wirtualne (a jeszcze tym bardziej wyimaginowane przez nasze pańcie) nie mają przyszłości. [/B] Jesteś jednak zbyt poważna jak na mój gust :lookarou: [SIZE=1][COLOR=purple][I]Ci faceci...dlaczego wy wolniej dojrzewacie?[/I][/COLOR][/SIZE] [B]Nie chcę też wkraczać między Ciebie a Anetę nie będę umiała dzielić się "małym kogucikiem". [/B] Pańcia wcale nie jest zazdrosna, dlatego jestem "tylko" [B]małym [/B]kogucikiem! :diabloti: :sg168: [SIZE=1][COLOR=purple][I]Widzisz, nawet sam o tym nie wiesz! Zresztą i tak nadal to nie realne bo moja pańcia jest zaborcza :evil:[/I][/COLOR][/SIZE] [B]Poza tym treść Twojego listu może wskazywać, że jesteś powierzchowny (te jasne futerka...). Szukam kogoś kto zgłębił by moją psychikę :cool3: [/B] Wprost przeciwnie, nie świadczy to o mojej powierzchowności, lecz o moim dązeniu do ideału futerka :cool3: :errrr: [SIZE=1][COLOR=purple][I]Czyli zależy Ci tylko na.... :shake: :crazyeye: Czuję się jak obiekt seksualny (to wszytsko przez tą cieczkę!)[/I][/COLOR][/SIZE] [B]p.s. mam nadzieję, że nie zraniłam Twych uczuć [/B] Serca z kamienia nie mam, ale tak bardzo Twego orędzia do niego sobie nie wziąłem... [SIZE=1][COLOR=purple][I]A ja chciałam tylko wywołać w Tobie zazdrość[/I][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Midie/36cry.gif[/IMG] p.s. Najwidoczniej zakręcił się koło Ciebie ten długowłosy podrywacz Bono, hę? :mad: :flaming: [SIZE=1][COLOR=purple][I]Narazie to nic pewnego[/I][/COLOR][/SIZE] :diabloti: [SIZE=3][B]KAYLA ODŚWIERZYŁA STRONKĘ![/B][/SIZE]
olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [SIZE=3][B]KAYLA ODŚWIERZYŁA STRONKĘ![/B][/SIZE] a już wiecie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Midie/36roll.gif[/IMG] ale czemu tak mało ... :(
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Droga Tequilo, urwijmy wątek w tym miejscu, nie czas i miejsce prać brudy na forum publicznym... :shake: wszak nie jesteśmy pierwszymi lepszymi cziłałkami, lecz dystyngowanymi rarytasami tejże śmietanki...:cool1: uściski łapek i liżnięcie w szyjkę :eviltong: Twój wierny (?) Kenduś :cool3:
kayla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='olcha']ale czemu tak mało ... :([/quote] Nic nie obiecuje. Mam pare fajnych pomyslow, ale nie wiem, kiedy sie zbiore.
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 olcha, :lmaa: nie zniechęcaj kayli, bo znowu będziemy czekać pół roku!!!! :question:
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 kayla, mogłabyś mi przesłać adres Twojego banerka (podpisiku), bo chciałabym, by z mojego zdjęcia można było wchodzić na adres schroniska, a nie wiem jak to zrobić...:placz:
kayla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Acha, ser jest wlasnoscia jakiegos pana, sadzac z nazwiska Czecha lub Slowaka, natomiast nazwisko hodowcy sera brzmi jakos z angielska. A podpisik zaraz nadam
olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Kenduś']Droga Tequilo, urwijmy wątek w tym miejscu, nie czas i miejsce prać brudy na forum publicznym... :shake: wszak nie jesteśmy pierwszymi lepszymi cziłałkami, lecz dystyngowanymi rarytasami tejże śmietanki...:cool1: uściski łapek i liżnięcie w szyjkę :eviltong: Twój wierny (?) Kenduś :cool3:[/quote] Masz rację Kendusiu...rozejm... Twa wierna (?) Teklilka L
olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Kenduś']olcha, :lmaa: nie zniechęcaj kayli, bo znowu będziemy czekać pół roku!!!! :question:[/quote] Ja nic nie pisałam...:siara:
kayla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 {URL="http://www.chihauhau.republika.pl"}{IMG}http://www.fuw.edu.pl/%7Ekkorzec/bono_film.jpg{/IMG}{/URL} Zamiast nawiasow klamrowych daj kwadratowe. A teraz, moje drogie, ide spac. Dobrze, ze jutro nie musze wstawac rano, bo zamiast do pracy jade na wyklad do Warszawy.
olcha Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Kenduńciu? :roll: Jak się już nauczysz to mi powiesz jak i co? [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Midie/36flower.gif[/IMG] A teraz ja idę spać. Jutro muszę wstać ok. 7 rano. Papapapa
Kenduś Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 nie powiem, nie powiem :eviltong: też idę [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/zzz.gif[/IMG] papapa
Draczyn Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Kenduś']nie powiem, nie powiem :eviltong: też idę [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/zzz.gif[/IMG] papapa[/quote]Ale długo śpicie. Juz czas wstawać śpiochy:multi::multi::multi::multi:
JustynaJK Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [URL="http://www.funiaste.net/2006/styczen/12/image3.php"]http://www.funiaste.net/2006/styczen/12/image3.php[/URL]
Kenduś Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 jezdem, jezdem... wcale nie spałam...położyłam się o 00:23, a Kenduś obudził mnie o 3:14, bo go wierciło w brzuszku :shake: ...jesteśmy teraz po wizycie doktorka :placz: , Kenduś miał dość, dostał trzy zastrzyki: dwa w pupę (aż mu nóżka zdrętwiała, ale rozmasowałam :cool1:) i jeden w kark... Poza tym odrobaczanie, zdjęcie kamienia między kłami :shake:, mierzenie temperatury (37,5 za niska!) i pazurki... Kenduś padł z nerwów w koszyczku i śpi...:roll: Justyna - Językowiec ŚWIETNY!!! :lol:
Recommended Posts