agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Matko jedyna! Jeszcze jeden! :placz: Może lecznica z hotelikiem? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/#post11980567[/URL] Drogie to ale skuteczne. Ma imię? Quote
wilczyca Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oooo mamusiu, padłam normalnie, te dziury, szok!!!. Tobinka i Rex przy nim to były futrzaki. On jest w schronisku?? Frotko znasz może jego numer to wyślę mu karmę (choć tyle zrobię dla biedaka). Kiedy nasze głupie prawo się zmieni .... Quote
xmartix Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='ick']Czy ma już allegro ? To ona:-( .....[/quote] ma, chyba na 3-ciej stronie watku jest co mu potrzeba? trzeba napisać w ogłoszniach jakiej on opieki potrzebuje jest teraz leczony? a te choroby na ludzi przechodzą? (nie znam się) jak trzeba go leczyć? potrzeba kasy na leczenie? Quote
Seaside Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dziewczyny aktualizujcie 1 post wpisujcie tam zrobione ogłoszenia nie będziemy się dzięki temu dublować I więcej info na temat potrzebnego leczenia - jeżeli kogoś ruszy serducho musi być świadomy zagrożeń, potrzeb, wszystkiego Czy włąściciele zostaną pociągnięci do odpowiedzialności?? Do cholery dlaczego nikt tego nie zgłosił wcześniej - to się nie dzieje z dnia na dzień. Znieczulica ludzka jest straszna......:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Seaside Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ogłoszenia na: gumtree Wrocław gumtree Kraków gumtree Katowice adopcje.org Dobrze zrozumiałam, że to Sunia?? Proszę napiszcie wyraźnie w 1 poście, bo znalazłam to dopiero gdzieś na kolejnej stronie :( I w jakim jest wieku Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [url]http://labradory.info/viewtopic.php?p=501033#501033[/url] Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 czego jest najbardziej trzeba oprócz DT ? Quote
2010 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 POTRZEBNY MU DOM STAŁY !!! Musimy spróbować!!:loveu: MAMY TYLKO JEDEN MIESIĄC CZASU !!! Wierzę,że jest ktoś kto chciałby się nią zaopiekować i go uratować!!! :-( Bo inaczej nie ma szansy przeżycia.... Kiedy już nie mógł utrzymać się na łapach przypadkowi przechodnie zawiadomili Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Dzięki interwencji Pauliny Boby (Achaji z tego forum) pies znalazł się w krakowskim schronisku. Wolontariuszka Vivy - Julia el Mecky zgodziła się dać mu dom tymczasowy, jednak tylko do końca lipca!!!! Quote
Slomka22 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ja moge bidule jedynie podniesc i porozsylac watek po znajomych To jest sunia prawda...? Quote
fizia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [IMG]http://images6.fotosik.pl/498/8f88cae4aa3711e8med.jpg[/IMG] Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 strasznie duzo pytan sié juz pojawilo i przydalyby sié odpowiedzi a kasé wydaje mi jak najbardziej trzeba zbierac - nie wiadomo jakie bédá koszty leczenie , nawet jesli znalazby sie DS to moze trzeba bédzie wspomoc fiansowo. Moze wlasnie jakas lecznica by go przyjela lub platny dom tymczasowy. Ale ciézko jest pomoc - kiedy tylko jest napisane ze dom staly mu potrzebny. Prosimy o info jakies i dobrze by było obecne foty. Oby tym "ludziom" ktos taki sam los zgotował Quote
Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Słuchajcie, niedawno ludzie szukający zgubionego psa zrobili taki plakacik i założyli fikcyjne konta na naszej-klasie i na Gronie, a następnie zapraszali kogo się da. Wydaje mi się, że ma to sens... PS. Ich pies się znalazł! Quote
Becia2222 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ninti to dobry pomysł. Tymbardziej, że są już jego zdjęcia w NK. Zaraz wkleję sobie do galerii. Wydaje mi się, że kasę powinno się już zacząć zbierać, leczenie tej bidy na pewno będzie bardzo kosztowne. Quote
Seaside Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 robić :p I faktycznie przydałoby się konto na zbieranie pieniążków - dom tymczasowy czy stały - trzeba będzie wspomóc finansowo - leczenie suni nie będzie tanie Ponawiam prośbę a pełną aktualizację 1 postu jak tylko pojawi się autorka wątku - wiek, płeć, czy jest leczona, aktualne ogłoszenia Nie łatwo będzie znaleźć dom bez pełniejszych diagnoz. Na to też będą potrzebne pieniądze. MOże udałoby się zrobić jakieś badania podczas tego miesiąca u Julii? Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 zrobiony: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/27210932]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
Asior Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dziewczyny, spokojnie, Frotka jest na interwencji i będzie dopiero po południu... Dopiero wtedy odpowie na Wasze pytania.... Quote
ewatonieja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 na koncie N-K Fundacjii Pomagajmy Razem-Zwierzęta w Potrzebie też umieściłam info o tym biedaku Quote
Beata19 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 biedactwo:-( wstawilam psiaka na n-k [url=http://nasza-klasa.pl/profile/15784566/gallery/album/2/312]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
maugo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Serce mi się rozpadło na kawałki :-( i jednocześnie zalała fala złości :angryy: :angryy: k....a, zabić takich, k...a zabić, że takie ścierwa chodzą po swiecie i pewnie do kościoła się modlić i uważają się za porządnych ludzi. Ja juz nie mogę wziąć go na leczenie do siebie. Jestem dopsiona, mam 4 psy, 3 własne i 1 tymczasa Kirę z Psiego Anioła, no i oczywiście koty, a mieszkanie nie takie znowu wielkie. Mogę tylko wspomóc groszem i dobrym słowem, jeśli psiak wyląduje gdzies w okolicy Wawy to deklaruję pomoc fizyczną w nacieraniach, spacerach itp. Quote
LACRIMA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 czy zakaźne choroby są potwierdzone, czy to przypuszczenia? Quote
weszka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Koszmar :( Dodałam tutaj [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Kiedys-bylem-owczarkiem-:(,21214]Kiedyś byłem owczarkiem :( - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url] Quote
gameta Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ja nie wierzę :shake: Czekam na Frotkę - potrzebna jest diagnoza, na co choruje, co jest zakaźne, jakie są rokowania. I idę wsadzić wątek do Ajaksa... Quote
Neigh Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No więc tak: Jako osoba poukładana do obrzydliwości powtórzę za wszystkimi, tak aby nie było trzeba cytować wielu postów. [B]Sunia?[/B] [B]Wiek?[/B] [B]Nużyca?[/B] [B]Świerzb ( owszem można się nim zarazić)[/B] [B]Grzybica ( jak najbardziej zakaźna dla człowieka )/potwierdzone??[/B] [B]Zapewne ma coś ze stawami.....tyle nogi nie stoją prawidłowo[/B] [B]Niewidoma?[/B] [B]Jak się zachowuje w dt? [/B] Jak najwięcej info pliss. Dom stały...hmmm no bez zwierząt i z ludzmi co tu kryć w rękawiczkach. Hotel nie weźmie, ale jest parę klinik zakaźnych. Koszty ogromne. Chyba ze ktoś je pokrywa, skoro nie ma potrzeby zbierania?! ( naprawdę nie ma?). Stan zapiera dech w piersiach, tylko co jej po tym, ze będziemy po raz tysięczny to powtarzać. Trzeba sie zastanowić co mozemy zrobić, a nie biadolić. Quote
Recommended Posts