fuksio123 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 wiem ze poczatki moga byc trudne ale nie zraza mnie to, sa przeciez tu wspaniai ludzie którzy czasami podpowiedza mi to i owo, a cierpliwoisc wycwiczyłam juz na swoim pierwszym psie, bez cierpliwosci i okazanej mu milosci nic by z niego nie było, bał sie własnego cienia, bał sie kabla lezacego na podłodze, ale pracowalismy nad nim oboje i mamy teraz cudownego przyjaciela i tym samym spokojem i cierpliwoscia obdarzymy nowego czlonka rodziny, a emi chyba sie zdenerwowała na calego bo dostałam super wiadomosc tu na prywatną poczte, zycze tobie emi wytrwania i sil w dażeniu do celu, jaim jest mieszanie i ocernianie ludzi, bo taki masz cel prawda???? nie potrafisz pomagać!!!! kiedys ktos ci tego niedaruje i może zaboleć!! i uwierz nie boje sie ciebie!!!! i naprawde jestem szczęśliwa, pozbyłam sie balastu niepewnosci..:multi: Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jak Moon niesamowicie wypieknial :sweetCyb: !!! Jestem ciekawa czy zostanie takim brunetem czy mu sie kolor siersci jeszcze zmieni ? Nie przypuszczalam ze az tak szybko sie pozbiera - to jest niesamowite :lol!:. Jesli w schronisku go tak odmienili na korzysc , to co z niego dopiero wyrosnie w domu u Fuksi :dog: ??? Quote
Szamanka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [B][COLOR="DarkGreen"][B]Szamanka raportu nie zauważyła :roll: ale już jestem. Wątek wysprzątałam, pousuwałam hopki i posty nic nie wnoszące do tematu :cool1: Usunęłam wszystkie posty użytkowniczki prawda.emi i mam nadzieję, ze nie będziecie już wracać do sprawy tego trolla. Główną zainteresowaną ostrzegam tutaj publicznie - za dalsze trollowanie wątku dostaniesz bana. Wstyd i żenada wypisywać takie bzdury. :cool1:[/B][/COLOR][/B] A tak na marginesie: wstrząsająca jest historia tego psiaka. [B]Dogomaniacy - jesteście WIELCY !!! [/B] Wasza organizacja i chęć pomocy naprawdę łapie za serce :) Metamorfoza Moona jest powalająca i to właśnie Wasza zasługa :) [B] Fuksio[/B], masz wielkie serce. A ten doświadczony przez życie pies z pewnością odwdzięczy Ci się bezgraniczną miłością i zaufaniem, jakim tylko skrzywdzony psiak może obdarzyć... Ja głęboko wierzę, że każdy nasz uczynek wraca do nas z potrójną siłą... Powodzenia... Quote
gameta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dzięki Szamanko :) Teraz już czekam na zdjęcia, które będzie wklejać Fuksio :loveu: Quote
pinkmoon Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dawno nie zaglądałam, i nie przypuszczałam że przeczytam takie wspaniałe wiadomości :crazyeye::multi: Wydawało się, że happy end jest niemożliwy, tyle osób płakało z bezsilności nad Moonem, a jednak wszystko wskazuje, że... :) Quote
al-ka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Matko kochana!Boję się,że to wszystko mi się śni.Boję się,ze się obudzę....Fuksio powiedz,że to nie sen,że Ty jesteś naprawdę! Quote
zachary Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fuksio123, zazdroszczę Ci tych wszystkich chwil z Moonkiem, które będziesz miała szczęście doświadczyć:loveu:Czy pies może nie zwariować???Najpierw : niewyobrażalne okrucieństwo ze strony "człowieka" a później ...niewyobrażalna miłość, opieka, szacunek!!!! Fuksio123, jak nam Moonek zwariuje u Ciebie:eviltong:, ...chyba będzie to zrozumiałe...:evil_lol: Quote
fuksio123 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='al-ka']Matko kochana!Boję się,że to wszystko mi się śni.Boję się,ze się obudzę....Fuksio powiedz,że to nie sen,że Ty jesteś naprawdę![/quote] jestem jestem...pzedewszystkim jstem ogromnie szczęsliwa ze bede mogla dac mu dom , ciepło i szacunek, (wygłaskac, wytulić za wszystkie czasy) ze zimy nie spedzi w schronisku ze kolejne pory roku przywita w swoim juz domku.. Quote
tamb Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Śledzę ten wątek od początku i bardzo się ciesze, że Moon będzie miał wspaniały dom. Cichutko marzę, że ktoś podobny do Fuksio123 pojawi się kiedyś na watku Gralla. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-ligota-grall-beznadzieja-radosc-grall-nigdy-nie-zamacha-ogonem-59647/?highlight=gajko[/URL] Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [B]Fuksio[/B], należałoby Ciebie sklonować, po prostu :loveu:. Myślę sobie, ze sklonować trzeba byłoby też wielu dogomaniaków:loveu:. Niesłychanie wzruszające jest obserwowanie otwierania się na człowieka i na życie po prostu, skrzywdzonego psa. Jeśli ktoś tego nie przeżył, nie wie, ile stracił. Pomagać można, trzeba i warto - dla tych psich uśmiechniętych oczu, dla tej kosmicznej ogromnej psiej miłości, dla tych łap, wywalonych w górę ze szczęścia. Najlepszym dowodem są cudne psie metamorfozy, mój ulubiony wątek.:loveu: Kiedy widzę moje psie szczęście, zadowolone, przy nas, w domku, robi mi się cieplutko w sercu. Uwielbiam, kiedy ładuje mi pychol na kolana( a waży 42 kg :evil_lol: ), okazując każdym swoim machnięciem ogona , zaufanie do nas. [B]Fuksio[/B], zyczę Ci wielu takich chwil i dni, lat, z Moonkiem.:loveu: [B]Moonku, zdrówka, bo kochający domek już czeka:loveu:. [/B] Quote
sonikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Szamanko, dzięki za reakcję! Fuksio, widziesz, wszystko się wyjasniło i uspokoilo. Przeszłaś chyba przez próbę ogniową na dogo ;-) A zdjęcia Moonka przed i po... niesamowite. Quote
fuksio123 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a własnie wiadomo cos co sie dzieje sprawie "tego byłego własciciela" bedac tam po Moona chciałabym móc spojrzec mu w twarz i powiedziec ...ze mu współczuje i zal mi go ze nie umial tekgo jakze wspaniałego psa o brazowych oczkach choc troszke pokochac...byłby napewno bogatszym w ucucia i ciut bardziej szczśliwym czlowiekiem... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wątpię tylko, czy coś by z tego zrozumiał......:shake:. On nawet nie wie, że nie ma uczuć..... Quote
zwierzaki050591 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Właśnie,czy wiadomo coś o rozprawie? kiedy będzie? Quote
al-ka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fuksiu-nie bierz tego wszystkiego(złego) zbytnio do serca.Różne przecież ludzi trapią choroby.Najgorzej jak to komuś głowę zaatakuje.W gruncie rzeczy wielce nieszczęśliwa osoba.Jak ciężko musi się żyć takiemu choremu... Fuksiu jak to dobrze,że Ty jesteś naprawdę!Jakby było pięknie gdyby wszyscy tacy byli.Rozmarzyłam się...Fuksiu:loveu:! Quote
fuksio123 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ja to poprostu sie w tej biulce mojej zakochalam, jak tylko zobaczyłam go pierwszy raz jak stazystka w pracy pokazała i dzien w dzien był w myslach moon, tu sa sami wspaniali ludzie to co zrobili od poczatku, brak słów by to okreslic tak szybko, ja taka gaduła to mogłabym o nich mówic i mówic o tym wspaniałym dziele jakie zrobili, robia i robic napewno beda..no przez jakis czas dogo zawladneło mym zyciem i mysle ze na długo dłuzej. Kochani wszystkich was mocno ściskam i pozdrawiam a prezentem dal Was mysle ze najlepszym beda zdjęcia szczesliwego moonka. Quote
yuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hej Fuksio :) śniliście mi się dziś z Moonem, mi się czasem psiaki z dogo śnią , no i dziś padło na Was :cool3: a sen był piękny , ehhhh jak to człowiek przeżywa ;). A wiadomo już coś o jakimś wstępnym terminie przybycia Moonka do Was? Quote
fuksio123 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 oj prawda strsznie to sie przezywa;) , no napewno we wrzesniu , ale jak bedzie dokłdny dzien to napisze... Quote
anawa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Fuksio, gratuluję Wielkiego Serca, życzę samych radości płynących z opieki nad Moonkiem. Czekamy na Wasze wspólne zdjęcia :lol: :kciuki: :Rose: Quote
Bjuta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Asior'][B]Achaja, prosiła, zęby napisać, ze dotarły do TOZU 6 szt prześcieradeł bawełnianych żółtych[/B] ;) [/quote] Dzięki, to ja prosiłam o info! Fuksio!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
yuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :siara: Jaki piękny dzień dziś mamy u nas we Wrocławiu, a jak tam na Górnym Śląsku dziewczyny???:p Ciekawe jak dziś się miewa Monnek :loveu: dobrze , ze na zimę będzie w ciepełku. Quote
fuksio123 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 a gryfów w słonku tonie , cieplutko jest a mi juz ie do domu chce, no ciekawe jak tam mój moonek wczoraj miewal sie dobrze, duzo spi..nio najgorsze słoty i przymrozki, mrozy i sniegi spedzi w ciepłym domku, miejsce niby jest przygotowane pod grzejniczkiem ale rozpieszcze go i bedzie leniuchował na wersalce;) Quote
yuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Już niedługo będzie cudowna polska jesień i myślę , że wiele osób tutaj będzie czekać na zdjęcia ze spacerków z Moonem :eviltong: uwielbiam tą porę roku :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='fuksio123']a gryfów w słonku tonie , cieplutko jest a mi juz ie do domu chce, no ciekawe jak tam mój moonek wczoraj miewal sie dobrze, duzo spi..nio najgorsze słoty i przymrozki, mrozy i sniegi spedzi w ciepłym domku, miejsce niby jest przygotowane pod grzejniczkiem ale rozpieszcze go i bedzie leniuchował na wersalce;)[/quote] U mnie też przepiękna, słoneczna pogoda ;). Bardzo się cieszę, że tak wyczekujecie przybycia Moonka.:loveu: Wreszcie będzie miał kochających ludzi i swój bezpieczny dom.:loveu: Quote
jola_li Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nie będę oryginalna i też zapytam: jak tam nóżki Moonka??? Quote
Recommended Posts