Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Frotka']Dzwoniła do mnie apteka. Wieczorem dostarczą przesyłkę od Kaji i Azy :Rose:. Potwierdzę odbiór na wątku. Kaju, powiedz proszę czy mam tę przesyłkę przekazac do schroniska czy trzymać jako wyprawkę dla nowego domu.[/quote]

To co odebrała Gibon? :roll: Bo mi się wydawało, że moje i właśnie Kaji i Azy :roll: Gibon, przyznaj się :evil_lol:

Posted

Przecież wzrok dla psiaka nie jest ważny.
Wyniki krwi dobre i najważniejsze to że ma apetyt i może naradabiać zaległości. Smacznego MOONKU :loveu:

Posted

Nooo wyniki krwi są dobre, ciotki zmobilizowane, dobrych myśli wokoł psa pełno.

To tylko czekać, aż pewnego pięknego dnia wklejone tu zostaną zdjęcia Moona - z cyklu "przed" i "po". A że tak będzie to jest jasne.

Salcoseryl powiadasz.... rozumiem, że może być napoczęty? Byle ważny......co nie?
Coś się znajdzie:-)

Posłuchajcie......moim zdaniem nie ma co chomikować rzeczy. TERAZ są mu one potrzebne.
A jak będą potem to się zbierze. No dajcie spokój.....MY? MY podkładów nie zbierzemy??? ( tu popatrzyła mobilizująco )

Karmę po cenach hurtowych chyba dałoby się załatwić........na bank będę wiedziała jutro..... ale może hmmm...... no nic nie mówię. Wiecie cuda zajmują troszkę czasu;-)

Posted

ja się zgubiłam...
odebrałam dziś przesyłkę zamawianą przez gametę i kaja i aza (z apteki). i zawiozłam to do schroniska...teraz zastanawiam się czy dobrze, skoro zastanawiaciesię czy chomikować? ale w rozmowie tel z Julią tak mi zaugerowała, a ponieważ byłam już w aucie to nie miałam tel do Ciebie Frotka, żeby to skonsultować. ale z drugiej strony przecież te rzeczy tam się chyba nie zmarnują i moon skorzysta (albo jakaś inna bieda)?

Posted

co do podkładów ja mu dostarczyłam łącznie 5 paczek (zamówione przez gametę i kaja i aza)więc chyba tez mu na chwilę starczy, a do tego sporo szmatek, pieluch, pościeli i 2 poduszki od Reji, Asior i siebie...
z drugiej strony nie mam pojęcia jaki on ma przerób ale to co ja przywiozłam to były 4 przeciętnej wielkości reklamówki + 2 poduszki i podkłady extra.

Posted

z takiego założenia tez wyszłam, ale ponieważ sama mam jeszcze coś dla niego i jestem jeszcze na odbiór na przyszły tydzień umówiona to zastanówmy się co z resztą?

Posted

Bardzo proszę oto allegro w wykonaniu mojej znajomej:
[url=http://www.allegro.pl/item684362869_owczarek_niemiecki_czy_wrak_owczarka_pomocy.html]owczarek niemiecki czy wrak owczarka - pomocy (684362869) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[B]Gibon, czy oprocz podkladow odebralas tez dwie butelki Manusanu? Ja je tez zamowilam; lekko sie tu gubie. Frotka, wszystko jest do Waszego uznania, ja tylko sie przygladam za daleka.[/B]

Posted

ja stale zamawiam moim psom karme w telekarmie i jest b.szybko i bezproblemowo-ale tu chyba nie ma, ewentualnie e-karma albo krakvet.pl a najlepiej wpisz w googlo:Eucanuba Dermatosis Formula i wyskakuje parę sklepów interneto[COLOR=black]wych (karmywygodnie.pl, [/COLOR][URL="http://www.czterylapki.pl"][COLOR=black]czterylapki.pl[/COLOR][/URL][COLOR=black], kar-ma.pl, itd)[/COLOR]

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Ktos ma namiary na internetowy sklep gdzie mozna te Eukanube zamowic, jesli tak, to poprosze, zamowie.[/quote]

prosze bardzo:
[url=http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=103&start=0]suche - Eukanuba :: sucha karma :: karmy dla psa, karma dla kotów[/url]
ja juz u nich kiedys zamawialam i nie bylo problemu

Posted

[quote name='Frotka']Dzwoniła do mnie apteka. Wieczorem dostarczą przesyłkę od Kaji i Azy :Rose:. Potwierdzę odbiór na wątku. Kaju, powiedz proszę czy mam tę przesyłkę przekazac do schroniska czy trzymać jako wyprawkę dla nowego domu.[/QUOTE]

jeśli mogła bym coś zasugerować, to błagam nie kupujmy eukanuby :roll:
Tyle się nasłuchałam i nadostawałm apeli ( nawet od dziewczyn z Empatii), ze oni tam testują na zwierzętach ;( w eukanubie... Nie mozna by RC?????

Posted

[quote name='Asior']jeśli mogła bym coś zasugerować, to błagam nie kupujmy eukanuby :roll:
Tyle się nasłuchałam i nadostawałm apeli ( nawet od dziewczyn z Empatii), ze oni tam testują na zwierzętach ;( w eukanubie... Nie mozna by RC?????[/quote]
widziałam film z ukrytej kamery jakie potworności wyprawia firma eukanuba....:angryy::angryy:
mój pies kiedyś jadł tą karmę i powiem że mu bardzo nie smakowała w dodatku, także odradzam

Posted

wysłałam do Czwartego Wymiaru tekst majqi i zdjęcia z prośbą o druk wczoraj poźnym wieczorem ( dziękuję Asiorku :loveu:) , niestety jeszcze nie mam odpowiedzi , amm nadzieję , że u nich nie sezon urlopowy bo wtedy wszystko się by przeciągnęło w czasie :shake:

Posted

[quote name='Asior'] ( ..... ) Nie mozna by RC?????[/quote]
ja wcześniej pisałam że mam dla niego właśnie RC Skin Support - na schorzenia powodujące zmiany skórne,

Posted

[quote name='wilczyca']ja wcześniej pisałam że mam dla niego właśnie RC Skin Support - na schorzenia powodujące zmiany skórne,[/QUOTE]

wiem wiem :)
jadę w niedziele do schronu, zawieść mu to zarełko????

Posted

Jesteście WIELCY!!!!!

I bardzo dobrze,że pokazujecie zdjęcia innych psów przed/po. Przynajmniej niedowiarkom można to pokazać i udowodnić co mogą DOBRZY ludzie!

Posted

Znalazłam informację o Moonie na Miau.
Wpłaciłam co nieco.

Nie mam słów komentarza dla tego bestialstwa...

Ten wątek ma 50 stron, nie mam psychicznej siły ich wszystkich czytać: czy ktoś mógłby napisać jaki jest w tej chwili stan psa i jego szanse na powrót do zdrowia?

Czy barbarzyńca poniesie jakąkolwiek karę?

Posted

[quote name='Asior']wiem wiem :)
jadę w niedziele do schronu, zawieść mu to zarełko????[/quote]
no jeśli możesz co prawda prosiłam gibon ale ona będzie w hucie dopiero w czwartek a wydaje mi się że im wcześniej zacznie jeść tą karmę to lepiej dla niego, a gibon przeproszę za zamieszanie :oops: