gameta Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Frotka']Dzwoniła do mnie apteka. Wieczorem dostarczą przesyłkę od Kaji i Azy :Rose:. Potwierdzę odbiór na wątku. Kaju, powiedz proszę czy mam tę przesyłkę przekazac do schroniska czy trzymać jako wyprawkę dla nowego domu.[/quote] To co odebrała Gibon? :roll: Bo mi się wydawało, że moje i właśnie Kaji i Azy :roll: Gibon, przyznaj się :evil_lol: Quote
2010 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Przecież wzrok dla psiaka nie jest ważny. Wyniki krwi dobre i najważniejsze to że ma apetyt i może naradabiać zaległości. Smacznego MOONKU :loveu: Quote
Neigh Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nooo wyniki krwi są dobre, ciotki zmobilizowane, dobrych myśli wokoł psa pełno. To tylko czekać, aż pewnego pięknego dnia wklejone tu zostaną zdjęcia Moona - z cyklu "przed" i "po". A że tak będzie to jest jasne. Salcoseryl powiadasz.... rozumiem, że może być napoczęty? Byle ważny......co nie? Coś się znajdzie:-) Posłuchajcie......moim zdaniem nie ma co chomikować rzeczy. TERAZ są mu one potrzebne. A jak będą potem to się zbierze. No dajcie spokój.....MY? MY podkładów nie zbierzemy??? ( tu popatrzyła mobilizująco ) Karmę po cenach hurtowych chyba dałoby się załatwić........na bank będę wiedziała jutro..... ale może hmmm...... no nic nie mówię. Wiecie cuda zajmują troszkę czasu;-) Quote
gibon301 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ja się zgubiłam... odebrałam dziś przesyłkę zamawianą przez gametę i kaja i aza (z apteki). i zawiozłam to do schroniska...teraz zastanawiam się czy dobrze, skoro zastanawiaciesię czy chomikować? ale w rozmowie tel z Julią tak mi zaugerowała, a ponieważ byłam już w aucie to nie miałam tel do Ciebie Frotka, żeby to skonsultować. ale z drugiej strony przecież te rzeczy tam się chyba nie zmarnują i moon skorzysta (albo jakaś inna bieda)? Quote
gibon301 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 co do podkładów ja mu dostarczyłam łącznie 5 paczek (zamówione przez gametę i kaja i aza)więc chyba tez mu na chwilę starczy, a do tego sporo szmatek, pieluch, pościeli i 2 poduszki od Reji, Asior i siebie... z drugiej strony nie mam pojęcia jaki on ma przerób ale to co ja przywiozłam to były 4 przeciętnej wielkości reklamówki + 2 poduszki i podkłady extra. Quote
gameta Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 gibon, jestem przekonana, że się nie zmarnują ;) a będzie miał sucho i czysto :multi: Quote
gibon301 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 z takiego założenia tez wyszłam, ale ponieważ sama mam jeszcze coś dla niego i jestem jeszcze na odbiór na przyszły tydzień umówiona to zastanówmy się co z resztą? Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wiecie nie wiedziałam że mam krakowskie korzenie :evil_lol: serdecznie pozdrawiam ADA :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Bardzo proszę oto allegro w wykonaniu mojej znajomej: [url=http://www.allegro.pl/item684362869_owczarek_niemiecki_czy_wrak_owczarka_pomocy.html]owczarek niemiecki czy wrak owczarka - pomocy (684362869) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Kaja i Aza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [B]Gibon, czy oprocz podkladow odebralas tez dwie butelki Manusanu? Ja je tez zamowilam; lekko sie tu gubie. Frotka, wszystko jest do Waszego uznania, ja tylko sie przygladam za daleka.[/B] Quote
gibon301 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 z Twojego zamówienia Kaja odebrałam wszystko ( 2 butelki + 4 paczki podkładów= 3 zamówienia) i wszystko dziś zawiozłam do schroniska z adnotacją dla moona Quote
Kaja i Aza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ktos ma namiary na internetowy sklep gdzie mozna te Eukanube zamowic, jesli tak, to poprosze, zamowie. Quote
