Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']Wyprowadźcie mnie z błędu..może coś przeoczyłam, jeszcze niedawno czytałam na tym watku, że Moonek ma dom w Krakowie , odpowiedzialny i ogólnie super, to coś się zmieniło...??[/QUOTE]

nie było mówione, ze ma, tylko, że jest domek chętny na niego....
jednak domek nie wziął go, bo stwierdzili, ze nie podołają, mieli wziąć Lunaka, ale wzięli inną bidę...

Posted

[quote name='jola_li']Czy jest szansa, że na tym wątku będziemy informowani na bieżąco o stanie Moona i jego perspektywach adopcyjnych?
Czy nadal tylko Kraków jest brany pod uwagę?[/quote]

Myślę, że szansa na bieżące informacje jest, problem tylko w tym, że Achaja jest na urlopie a Frotka ma problemy z logowaniem na dogo.
W tej sytuacji możemy liczyć na informacje od dziewczyn które jeżdżą do schroniska a domki chętne do adopcji prosić o bezpośredni kontakt ze schroniskiem.

Posted

[quote name='irenaka']Myślę, że szansa na bieżące informacje jest, problem tylko w tym, że Achaja jest na urlopie a Frotka ma problemy z logowaniem na dogo.
W tej sytuacji możemy liczyć na informacje od dziewczyn które jeżdżą do schroniska a domki chętne do adopcji prosić o bezpośredni kontakt ze schroniskiem.[/quote]

Czyli szansa jest, ale informacje będą - jak były - oszczędne.
A w sprawie adopcji nastąpił powrót do punktu wyjscia?
Nie ma chętnych???
Może choć - dla uniknięcia ponownych nieporozumień - dowiemy się, czy tylko Kraków jest brany pod uwagę???

Posted

[quote name='irenaka']Może zadzwoń do schroniska, tam na 100% będą znali sytuację na dzień dzisiejszy.[/quote]

Mogę zadzwonić - ale przyznam, że miałam nadzieję, że ktoś z TOZ-u czy schroniska poczuje się jednak do regularnego prowadzenia wątku i informowania wszystkich o sytuacji...
To nie jest wyjście, żeby każdy robił to na własną rękę.

Posted

[quote name='jola_li']Mogę zadzwonić - ale przyznam, że miałam nadzieję, że ktoś z TOZ-u czy schroniska poczuje się jednak do regularnego prowadzenia wątku i informowania wszystkich o sytuacji...
To nie jest wyjście, żeby każdy robił to na własną rękę.[/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Schronisko nigdy nie prowadzi żadnego wątku.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Natomiast sytuację inspektorów TOZ chyba jasno wyjaśniłam.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Jeżeli to mało, to niestety zostaje tylko telefon.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Takie rozwiązanie zostaje w tej chwili dla tych, którzy nie mogą czekać.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Od czasu wklejenia ostatnich zdjęć stan Moona nie uległ zmianie. Gdyby coś się zmieniło damy znać.

Moon nadal nie ma domu. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany adopcją powinien kontaktować się ze schroniskiem, odwiedzić Moona osobiście a potem przejść wizytę przedadopcyjną. Tak jak pisałam wcześniej z uwagi na kontrole poadopcyjne preferowane są domy jak najbliższe Krakowa.

Posted

[quote name='Asior'] [url]http://img411.imageshack.us/img411/1360/img1033p.jpg[/url]

[/quote]
Moonek chetnie poszedl by do swojego domku :):)

Dobranoc Moonku i zycze ci super nocy i wspanialego wlasciciela :):):multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f36/announcements.html"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/1116/55276795.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Bjuta']Telefon od zawsze wisi na pierwszej stronie. Wyluzjucie. Szukajmy domu.
Przypominam, że ja już nie wznawiam allegro adopcyjnego - czy ktoś robi mu to w tej chwili?[/quote]

Ja zrobiłam mu allegro :lol:

[URL="http://www.allegro.pl/item746004010_uratowano_mi_zycie_szukam_domu_owczarek_moon.html"][COLOR=purple][B]Uratowano mi życie szukam domu owczarek Moon (746004010) - Aukcje internetowe Allegro[/B][/COLOR][/URL]

Posted

[COLOR=green][B]Znów oczyściłem wątek. trzymajcie się tematu. O tym kto jest wolontariuszem, inspektorem czy kimkolwiek innym możecie pisać gdzie indziej albo na pw, bo to nie jest związane w żaden sposób z Moonem![/B][/COLOR]

[COLOR=green][B]Jeżeli ktoś nie może poczekać, niech dzwoni do schroniska, co było nie raz napisane albo cierpliwie czeka. przepychanki słowne i obarczanie telefonem siebie nawzajem niczego dobrego do sprawy nei wniesie.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paros']Ja zrobiłam mu allegro :lol:

[URL="http://www.allegro.pl/item746004010_uratowano_mi_zycie_szukam_domu_owczarek_moon.html"][COLOR=purple][B]Uratowano mi życie szukam domu owczarek Moon (746004010) - Aukcje internetowe Allegro[/B][/COLOR][/URL][/quote]

Skleroza... Przepraszam Paros! Super allegro! :loveu:

Posted

[quote name='fuksio123']Moonku wspaniały , niestety tylko wirtualnie Cie głaskam i przytulam...:-([/quote]
Czy spróbujesz powtórnie starać sie o adopcje Moona? Jeśli oczywiście wszystkie warunki postawione przez schronisko zostaną spełnione?

Posted

[quote name='zwierzaki050591']Co u Moona,jest jakiś domek?[/quote]

Wczoraj się dowiedziałam, że jest jakiś chętny domek dla Monn'a, byli na rozmowie u kierownika schroniska.
Niestety nie znam szczegółów ,ale mam nadzieję, że Frotka coś będzie wiedziała więcej.
Nie wiem nawet , czy powinnam o tym pisać, żeby nie zapeszać.