Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, dla niego schronisko to jak Hilton. Jednak chcialoby sie, zeby zaznal choc troche normalnosci w swoim ciezkim zyciu. Choc czasem sama juz nie wiem co dla Polakow jest normalnoscia w traktowaniu zwierzat :shake:

Posted

Moonek cudny :) Szkoda tylko, że dalej bez domku, gdy już ich kilka miało byc po drodze :shake: Najgorsze jest to, że wkrótce przyjdą mrozy :-( Moonku zaczaruj na dobre czyjeś serce!

Posted

ciągle tu zaglądam.....
niesamowity jest ten pies

zrobiłam "film" o księżycowym chłopaku - może przyda sie do ogłoszeń....

mam nadzieje że nikt nie będzie miał za złe iż wykorzystałam zdjęcia z tego wątku ??

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=5s0d5oT3hZc[/URL]

Posted

[quote name='gochna35']ciągle tu zaglądam.....
niesamowity jest ten pies

zrobiłam "film" o księżycowym chłopaku - może przyda sie do ogłoszeń....

mam nadzieje że nikt nie będzie miał za złe iż wykorzystałam zdjęcia z tego wątku ??

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=5s0d5oT3hZc[/URL][/QUOTE]

[B]Gochna[/B], jak ktoś mógłby mieć Ci za złe ?
Zrobiłaś " kawałek porządnej roboty" :loveu:
Filmik wspaniały.:loveu: Wstrząsające jest porównanie wyglądu Moonka u "kochającego" właściciela i potem w schronisku, które stało się dla Moonka wprost Hiltonem.
Skrzywdzony księżycowy chłopak czeka TYLKO na dom :loveu::loveu:

Posted

Film wspaniały. [COLOR=Red][B]Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy![/B][/COLOR]

Odpowiadam hurtowo na pytania:

Moon mieszka w izolatce, z grzejnikiem, wewnątrz budynku. Na pewno nie marznie. Ma przykurcze, związane z wiekiem i niedożywieniem w przeszłości. Zarzuca trochę tyłem. Poza tym czuje się świetnie. W najbliższą środę jest pierwsza rozprawa przeciw właścicielowi Moona. Z ramienia KTOZ sprawę prowadzi Achaja. Do tej pory nie ruszyliśmy ani złotówki z funduszu Moona i nie ruszymy, dopóki nie znajdzie domu.

Gosiu, jeszcze raz dziękuję za film!

Posted

nie ma za co :) można go dodać go allegro lub ogłoszeń.
polecam się na przyszłość....

uściski dla Moona i trzymam kciuki za rozprawienie się z tym podłą istotą która zniszczyła życie niewinnego stworzenia :angryy: