Dana i Muszkieterowie Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [B]Moonku[/B], kochanie, tylko domku Ci trzeba, tylko gdzie ten domek dla Ciebie ? :roll: Quote
ludwa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Domek by się przydał ale dla tego psa schronisko okazało się lepsze niż dom (dotychczasowy oczywiście) Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tak, dla niego schronisko to jak Hilton. Jednak chcialoby sie, zeby zaznal choc troche normalnosci w swoim ciezkim zyciu. Choc czasem sama juz nie wiem co dla Polakow jest normalnoscia w traktowaniu zwierzat :shake: Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A ten przykurcz łapek jest odwracalny czy nie? Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No wlasnie, czy zostala zdiagnozowana przyczyna tego przykurczu? Quote
psiama Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Wycałować księzycowego chłopaka w tej jego piękny, czorny, poczciwy pysk :loveu:. Quote
Asior Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dziewczyny, Frotka ma problemy z zalogowaniem się na dogo.... jak wejdzie napewno odpowie na wasze pytania... Quote
Anashar Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Moonek cudny :) Szkoda tylko, że dalej bez domku, gdy już ich kilka miało byc po drodze :shake: Najgorsze jest to, że wkrótce przyjdą mrozy :-( Moonku zaczaruj na dobre czyjeś serce! Quote
Asior Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Maciek, nie jestem pewna, ale chyba Moon jest w środku , nie na zewnątrz... Quote
wilczyca Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Moon jest na izolatkach, ponieważ ogrzewanie jest włączone ma cieplutko ;) Quote
Cantadorra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No to Moonem ma apartement, tylko sie cieszyc. Jeszcze tylko swoj czlowiek i bedzie komplet! Quote
bela51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Na pewno pracownicy dbają o Moona. Ale mieć człowieka tylko dla siebie, to na pewno marzenie każdego psa.:loveu: Quote
gochna35 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ciągle tu zaglądam..... niesamowity jest ten pies zrobiłam "film" o księżycowym chłopaku - może przyda sie do ogłoszeń.... mam nadzieje że nikt nie będzie miał za złe iż wykorzystałam zdjęcia z tego wątku ?? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=5s0d5oT3hZc[/URL] Quote
Magnesiatko Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='bela51']Cudny film. Poryczałam sie...:-([/QUOTE] Ja też :-( Moonek z całych sił trzymam kciuki za nowy domek dla Ciebie :kciuki: Quote
fizia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Piękny film o niezwykłym psiaku i sile nadziei Quote
anawa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Film nie na moje nerwy :placz: Czy ktoś wie, czy właściciel-zwyrodnialec Moonka poniósł jakąś karę za znęcanie się nad psem? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='gochna35']ciągle tu zaglądam..... niesamowity jest ten pies zrobiłam "film" o księżycowym chłopaku - może przyda sie do ogłoszeń.... mam nadzieje że nikt nie będzie miał za złe iż wykorzystałam zdjęcia z tego wątku ?? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=5s0d5oT3hZc[/URL][/QUOTE] [B]Gochna[/B], jak ktoś mógłby mieć Ci za złe ? Zrobiłaś " kawałek porządnej roboty" :loveu: Filmik wspaniały.:loveu: Wstrząsające jest porównanie wyglądu Moonka u "kochającego" właściciela i potem w schronisku, które stało się dla Moonka wprost Hiltonem. Skrzywdzony księżycowy chłopak czeka TYLKO na dom :loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 I dobry pomysł na sonatę księżycową w tle! :loveu: Quote
BasiaD Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 NO. Wzruszyłam się bardzo.. Teraz tylko domek... Trzymam kciuki.. Moonku niech Ci się trafi... Quote
majku33krakow Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 fajny film ,mozna sie przynim wzruszyc Quote
Frotka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Film wspaniały. [COLOR=Red][B]Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy![/B][/COLOR] Odpowiadam hurtowo na pytania: Moon mieszka w izolatce, z grzejnikiem, wewnątrz budynku. Na pewno nie marznie. Ma przykurcze, związane z wiekiem i niedożywieniem w przeszłości. Zarzuca trochę tyłem. Poza tym czuje się świetnie. W najbliższą środę jest pierwsza rozprawa przeciw właścicielowi Moona. Z ramienia KTOZ sprawę prowadzi Achaja. Do tej pory nie ruszyliśmy ani złotówki z funduszu Moona i nie ruszymy, dopóki nie znajdzie domu. Gosiu, jeszcze raz dziękuję za film! Quote
gochna35 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nie ma za co :) można go dodać go allegro lub ogłoszeń. polecam się na przyszłość.... uściski dla Moona i trzymam kciuki za rozprawienie się z tym podłą istotą która zniszczyła życie niewinnego stworzenia :angryy: Quote
Recommended Posts