Asior Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 znaczy jakie domki masz na myśli, Bo z tego co wiem, to tylko fuksiowy domek był odrzucony a reszta sama rezygnowała :roll: (reszta, znaczy ja wiem o jeszcze dwóch i tyle w temacie potencjalnych domków :roll: ) Quote
ula_cz Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dobra macie jakieś aktualne zdjęcia Moona? bo chciałabym go poogłaszać.... Quote
Asior Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 niestety tylko te co na wątku.. są w miarę aktualne, Teraz na te mrozy nie ma co go wywlekać na zewnątrz.... Quote
Pies Wolny Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zostawmy Moona w spokoju, chodźmy na starą łąkę, tu : [url]http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieAE-wyadoptowujAE-c-poza-granice-Polski/page118[/url] Ludwa, o tym, że ktoś robi kasę na zwierzętach trzeba informować w nagłówku, a nie w stopce i to małymi literami. To dowód na profesjonalizm i czyste intencje. Z łachami, amatorami i oszustami skończyłem zabawę w Wieluniu, to tu : [url]http://www.dogomania.pl/threads/145348-MATRIX-mroczna-tajemnica-wieluA-skiej-Fundacji-Zwierzyniec/page1[/url] Chodźcie gadać na stare śmieci, to i Dalmibea coś się dowie. Quote
lika1771 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Czy to watek Mona,a nie mozna mu zrobic zdjec w pomieszczeniu:lol: Quote
kinga_kinga7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jeśli byłyby nowe zdjęcia Moonka,to mogłabym go poogłaszać Quote
gameta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='kinga_kinga7']Jeśli byłyby nowe zdjęcia Moonka,to mogłabym go poogłaszać[/QUOTE] Ale po co nowe zdjęcia? Na wątkiu jest pełno zdjęć Moona, lepiej nie będzie wyglądał niż na ostatnich... Quote
Anashar Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][COLOR=darkgreen]Wyczyściłem wątek. Proszę o zaprzestanie dyskusji nt. adopcji zagranicznych. Jeżeli chcecie o tym dyskutować, przenieście się na właściwy wątek. To jest temat Moona, a co niektórzy o tym zapomnieli.[/COLOR][/B] Quote
agamika Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 mysle ze [B]kindze_kinga7[/B] moze byc ciężko w takim tasiemcowym watku odnaleźc ostatnie zdjęcia, ale moze ktos wie gdzie mniej wiecej były ? nr postu np Quote
Finetta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ostatnie zdjęcia są na 102 stronie(niektore "zamknięte") I na 104 str post1038 film [url]http://www.youtube.com/watch?v=5s0d5oT3hZc[/url] Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I tak u Moonka zrobiło się już zupełnie cicho... Quote
Frotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Przesyłam do Asior zdjęcia Moona zrobione dzisiaj przez schronisko. Widać na nich Moona i pomieszczenie w którym mieszka. Moon bardzo przytył i wyładniał. Nie jest prawdą, że schronisko czy ktokolwiek z wolontariuszy odrzuca domy dla Moona. Po osobistym spotkaniu z Moonem osoby zainteresowane adopcją wybierają inne psy. Jest to ich własna, a nie nasza decyzja. Quote
Frotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Chcę jeszcze dodać, że nie upoważnialiśmy żadnej niemieckiej, austriackiej ani innej zagranicznej organizacji do wykorzystywania zdjęć Moona celem organizowania "pomocy" dla Polski. Wszelkie przypadki wykorzystywania zdjęć tego psa celem zbierania darów/pieniędzy będą przez nas zgłaszane organom ścigania. Quote
Frotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='dalmibea']wiesz co , bylam kiedy w Polsce Autem i wrocilam bez, zostalo mi w Polsce przez Polakow skradzione, to musze terz tez tak samo myslec jak ty ??? ze kazdy Polak to zlodziej ??? bo raz ukradli i znajomemu tez ukradli ,to znaczy ze wszyscy kradna. I skoro Ty mi zazucasz ze w adopcji psow za granice nie ma i nie bylo nigdy dobrych intencji, to trafiasz tez tym mnie zazucajac zeczy ktore nie sa zgodne z prawe, i bluznierstwo jest karana. Dlatego mam prawo tak samo myslec jak Ty i uogolniac wszystkich Polakow,i moge spokojnie powiedziec ze Polak to zlodziej i Ty tak samo !!! Jak ty mi tak ja i Tobie.[/QUOTE] Gwoli ścisłości Wellington nie jest i nigdy nie była Polką. Quote
Frotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jeśli macie konkretny dom, chętny na Moona proszę o kontakt: [email][email protected][/email] lub 604 933 031. Warunkiem adopcji jest: 1. obejrzenie Moona na żywo (na tym etapie dotychczasowi chętni sami rezygnowali) 2. rozmowa z lekarzami schroniskowymi 3. normalna kontrola przedadopcyjna, z uwzględnieniem potrzeb psa (niedowład kończyn, ślepota). Proponuję, żeby wpisywanie na tym wątku krytycznych wypowiedzi uzależnione było od przedstawienia przez osobę krytykującą choćby jednego domu, który zgodzi się przejść etap 1 (osobista wizyta w schronisku). Quote
wanda szostek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dopiero dzisiaj to zobaczyłam. Jestem wstrząśnięta. Chciałabym wykorzystać to zdjęcie do swojego podpisu (nie na Dogo) z dopiskiem " Jesteśmy krajem katolickim i taką opieką otaczamy powierzonych naszej pieczy braci mniejszych" Czy pozwoli mi na to właściciel zdjęcia? Quote
Asior Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 .................................. [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/6674/img2324ms.jpg[/IMG] [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/7253/img2325d.jpg[/IMG] [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/1231/img2326b.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Asiu!:loveu: Czy możesz mi przesłać choć dwa zdjęcia na mail? A tak przy okazji, może linki do allegro krzyczkowych psiaków;). Plissssssssssssss Quote
Asior Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ale które zdęcia?? te co teraz wklejałam???? Quote
irenaka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Asior']ale które zdęcia?? te co teraz wklejałam????[/QUOTE] Tak, choć dwa. Quote
Frotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Wysyłam do Asior kolejne zdjęcia, wykonane dzisiaj, przez krakowskie schronisko. Quote
Frotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='wanda szostek']Dopiero dzisiaj to zobaczyłam. Jestem wstrząśnięta. Chciałabym wykorzystać to zdjęcie do swojego podpisu (nie na Dogo) z dopiskiem " Jesteśmy krajem katolickim i taką opieką otaczamy powierzonych naszej pieczy braci mniejszych" Czy pozwoli mi na to właściciel zdjęcia?[/QUOTE] Jak najbardziej w takim kontekście zdjęcia Moona można wykorzystywać. W każdym innym kontekście nie związanym z oszukiwaniem lub wprowadzaniem w błąd ludzi również można wykorzystywać zdjęcia Moona. Autorką pierwszych zjdęć jest Paulina (Achaja), która na pewno nie ma nic przeciwko używaniu jej zdjęć do ogłoszeń adopcyjnych, podpisów, bannerków itp. Quote
Nemi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [B]Frotko[/B] - proszę wyślij mi PW jak się z Tobą skontaktować. Ja do Ciebie nie mogę wysłać PW, ponieważ pojawia się komunikat, że masz w skrzynce za dużo wiadomości. Quote
Recommended Posts