Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko jedyna! Jeszcze jeden! :placz:

Może lecznica z hotelikiem?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/#post11980567[/URL]

Drogie to ale skuteczne.

Ma imię?

Posted

oooo mamusiu, padłam normalnie, te dziury, szok!!!. Tobinka i Rex przy nim to były futrzaki. On jest w schronisku?? Frotko znasz może jego numer to wyślę mu karmę (choć tyle zrobię dla biedaka). Kiedy nasze głupie prawo się zmieni ....

Posted

[quote name='ick']Czy ma już allegro ?
To ona:-( .....[/quote]

ma, chyba na 3-ciej stronie watku jest

co mu potrzeba? trzeba napisać w ogłoszniach jakiej on opieki potrzebuje

jest teraz leczony? a te choroby na ludzi przechodzą? (nie znam się)
jak trzeba go leczyć? potrzeba kasy na leczenie?

Posted

dziewczyny aktualizujcie 1 post
wpisujcie tam zrobione ogłoszenia
nie będziemy się dzięki temu dublować

I więcej info na temat potrzebnego leczenia - jeżeli kogoś ruszy serducho musi być świadomy zagrożeń, potrzeb, wszystkiego

Czy włąściciele zostaną pociągnięci do odpowiedzialności??
Do cholery dlaczego nikt tego nie zgłosił wcześniej - to się nie dzieje z dnia na dzień. Znieczulica ludzka jest straszna......:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Ogłoszenia na:
gumtree Wrocław
gumtree Kraków
gumtree Katowice
adopcje.org

Dobrze zrozumiałam, że to Sunia??
Proszę napiszcie wyraźnie w 1 poście, bo znalazłam to dopiero gdzieś na kolejnej stronie :( I w jakim jest wieku

Posted

POTRZEBNY MU DOM STAŁY !!! Musimy spróbować!!:loveu:
MAMY TYLKO JEDEN MIESIĄC CZASU !!!
Wierzę,że jest ktoś kto chciałby się nią zaopiekować i go uratować!!! :-(
Bo inaczej nie ma szansy przeżycia....

Kiedy już nie mógł utrzymać się na łapach przypadkowi przechodnie zawiadomili Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Dzięki interwencji Pauliny Boby (Achaji z tego forum) pies znalazł się w krakowskim schronisku. Wolontariuszka Vivy - Julia el Mecky zgodziła się dać mu dom tymczasowy, jednak tylko do końca lipca!!!!

Posted

strasznie duzo pytan sié juz pojawilo i przydalyby sié odpowiedzi
a kasé wydaje mi jak najbardziej trzeba zbierac - nie wiadomo jakie bédá koszty leczenie , nawet jesli znalazby sie DS to moze trzeba bédzie wspomoc fiansowo. Moze wlasnie jakas lecznica by go przyjela lub platny dom tymczasowy.
Ale ciézko jest pomoc - kiedy tylko jest napisane ze dom staly mu potrzebny. Prosimy o info jakies i dobrze by było obecne foty.
Oby tym "ludziom" ktos taki sam los zgotował

Posted

Słuchajcie, niedawno ludzie szukający zgubionego psa zrobili taki plakacik i założyli fikcyjne konta na naszej-klasie i na Gronie, a następnie zapraszali kogo się da. Wydaje mi się, że ma to sens...

PS. Ich pies się znalazł!

Posted

Ninti to dobry pomysł. Tymbardziej, że są już jego zdjęcia w NK. Zaraz wkleję sobie do galerii. Wydaje mi się, że kasę powinno się już zacząć zbierać, leczenie tej bidy na pewno będzie bardzo kosztowne.

Posted

robić :p

I faktycznie przydałoby się konto na zbieranie pieniążków - dom tymczasowy czy stały - trzeba będzie wspomóc finansowo - leczenie suni nie będzie tanie

Ponawiam prośbę a pełną aktualizację 1 postu jak tylko pojawi się autorka wątku - wiek, płeć, czy jest leczona, aktualne ogłoszenia
Nie łatwo będzie znaleźć dom bez pełniejszych diagnoz. Na to też będą potrzebne pieniądze. MOże udałoby się zrobić jakieś badania podczas tego miesiąca u Julii?

Posted

Serce mi się rozpadło na kawałki :-( i jednocześnie zalała fala złości :angryy: :angryy: k....a, zabić takich, k...a zabić, że takie ścierwa chodzą po swiecie i pewnie do kościoła się modlić i uważają się za porządnych ludzi.
Ja juz nie mogę wziąć go na leczenie do siebie. Jestem dopsiona, mam 4 psy, 3 własne i 1 tymczasa Kirę z Psiego Anioła, no i oczywiście koty, a mieszkanie nie takie znowu wielkie. Mogę tylko wspomóc groszem i dobrym słowem, jeśli psiak wyląduje gdzies w okolicy Wawy to deklaruję pomoc fizyczną w nacieraniach, spacerach itp.

Posted

Koszmar :(
Dodałam tutaj [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Kiedys-bylem-owczarkiem-:(,21214]Kiedyś byłem owczarkiem :( - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url]

Posted

ja nie wierzę :shake:
Czekam na Frotkę - potrzebna jest diagnoza, na co choruje, co jest zakaźne, jakie są rokowania.
I idę wsadzić wątek do Ajaksa...

Posted

No więc tak:
Jako osoba poukładana do obrzydliwości powtórzę za wszystkimi, tak aby nie było trzeba cytować wielu postów.

[B]Sunia?[/B]
[B]Wiek?[/B]
[B]Nużyca?[/B]
[B]Świerzb ( owszem można się nim zarazić)[/B]
[B]Grzybica ( jak najbardziej zakaźna dla człowieka )/potwierdzone??[/B]

[B]Zapewne ma coś ze stawami.....tyle nogi nie stoją prawidłowo[/B]
[B]Niewidoma?[/B]
[B]Jak się zachowuje w dt? [/B]

Jak najwięcej info pliss.

Dom stały...hmmm no bez zwierząt i z ludzmi co tu kryć w rękawiczkach. Hotel nie weźmie, ale jest parę klinik zakaźnych. Koszty ogromne. Chyba ze ktoś je pokrywa, skoro nie ma potrzeby zbierania?! ( naprawdę nie ma?).
Stan zapiera dech w piersiach, tylko co jej po tym, ze będziemy po raz tysięczny to powtarzać. Trzeba sie zastanowić co mozemy zrobić, a nie biadolić.