Kostek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ale w niedziele poszla spanielka i Maja idzie pod koniec tyg;) Quote
pidzej Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Podnoszę- kto pomoże ogłaszać azylowe psy? szukamy też sponsorów na wyróżnione allegro.... jest dużo większy odzew. Quote
malagos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [B][SIZE=4]Mam prośbę [/SIZE][/B] o sprawdzenie suni nr 1241 na stonie Azylu, [B]Dżanet.[/B] Tak wygladała Muszka, która zagineła 10 kwietnia na Bemowie-Chomiczówce. 8 kg, 3 lata, po sterylizacji, charakterystyczna obwódką oczy i zagiete końcówki uszu. Przy kucaniu wysuwa dziwnie tylna łapkę do przodu. [I]już wiem, ze to nie Muszka, bo Dżanet była w ciaży, a Muszka jest po sterylce ...[/I] [B]Pidzej, dziekuję.[/B] Quote
koosiek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='pidzej']szukamy też sponsorów na wyróżnione allegro.... jest dużo większy odzew.[/quote] A ile kosztuje wyróżnienie i ile czasu się utrzymuje? Kompletnie się na tym nie znam :oops: Quote
pidzej Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 aukcja trwa 14 dni i kosztuje 12 zł za zwykłe wyróżnienie a z podświetleniem 18. Quote
koosiek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 W takim razie mogę zasponsorować wyróżnienie Cyganowi. Quote
pidzej Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Super, dzieki wielkie, tylko dopiero co wznowiłam poprzednie allegro, wiec dopiero za 8 dni będę mogła wyróżnić. Quote
Rudson24 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='ania_sami']Ojej. No jasne ze jestesmy chetni! Powiedz tylko kiedy mozecie przyjechac:cool3:[/quote] sory ze tak dlugo nie odpisywałam, ale wybraliśmy się na dość spontaniczny mini-urlop :razz: podejrzewam że w weekend bo ja w tyg pracuje od 9-18, więc średnio... chyba żeby po tej 18... Quote
ania_sami Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ok:) Teraz zdjecia sa bardzo potrzebne bo mamy duzo nowych psow. Quote
Rudson24 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 czyli w ten weekend możemy się zjawić? obstawiam raczej sobotę, zresztą już jak Wam jest wygodnie ;) i kogo mam szukać, do kogo się zgłosić? Quote
ania_sami Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jak chcesz w sobote to spoko, nie wiem jeszcze kto bedzie pracowal ale to do weekendu sie dogada:p Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='pidzej']Super, dzieki wielkie, tylko dopiero co wznowiłam poprzednie allegro, wiec dopiero za 8 dni będę mogła wyróżnić.[/quote] Mogłabyś podać nr konta? Quote
pidzej Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [B]Fundacja Azylu pod Psim Aniołem[/B] [B]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/B] [B]ul. Kosodrzewiny 7/9[/B] [B]04-979 Warszawa[/B] [B]a sorry- z dopiskiem "allegro cygana"[/B] dziękujemy. poszła Majka, i Tomek w pt idzie. Quote
Rudson24 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Kostek']w sobote jestem ja i Kuba;)[/quote] dobra, to jak powiem ze ja od zdjęc to chyba bedziecie wiedzieli o co chodzi? :) i powiedzcie mi - potrzebujecie jakis kocow, recznikow, zarcia czy cos? zawsze cos tam sie znajdzie :) Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='pidzej'][B]Fundacja Azylu pod Psim Aniołem[/B] [B]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/B] [B]ul. Kosodrzewiny 7/9[/B] [B]04-979 Warszawa[/B] [B]a sorry- z dopiskiem "allegro cygana"[/B] dziękujemy.[/quote] Właśnie takim tytułem przelałam. Quote
ania_sami Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kocow i recznikow zawsze.Jezeli chodzi o jedzenie to sucha karma rowniez mile widziana byleby nie bylo to chappy ani pedigree:) Quote
Kostek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Rudson24']dobra, to jak powiem ze ja od zdjęc to chyba bedziecie wiedzieli o co chodzi? :) i powiedzcie mi - potrzebujecie jakis kocow, recznikow, zarcia czy cos? zawsze cos tam sie znajdzie :)[/quote] Chciałam jeszcze raz baaaaaaardzo podziękować Wam za sesyjkę naszych podopiecznych[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/sweetCyberM.gif[/IMG]:loveu: [SIZE=1]już nie mogę doczekać się zdjęć Ulki i Fuksika-inwalidy:evil_lol:[/SIZE] Quote
Rudson24 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 nie dziękuj, z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to była przyjemność, polecamy się na przyszłość :razz: zdjęcia wyszły super :) niektóre lepiej, niektóre gorzej (mały kudłaty czarnuszek- Furiat (?) ) ma większość zdjęć w locie, ponieważ nie dało się go opanować :crazyeye: istny wulkan energii. Ula ma piękne foty z zabawy, nie zapominając oczywiście o aktach :evil_lol: Fuks ma najwięcej zdjęć - jeżeli ktoś po obejrzeniu tych fotek "w parterze" nie weźmie go, to ja już nie wiem. jest przecudny :loveu: zdjęcia właśnie rozdzielamy i myślę, że na wtorek będą gotowe :) Quote
Kostek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ojoj nie kus bo jeszcze 2/3 schroniska bez zdjec jest:) Ulcia sie wczoraj zawtsydzila i juz wieczorem nie chciala na spacerek wyjsc...bala sie o swoje tyly;) hehe Furiat smigal po terenie do poznej nocy on chyba nigdy sie nie zmeczy... kurcze juz sie nie moge doczekac az obejrze fotki strasznie ciekawi mnie wlasnie Fuksik inwalida w jego pozie nr 3;) Quote
Rudson24 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zdjęcia dostarczone :) proszę o raport jak sie podobały :) Quote
Recommended Posts