gibon301 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ja stale zamawiam moim psom karme w telekarmie i jest b.szybko i bezproblemowo-ale tu chyba nie ma, ewentualnie e-karma albo krakvet.pl a najlepiej wpisz w googlo:Eucanuba Dermatosis Formula i wyskakuje parę sklepów interneto[COLOR=black]wych (karmywygodnie.pl, [/COLOR][URL="http://www.czterylapki.pl"][COLOR=black]czterylapki.pl[/COLOR][/URL][COLOR=black], kar-ma.pl, itd)[/COLOR] Quote
Kaaasiaaa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kaja i Aza']Ktos ma namiary na internetowy sklep gdzie mozna te Eukanube zamowic, jesli tak, to poprosze, zamowie.[/quote] prosze bardzo: [url=http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=103&start=0]suche - Eukanuba :: sucha karma :: karmy dla psa, karma dla kotów[/url] ja juz u nich kiedys zamawialam i nie bylo problemu Quote
Kaja i Aza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Krakvet ma te karme, ale nie przyjmuja platnosci katrami wystawionymi poza Polska. Dajcie kod SWIFT do banku, ktorego numer konta zostal podany to przeleje pieniadze na karme. Quote
Kaja i Aza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ups, i adres KTOZ-u i nazwe i adres banku, te informacje sa potrzebne przy przelewach z za granicy. Quote
Asior Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Frotka']Dzwoniła do mnie apteka. Wieczorem dostarczą przesyłkę od Kaji i Azy :Rose:. Potwierdzę odbiór na wątku. Kaju, powiedz proszę czy mam tę przesyłkę przekazac do schroniska czy trzymać jako wyprawkę dla nowego domu.[/QUOTE] jeśli mogła bym coś zasugerować, to błagam nie kupujmy eukanuby :roll: Tyle się nasłuchałam i nadostawałm apeli ( nawet od dziewczyn z Empatii), ze oni tam testują na zwierzętach ;( w eukanubie... Nie mozna by RC????? Quote
agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Asior']jeśli mogła bym coś zasugerować, to błagam nie kupujmy eukanuby :roll: Tyle się nasłuchałam i nadostawałm apeli ( nawet od dziewczyn z Empatii), ze oni tam testują na zwierzętach ;( w eukanubie... Nie mozna by RC?????[/quote] widziałam film z ukrytej kamery jakie potworności wyprawia firma eukanuba....:angryy::angryy: mój pies kiedyś jadł tą karmę i powiem że mu bardzo nie smakowała w dodatku, także odradzam Quote
justynavege Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 wysłałam do Czwartego Wymiaru tekst majqi i zdjęcia z prośbą o druk wczoraj poźnym wieczorem ( dziękuję Asiorku :loveu:) , niestety jeszcze nie mam odpowiedzi , amm nadzieję , że u nich nie sezon urlopowy bo wtedy wszystko się by przeciągnęło w czasie :shake: Quote
wilczyca Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Asior'] ( ..... ) Nie mozna by RC?????[/quote] ja wcześniej pisałam że mam dla niego właśnie RC Skin Support - na schorzenia powodujące zmiany skórne, Quote
Asior Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='wilczyca']ja wcześniej pisałam że mam dla niego właśnie RC Skin Support - na schorzenia powodujące zmiany skórne,[/QUOTE] wiem wiem :) jadę w niedziele do schronu, zawieść mu to zarełko???? Quote
Kaja i Aza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Rzeczywiscie, gdzies mi umknelo, ze Eukanuba to IAMS, to wysle pieniadze na RC. Asior dzieki za interrwencje. Quote
Marta666 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jesteście WIELCY!!!!! I bardzo dobrze,że pokazujecie zdjęcia innych psów przed/po. Przynajmniej niedowiarkom można to pokazać i udowodnić co mogą DOBRZY ludzie! Quote
Anuk Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Znalazłam informację o Moonie na Miau. Wpłaciłam co nieco. Nie mam słów komentarza dla tego bestialstwa... Ten wątek ma 50 stron, nie mam psychicznej siły ich wszystkich czytać: czy ktoś mógłby napisać jaki jest w tej chwili stan psa i jego szanse na powrót do zdrowia? Czy barbarzyńca poniesie jakąkolwiek karę? Quote
wilczyca Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Asior']wiem wiem :) jadę w niedziele do schronu, zawieść mu to zarełko????[/quote] no jeśli możesz co prawda prosiłam gibon ale ona będzie w hucie dopiero w czwartek a wydaje mi się że im wcześniej zacznie jeść tą karmę to lepiej dla niego, a gibon przeproszę za zamieszanie :oops: Quote
Recommended Posts