Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][SIZE=4]Mam prośbę [/SIZE][/B]

o sprawdzenie suni nr 1241 na stonie Azylu, [B]Dżanet.[/B]
Tak wygladała Muszka, która zagineła 10 kwietnia na Bemowie-Chomiczówce.
8 kg, 3 lata, po sterylizacji, charakterystyczna obwódką oczy i zagiete końcówki uszu.
Przy kucaniu wysuwa dziwnie tylna łapkę do przodu.

[I]już wiem, ze to nie Muszka, bo Dżanet była w ciaży, a Muszka jest po sterylce ...[/I]

[B]Pidzej, dziekuję.[/B]

Posted

[quote name='pidzej']szukamy też sponsorów na wyróżnione allegro.... jest dużo większy odzew.[/quote]

A ile kosztuje wyróżnienie i ile czasu się utrzymuje? Kompletnie się na tym nie znam :oops:

Posted

[quote name='ania_sami']Ojej.
No jasne ze jestesmy chetni!

Powiedz tylko kiedy mozecie przyjechac:cool3:[/quote]

sory ze tak dlugo nie odpisywałam, ale wybraliśmy się na dość spontaniczny mini-urlop :razz: podejrzewam że w weekend bo ja w tyg pracuje od 9-18, więc średnio... chyba żeby po tej 18...

Posted

[quote name='pidzej']Super, dzieki wielkie, tylko dopiero co wznowiłam poprzednie allegro, wiec dopiero za 8 dni będę mogła wyróżnić.[/quote]

Mogłabyś podać nr konta?

Posted

[B]Fundacja Azylu pod Psim Aniołem[/B]
[B]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/B]
[B]ul. Kosodrzewiny 7/9[/B]
[B]04-979 Warszawa[/B]

[B]a sorry- z dopiskiem "allegro cygana"[/B]

dziękujemy.

poszła Majka, i Tomek w pt idzie.

Posted

[quote name='Kostek']w sobote jestem ja i Kuba;)[/quote]

dobra, to jak powiem ze ja od zdjęc to chyba bedziecie wiedzieli o co chodzi? :)
i powiedzcie mi - potrzebujecie jakis kocow, recznikow, zarcia czy cos? zawsze cos tam sie znajdzie :)

Posted

[quote name='pidzej'][B]Fundacja Azylu pod Psim Aniołem[/B]
[B]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/B]
[B]ul. Kosodrzewiny 7/9[/B]
[B]04-979 Warszawa[/B]

[B]a sorry- z dopiskiem "allegro cygana"[/B]

dziękujemy.[/quote]

Właśnie takim tytułem przelałam.

Posted

[quote name='Rudson24']dobra, to jak powiem ze ja od zdjęc to chyba bedziecie wiedzieli o co chodzi? :)
i powiedzcie mi - potrzebujecie jakis kocow, recznikow, zarcia czy cos? zawsze cos tam sie znajdzie :)[/quote]

Chciałam jeszcze raz baaaaaaardzo podziękować Wam za sesyjkę naszych podopiecznych[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/sweetCyberM.gif[/IMG]:loveu:

[SIZE=1]już nie mogę doczekać się zdjęć Ulki i Fuksika-inwalidy:evil_lol:[/SIZE]

Posted

nie dziękuj, z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to była przyjemność, polecamy się na przyszłość :razz: zdjęcia wyszły super :) niektóre lepiej, niektóre gorzej (mały kudłaty czarnuszek- Furiat (?) ) ma większość zdjęć w locie, ponieważ nie dało się go opanować :crazyeye: istny wulkan energii. Ula ma piękne foty z zabawy, nie zapominając oczywiście o aktach :evil_lol: Fuks ma najwięcej zdjęć - jeżeli ktoś po obejrzeniu tych fotek "w parterze" nie weźmie go, to ja już nie wiem. jest przecudny :loveu: zdjęcia właśnie rozdzielamy i myślę, że na wtorek będą gotowe :)

Posted

ojoj nie kus bo jeszcze 2/3 schroniska bez zdjec jest:)

Ulcia sie wczoraj zawtsydzila i juz wieczorem nie chciala na spacerek wyjsc...bala sie o swoje tyly;) hehe Furiat smigal po terenie do poznej nocy on chyba nigdy sie nie zmeczy...

kurcze juz sie nie moge doczekac az obejrze fotki strasznie ciekawi mnie wlasnie Fuksik inwalida w jego pozie nr 3;)