Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znaczy jakie domki masz na myśli, Bo z tego co wiem, to tylko fuksiowy domek był odrzucony a reszta sama rezygnowała :roll: (reszta, znaczy ja wiem o jeszcze dwóch i tyle w temacie potencjalnych domków :roll: )

Posted

Zostawmy Moona w spokoju, chodźmy na starą łąkę, tu : [url]http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieAE-wyadoptowujAE-c-poza-granice-Polski/page118[/url]

Ludwa, o tym, że ktoś robi kasę na zwierzętach trzeba informować w nagłówku, a nie w stopce i to małymi literami. To dowód na profesjonalizm i czyste intencje. Z łachami, amatorami i oszustami skończyłem zabawę w Wieluniu, to tu : [url]http://www.dogomania.pl/threads/145348-MATRIX-mroczna-tajemnica-wieluA-skiej-Fundacji-Zwierzyniec/page1[/url]

Chodźcie gadać na stare śmieci, to i Dalmibea coś się dowie.

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Jeśli byłyby nowe zdjęcia Moonka,to mogłabym go poogłaszać[/QUOTE]

Ale po co nowe zdjęcia? Na wątkiu jest pełno zdjęć Moona, lepiej nie będzie wyglądał niż na ostatnich...

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Wyczyściłem wątek. Proszę o zaprzestanie dyskusji nt. adopcji zagranicznych. Jeżeli chcecie o tym dyskutować, przenieście się na właściwy wątek. To jest temat Moona, a co niektórzy o tym zapomnieli.[/COLOR][/B]

Posted

Przesyłam do Asior zdjęcia Moona zrobione dzisiaj przez schronisko. Widać na nich Moona i pomieszczenie w którym mieszka. Moon bardzo przytył i wyładniał.

Nie jest prawdą, że schronisko czy ktokolwiek z wolontariuszy odrzuca domy dla Moona. Po osobistym spotkaniu z Moonem osoby zainteresowane adopcją wybierają inne psy. Jest to ich własna, a nie nasza decyzja.

Posted

Chcę jeszcze dodać, że nie upoważnialiśmy żadnej niemieckiej, austriackiej ani innej zagranicznej organizacji do wykorzystywania zdjęć Moona celem organizowania "pomocy" dla Polski. Wszelkie przypadki wykorzystywania zdjęć tego psa celem zbierania darów/pieniędzy będą przez nas zgłaszane organom ścigania.

Posted

[quote name='dalmibea']wiesz co , bylam kiedy w Polsce Autem i wrocilam bez, zostalo mi w Polsce przez Polakow skradzione, to musze terz tez tak samo myslec jak ty ??? ze kazdy Polak to zlodziej ??? bo raz ukradli i znajomemu tez ukradli ,to znaczy ze wszyscy kradna. I skoro Ty mi zazucasz ze w adopcji psow za granice nie ma i nie bylo nigdy dobrych intencji, to trafiasz tez tym mnie zazucajac zeczy ktore nie sa zgodne z prawe, i bluznierstwo jest karana. Dlatego mam prawo tak samo myslec jak Ty i uogolniac wszystkich Polakow,i moge spokojnie powiedziec ze Polak to zlodziej i Ty tak samo !!!
Jak ty mi tak ja i Tobie.[/QUOTE]

Gwoli ścisłości Wellington nie jest i nigdy nie była Polką.

Posted

Jeśli macie konkretny dom, chętny na Moona proszę o kontakt: [email][email protected][/email] lub 604 933 031. Warunkiem adopcji jest: 1. obejrzenie Moona na żywo (na tym etapie dotychczasowi chętni sami rezygnowali) 2. rozmowa z lekarzami schroniskowymi 3. normalna kontrola przedadopcyjna, z uwzględnieniem potrzeb psa (niedowład kończyn, ślepota).

Proponuję, żeby wpisywanie na tym wątku krytycznych wypowiedzi uzależnione było od przedstawienia przez osobę krytykującą choćby jednego domu, który zgodzi się przejść etap 1 (osobista wizyta w schronisku).

Posted

Dopiero dzisiaj to zobaczyłam. Jestem wstrząśnięta. Chciałabym wykorzystać to zdjęcie do swojego podpisu (nie na Dogo) z dopiskiem " Jesteśmy krajem katolickim i taką opieką otaczamy powierzonych naszej pieczy braci mniejszych"
Czy pozwoli mi na to właściciel zdjęcia?

Posted

..................................
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/6674/img2324ms.jpg[/IMG]

[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/7253/img2325d.jpg[/IMG]

[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/1231/img2326b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='wanda szostek']Dopiero dzisiaj to zobaczyłam. Jestem wstrząśnięta. Chciałabym wykorzystać to zdjęcie do swojego podpisu (nie na Dogo) z dopiskiem " Jesteśmy krajem katolickim i taką opieką otaczamy powierzonych naszej pieczy braci mniejszych"
Czy pozwoli mi na to właściciel zdjęcia?[/QUOTE]

Jak najbardziej w takim kontekście zdjęcia Moona można wykorzystywać. W każdym innym kontekście nie związanym z oszukiwaniem lub wprowadzaniem w błąd ludzi również można wykorzystywać zdjęcia Moona. Autorką pierwszych zjdęć jest Paulina (Achaja), która na pewno nie ma nic przeciwko używaniu jej zdjęć do ogłoszeń adopcyjnych, podpisów, bannerków itp.

Posted

[B]Frotko[/B] - proszę wyślij mi PW jak się z Tobą skontaktować. Ja do Ciebie nie mogę wysłać PW, ponieważ pojawia się komunikat, że masz w skrzynce za dużo wiadomości.